Не знаю про нього. Такий справді є? Я горівку в принципі не п'ю і тобі не раджу. І не впиваюся ніколи. Ух ти, а вони зараз впливають? Цікаво як?
Є. Це Victoria Day - День Королеви Вікторії в травні. Цього року буде 18 травня.Національне свято в Канаді.Найбільші торжества (феєрверки) в місті Вікторія , що в пр.Бритійська Колумбія.
є, є, у тебе вихідний день тоді був... лишається: 46 мільйонів, мінус свідки, мінус неповнолітні, мінус ти... горлає під вікнами п’янота...
[QUOTE='пупер]горлає під вікнами п’янота...[/QUOTE] Гм... Я вікна тоті нові поставив.. Таки помагає...
Але часом...вчуєш..серед дикого рику..такий голос..що аж сі хоче... Ото,вийшов за кавою і відчув наближення великого сьвєта.. Свєто КИШКОБЛУДІЯ... Нарід сі носит...з виваленими очима...черги..волочать торби..м’ясива...кубаси...всяких розмаїтостей... В повітрі відчувається ЖЕРВИСКО.... Який стосунок це все маєдо Різдва Христового...ну не зрозумію... Забули про основне...
Коли почав читати тему, було смішно, а потім стало досить сумно. Свят не святкую. Ніяких. Не тому, що я Свідок Єгови, просто розумію їхню недоречність. Наприклад: хіба не принизливо святкувати різдво Того, хто є від створення світу? Чи пригадують люди спостерігаючи вертеп, Ісуса сповитого в яслах, про те що сьогодні Він - Цар над царями і пан над панами? 8 березня - хіба треба чекати рік, щоб сказати жінці приємне слово, подарувати квіти, чи зробити приємну несподіванку? Пасха - що таке пасха дуже детально описано в книзі Вихід 12 розділ. Не має нічого спільного з тим, що святкують т.з. християни, більше того - все наперекір. Незважаючи на те, що не святкую, живу цікавим, насиченим життям, часто зустрічаємося з одновірцями, проводимо час дуже приємно, Скучно нам просто не буває.
Такa показова буцім-то серйозність СЄ є нічим іншим як ЗАБОРОНОЮ святкування будь-яких свят.Заборона відходить від їхніх керівників і постійно на цьому наголошується.Так що в них для того щоб не бути покараним ,просто необхідно заперечувати усі свята не йдеться навіть про релігійні.Так що не треба розказувати про те ,що ви не святкуєте нічого-вам святкувати ЗАБОРОНЕНО от і все, це одна із специфічних засад ідеології Свідків.
Я святкую Новий Рік. Для мене Новий Рік - це ніби початок нового життя з висновками від попереднього. Кожен раз на початку Нового Року даю собі слово прожити його достойно і праведно. День народження святкую, але особливого піднесення в цьому не відчуваю. Різдво і Пасху теж святкую. Це свята, які не можливо не святкувати. Навіть не уявляю собі, як можна не святкувати Різдво та Пасху, якщо виходиш на вулицю і хочеш, чи нехочеш душа відчуває ці свята. Весь космічний простір пронизаний флюїдами цього Божественного Торжества, тільки товстошкірі та бездуховні істоти цього не можуть відчути. Навіть Свідки Єгови в ці дні, або на зло традиційним християнам проводять великі зібрання, або ховаються по хатах, встидаючись сказати: " Христос Рождається", та " Христос Воскрес!".
А мене вражае показушність і гіпокризія за час релігійних свят. Де люди прямо таки змагаються, хто найліпше буде вдягнений в церкві і найближче стане до престолу. По виході з церкви дуже часто іде обговорення побаченого. Святковий день дуже часто закінчуються буквальною пянкою. Я думаю, що одиниці з нас заслуговуємо тих свят. І не того Христос нас вчив. Свято Різдва чи Воскресіння має бути вінцем і підсумком всіх наших діл за минулий рік, а не обіцянками на наступний. Бо обіцянки - то тільки цяцянки і нічого не варті. Може я що не так розумію, чи не з тими людьми спілкуюся? Хто зна? Але зрозуміти проблему - то вже початок її вирішення. І від кількості сказаних "Христос Воскрес" - сума гріхів не міняється.
добродію, чому ви кажете "не смішіть"?... трійошники спочатку придумають якусь брехню про свідків, потім цю брехню порозказують між собою, після чого задають питання "чому свідки такі є".... )
це нагадало один випадок, коли працівник з роботи їхали з дружиною в село на Різдво, проїхали вже добрячий шмат дороги, як жінка каже, що вона свою нову шубу забула, бо їхала в старій і шо чоловік розвернув машину та поїхали назад за шубою . питаю, а шо конче треба було повертатись ( прикмета погана), а він каже, ну як вона до церкви піде в старій шубі....
а як інакше?... спочатку утворили релігію, в якій усі комусь винні, після чого намагаються моралізувати: так не роби, цього не рухай.... суцільне лицемірство!
Я далекий від того, щоб звинувачувати будь-яку релігію в чому би то не було. Всі релігії створені для людей, для їх добра і їх спасіння. А от люди крутять тими релігіями, як чорт колесом. Комуністи були щиріші в тому плані. Згубили міліони життів, але і визнали свою безбожнісь. Гірше, коли людина користується релігією, як прикриттям, як от посвяткувати вдосталь, на невіруючих, чи мусульманів, чи на свідків "нагнати", які вони всі погані, або собі в хаті стіни побілити, шубу нову до церкви купити... Свято потрібно заслужити, а не навпаки. Яке б то свято не було.
В кожну релігію від початку закладено ДОБРО і ЛЮБОВ. А вже далі інтерпретація і виконання - індивідуальне, з всіма властивими нам людськими вадами, недоліками і перевагами.
з любові поранених коней пристрілювали. сподіваюся, що ви самі усвідомлюєте слова, які написали.... це питання віри... ви, пан мих, мільйони інших хочуть просто у щось вірити, та щоб у щось таке, що не сильно до чогось змушувало? чи що таке "людські фантазії"?
А як же Біблія? Гм... цікаво виходить. Якщо це не ідеологія СЄ, то тоді то масовий психоз.... ну не може пару мільйонів людей одночасно мати у питанні святкування одинакову думку.