Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Через особливості роботи і власного характеру щодня спілкуюся із величезною масою людей. Людей чудових, цікавих, творчих. Там завжди слід бути "у формі", бути відкритим, чутливим до чужих особистих і колективних потреб. Треба тримати себе у руках і ніколи не демонструвати свого поганого гумору, якщо - так сталося, - він у той час наявний. Слава Богу, що як-правило, гумор у мене чудовий, але - різне буває. Велелюдні товариства за святковим столом тому мене не втішають. "Поворкувати" чи поспілкуватися не вдається, навіть із сусідом поруч. Помітив за собою таку особливість - як правило за столом виконую роль тамади. І всі до того так звикли... А іноді хочеться мовчки попити винце, подивитися як танцює хтось, а не ти... У тих рідкісних випадках, якщо є настрій до тихої вечірки, всі починають приставати - що сталося?.. Це ж прямий шлях до комплексу - не дають бути самим собою
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? ...і тому малолюдні вечірки тим більш сприймаються саме як відпочинок, контраст
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? І я теж згідний з цим. А ще моя мама не остання людина в Львові , її знають багато людей -і це теж фактор.Мені якось не зручно , щоб їй говорили за мене. ...я колись давно на старому форумі виложив був свої фото ( хтось може і памятає ) - я тоді був поголений бритвою на лисо. І на другій знимці я був в військовій формі.Пропав старий форум , пропало фото. А на форумівку , як би був в Львові ,з радістю би прийшов.Всі , хто на фото - милі , симпатичні мені люди.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? свої знимки показувати в інтернеті неладні. мама казали. перше сі розведи, а потім сі презентуй.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? І в інтернаціональній компанії. Виставте ще раз. Я того не бачила.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Так.Ви памятаєте.Це було в Ризі в аеропорту , коли чекали на літак до Львова- я, сестра і якихось 2 індуса з якими розговорилися. Може і виставлю, коли перекачаю файли з старого компа на новий , яким користуюся зараз.А старий забере жінки племінниця , що приїде до нас на літо на канікули з Хорватії.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Навіяно тезою про шифрування Познайомились ми в чаті Ти назвалась мені Катя А насправді ти Іван Ось який ти хуліган (То не я так співаю, то ВВ) Мабуть, насправді не все так погано, але у віртуальному світі кожен може відкрити такі свої сторони, які закриті на роботі чи вдома. На форумі більше людей почує думку іншого, ніж у великій гучній компанії в кафешці. Мабуть тому не всі і ходять на форумівки. Хоча випити пива і просто побачитися то цікаво
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? В житті люди нерідко "в образі".) На форумі можна говорити все, що думаєш бо немає ризику, що цим хтось скористається проти тебе. Відповідно заводити знайомство далі - вже тяжко. А ну потім хтось давитиме на твій дійсно болючий мозоль.)) В житті про мої слабкі місця не знають оточуючі, а на форумі сама помічаю, що місцями надто відверта. Хоча це не означає, що на форумівку ніколи не прийду, швидше просто - часу бракує.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Ех, якби була форумiвка в Чiкаго я б прийшла Я на ЛФ не шифруюсь. У мене немає якоїсь мети з якою я приходжу сюди, я не встряю в полiтичнi, релiгiйнi та iсторичнi розмови а здебiльшого сиджу ба "БФ", читаю поради i кажу все так як є. Я нi з ким не змагаюсь щодо розуму чи вигляду, що є то є, нiц не змiниш (хiба може троха похудаю :D ) А так, чого менi щось з себе вдавати чого насправдi немає. Та й з рештою, як же не показувати моє чарiвне котеня? А на форумiвку Львiвську прийду, якщо буде в тi днi коли я буду у Львовi. Буде вам жива Коза :D
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Модератору Levandivka форумлянина Boris_Kiev ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА. Прокинувшись вранці 3.05, я помітив, що моя фізіономія, та, що в дзеркалі, не сходиться з тією, що на перепустці (аватарі). Тому я вирішив не йти на роботу (форумівку).
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? дуже гарно написано. мені теж приблизно такі думки приходили. а ще я вважаю, що не пристало заміжній жінці ходити на забави без чоловіка. а мій чоловік тим зовсім не цікавиться. от на дівочі посиденьки (з дітками, можливо) я б швидше прийшла. якби мала вільного часу.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Напевне перш за все що я тут не такий частий гість як б хотілося і відповідно завжди з запізненням дізнаюся профорумівки (а їх було багато? )
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? А слабо адміністрації припарити таку примочку: люди (хто хоче) підписуються на розсилки в ОДНІЙ темі - "анонс форумівки". Туди дозволено писати лише- - перший пост "пропозиція зібратися" (або "я їду до Львова. Хотів би...") - заключний пост ("о третій біля хвоста коня"). А все інше - у звичайній гілці. Усі "підписані" отримають сповіщення милом. І Fuxx або, скажімо, Ліона не будуть бідкатися, що пропустили. Якщо досвід буде позитивний - створити окремі гілки для міст-філій.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? А слабо адміністрації припарити таку примочку?... А то-о-о-о-оді-і-і-і-і хто--о-о-о-о-ось ска-а-а-а-а-а-аже-е-е-е, шо ві-і-і-і-і-н не ба-а-а-а-а-а-а-ачи-и-и-и-ив ано-о-о-о-о-онсу-у-у-у-у-у, і шо ві-і-і-і-і-і-ін не за-а-а-а-а-а-а-ав, шо то треба-а-а-а-а-а-а-а-а-а спеціа-а-а-а-а-а-а-а-а-ально реєстув-а-а-а-а-а-а-а-а-а-атися-а-а-а-а-а-а-а....
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Але то не гарантія, що прочитавши про форумівку, я прийду Ні я не шифруюся, але я ще просто не зорієнтувався куди ж я потрапив.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? ПОЯСНЮВАЛЬНИЙ ПОСТ Я, demetris (в миру - Дмитро), був відсутній на форумівці 3 травня ц.р. у зв'язку із складними матеріальними обставинами. Ці обставини змусили мене відвідувати таке зайве у житті форумлянина, та й просто львів'янина місце, як праця (робота). Усвідомлюючи всю важкість скоєного мною вчинку, запевняю, що надалі випадки такого необдуманого і не гідного поводження будуть дедалі рідшими. Справи покращуються, адже оцю записку пишу в робочий час, на робочому місці з робочого компутера. Виправляюсь в міру можливостей. Хочу водночас зазначити, що потерпів гідну кару - жаба дусила мене два дні, аж почав кашляти... Сподіваюсь на прощення, готовий понести суворе справедливе покарання... На самого Юрія сего року. Львіув. demetris. п.с. щось мене нині сильно пре з самого ранку
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? А попити кави / пива з малознайомими людьми - це суперечить Вашим принципам ?