чому я не святкую!..

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 1 січ 2009.

?

чи святкуєте ви (новий рік та інші свята)?

1. так!!!

50,0%
  2. ні...

6,0%
  3. частково...

42,0%
  4. просто не знаю, що сказати, :pardon:

2,0%
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Не знаю про нього. Такий справді є?
    Я горівку в принципі не п'ю і тобі не раджу. І не впиваюся ніколи.
    Ух ти, а вони зараз впливають? Цікаво як?

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Є. Це Victoria Day - День Королеви Вікторії в травні. Цього року буде 18 травня.Національне свято в Канаді.Найбільші торжества (феєрверки) в місті Вікторія , що в пр.Бритійська Колумбія.

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

є, є, у тебе вихідний день тоді був...
    лишається: 46 мільйонів, мінус свідки, мінус неповнолітні, мінус ти...
    горлає під вікнами п’янота...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

[QUOTE='пупер]горлає під вікнами п’янота...[/QUOTE]
    Гм...
    Я вікна тоті нові поставив..
    Таки помагає...

• Подобається Подобається x 7
  5. duncan

тішуся за вас.

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Але часом...вчуєш..серед дикого рику..такий голос..що аж сі хоче...:)

Ото,вийшов за кавою і відчув наближення великого сьвєта..[​IMG]
    Свєто КИШКОБЛУДІЯ...
    Нарід сі носит...з виваленими очима...черги..волочать торби..м’ясива...кубаси...всяких розмаїтостей...[​IMG]
    В повітрі відчувається ЖЕРВИСКО....
    Який стосунок це все маєдо Різдва Христового...ну не зрозумію...:dntknw:
    Забули про основне...

Останнє редагування модератором: 3 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
  7. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Коли почав читати тему, було смішно, а потім стало досить сумно.
    Свят не святкую. Ніяких. Не тому, що я Свідок Єгови, просто розумію їхню недоречність. Наприклад: хіба не принизливо святкувати різдво Того, хто є від створення світу? Чи пригадують люди спостерігаючи вертеп, Ісуса сповитого в яслах, про те що сьогодні Він - Цар над царями і пан над панами?
    8 березня - хіба треба чекати рік, щоб сказати жінці приємне слово, подарувати квіти, чи зробити приємну несподіванку?
    Пасха - що таке пасха дуже детально описано в книзі Вихід 12 розділ. Не має нічого спільного з тим, що святкують т.з. християни, більше того - все наперекір.
    Незважаючи на те, що не святкую, живу цікавим, насиченим життям, часто зустрічаємося з одновірцями, проводимо час дуже приємно, Скучно нам просто не буває.

8. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Такa показова буцім-то серйозність СЄ є нічим іншим як ЗАБОРОНОЮ святкування
    будь-яких свят.Заборона відходить від їхніх керівників і постійно на цьому наголошується.Так що в них для того щоб не бути покараним ,просто необхідно заперечувати усі свята не йдеться навіть про релігійні.Так що не треба розказувати про
    те ,що ви не святкуєте нічого-вам святкувати ЗАБОРОНЕНО от і все, це одна із специфічних засад ідеології Свідків.

• Подобається Подобається x 1
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я святкую Новий Рік. Для мене Новий Рік - це ніби початок нового життя з висновками від попереднього. Кожен раз на початку Нового Року даю собі слово прожити його достойно і праведно. День народження святкую, але особливого піднесення в цьому не відчуваю. Різдво і Пасху теж святкую. Це свята, які не можливо не святкувати. Навіть не уявляю собі, як можна не святкувати Різдво та Пасху, якщо виходиш на вулицю і хочеш, чи нехочеш душа відчуває ці свята. Весь космічний простір пронизаний флюїдами цього Божественного Торжества, тільки товстошкірі та бездуховні істоти цього не можуть відчути. Навіть Свідки Єгови в ці дні, або на зло традиційним християнам проводять великі зібрання, або ховаються по хатах, встидаючись сказати: " Христос Рождається", та " Христос Воскрес!".

Останнє редагування: 3 січ 2009
  10. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

По перше - не смішіть, по друге - це не гілка про СЄ

11. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

А мене вражае показушність і гіпокризія за час релігійних свят. Де люди прямо таки змагаються, хто найліпше буде вдягнений в церкві і найближче стане до престолу. По виході з церкви дуже часто іде обговорення побаченого. Святковий день дуже часто закінчуються буквальною пянкою.
    Я думаю, що одиниці з нас заслуговуємо тих свят. І не того Христос нас вчив.:nea:

Свято Різдва чи Воскресіння має бути вінцем і підсумком всіх наших діл за минулий рік, а не обіцянками на наступний. Бо обіцянки - то тільки цяцянки і нічого не варті.

Може я що не так розумію, чи не з тими людьми спілкуюся? Хто зна?
    Але зрозуміти проблему - то вже початок її вирішення.
    І від кількості сказаних "Христос Воскрес" - сума гріхів не міняється.

• Подобається Подобається x 10
  12. duncan

добродію, чому ви кажете "не смішіть"?... :)
    трійошники спочатку придумають якусь брехню про свідків, потім цю брехню порозказують між собою, після чого задають питання "чому свідки такі є".... :))

13. Summer

Summer Well-Known Member

це нагадало один випадок, коли працівник з роботи їхали з дружиною в село на Різдво, проїхали вже добрячий шмат дороги, як жінка каже, що вона свою нову шубу забула, бо їхала в старій :mocking: і шо чоловік розвернув машину та поїхали назад за шубою :))). питаю, а шо конче треба було повертатись ( прикмета погана), а він каже, ну як вона до церкви піде в старій шубі....:mocking::scratch_one-s_head:

14. duncan

а як інакше?...
    спочатку утворили релігію, в якій усі комусь винні, після чого намагаються моралізувати: так не роби, цього не рухай....

суцільне лицемірство!

15. TARIKAFR

Я далекий від того, щоб звинувачувати будь-яку релігію в чому би то не було. Всі релігії створені для людей, для їх добра і їх спасіння. А от люди крутять тими релігіями, як чорт колесом.
    Комуністи були щиріші в тому плані. Згубили міліони життів, але і визнали свою безбожнісь. Гірше, коли людина користується релігією, як прикриттям, як от посвяткувати вдосталь, на невіруючих, чи мусульманів, чи на свідків "нагнати", які вони всі погані, або собі в хаті стіни побілити, шубу нову до церкви купити...
    Свято потрібно заслужити, а не навпаки. Яке б то свято не було.

• Подобається Подобається x 5
  16. duncan

та ну ладно, коли в релігію від початку закладено обман -- вона може бути хорошою?

17. TARIKAFR

В кожну релігію від початку закладено ДОБРО і ЛЮБОВ. А вже далі інтерпретація і виконання - індивідуальне, з всіма властивими нам людськими вадами, недоліками і перевагами.

18. Romko

Людські фантазії..взагалі обман...
    Майя...суєта суєт...
    Як і всі наші метання...

19. duncan

з любові поранених коней пристрілювали.

сподіваюся, що ви самі усвідомлюєте слова, які написали....
    це питання віри...
    ви, пан мих, мільйони інших хочуть просто у щось вірити, та щоб у щось таке, що не сильно до чогось змушувало?
    чи що таке "людські фантазії"?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як же Біблія?

Гм... цікаво виходить.
    Якщо це не ідеологія СЄ, то тоді то масовий психоз.... ну не може пару мільйонів людей одночасно мати у питанні святкування одинакову думку.

Останнє редагування модератором: 3 січ 2009
а де твій аватар? :)