чому я не святкую!..

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 1 січ 2009.

?

чи святкуєте ви (новий рік та інші свята)?

1. так!!!

50,0%
  2. ні...

6,0%
  3. частково...

42,0%
  4. просто не знаю, що сказати, :pardon:

2,0%
  1. Зануда

Зануда така зануда

То які проблеми? Чи вас в принципі дратує, коли комусь весело, коли свята і гості?

• Подобається Подобається x 4
  2. Leri

Leri Well-Known Member

ви колись мали дома алкоголіка? знаєте... залежній людині наплювати свято - не свято - лиш би горло помочити :sad:
    а пиятику встроїти якщо люди захочуть можуть з будь-якого приводу...

в нас? хм... це ви про людей загалом, про українців чи про нас форумлян?

я християнка і не вживаю алкоголь... навіть цукерки з лікером
    і мої друзі (найближчі) також...

ми святкуємо разом і дні народження і новий рік (причому так з розмахом від 10-ї вечора по 7-му ранку) і якось воно весело виходить :)

ось зараз ми скидалися по 40 гривень - вистачило і на їжу і на подаруночки маленькі і на прикрашення

це чудовий час! просто зібратисяразом... запланувати собі якісь сюрпризи...
    раз на рік цілу ніч просто відриватися! бавитися в сніжки
    хоч на мить знову вічути себе дєцком :)

якщо вам цього не хочеться - та будь-ласка!!!

лягайте спати в 10-тій, а потім будете мати цілий день щоб зробити якісь власні справи дома
    держава надає вам вихідний - а як його використати уже залежить від особисто вас!

• Подобається Подобається x 10
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а не празднуют в основном адепты церквей "новых откровений", приехал пастор из оттуда и изрек - "Ваши традиции - навоз, то что имеет значение для ваших родителей, бабушек-дедушек и дальше в глубь веков - навоз, служба своей Родине - навоз, зато я принес вам - конХФЭту" ...

..... человек отрекающейся от своей Родины и истории - не достоин называться человеком ...

4. Leri

Leri Well-Known Member

хм... а нам пастор не забороняє :) навіть ще більше привчає нас досліджувати власну історію...
    у вишиванках ходимо, співаємо укр-нар пісні... святкуємо... :)

хоча наш пастор не "из оттуда" а "из отсюда"...

та і ще таке "церкви новых откровений"?

• Подобається Подобається x 4
  5. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Більшість населення україни

Це винятки.

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

Та за вас всіх переживаю...:haha:

6. Зануда

Зануда така зануда

:crazy::girl_angel::))

• Подобається Подобається x 5
  7. ABDURAKHMAN

Ага.........:haha:

8. Ясь

Ясь Well-Known Member

А я святкую! :) Звичайно, Новий рік не порівнюю з Різдвяними і Великодними святами, коли збирається вся родина.
    Цей Новий рік святкував з сім"єю, символічно - кава, цукерки, мандаринки, солодке. Шампанське відкрили, але по пару грам, більше й не хотілося. Поговорили, подивились трохи телевізор. А зранку 1 січня - до роботи (вдома роботи вистачає).
    В іншій компаніїї було б інакше. На роботі провели старий рік горілкою-коньячком. :drinks: (в салаті ніхто не спав, культурно пообідали, дві години - і по домах)
    І ще, завжди стараюсь привітати рідних і друзів з Днем народження (Різдвом, Великоднем чи Новим роком). Хоча б смс-кою. А одного з друзів (якраз він в СЄ) вже два роки як перестав - не було реакції абсолютно. Хоча б міг він сказати - ми не святкуємо / не признаємо / не прийнято у нас. Ех... :sorry:

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В далекому 96-му ми мали затримки в зарплаті по шість місяців. І ось 31-го грудня по шостій вечора почали давати зарплатню (не пам"ятаю за який місяць, чи червень, чи серпень, байдуже)... Дехто, на радощах, прийшов додому вже в наступному році :))).

10. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

ну, наразі так виглядає, що виняток - то Ви і ваші знайомі пияки ))))

• Подобається Подобається x 1
  11. ABDURAKHMAN

Наївні ви всі люди...
    Сліпі якщо не бачите, чи не хочете побачити те що є насправді.
    Для вас всіх краще солодка брехня ніж...
    Парадокс: коли говориш правду - ніхто не вірить, а коли говориш неправду - всі вірять. :pardon:

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абдурахман, може ви нам поясните критерій чи джерело правди. Бо ми ось не знаємо. Я, наприклад, думаю, що Біблія чи Ісус є тим джерелом.
    Так думають мільйони. А хто вам іншу правду прорік???

13. ABDURAKHMAN

думати і робити то не єдне і теж. для того щоб щось знайти треба невпинно шукати. А щоб дізнатись чи ваша правда є дійсно правдою, а не оманою треба наполегливо досліджувати Джерело Істини - Біблію.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Ні мене то не дратує, мені геть всерівно хто що коли як і де святкує.
    Це в принципі моє таке несвяткування в основному діє на нерви тим хто святкує. А не навпаки. Але мені всерівно свято-несвято...

14. Leri

Leri Well-Known Member

хм... знаємо ми таке
    це коли однокласник моєї подруги (він із СЄ) в час Страсної П'ятниці врубав у себе дома радіо на повну і мив вікна....

знаєте? - дійсно дратує... :sad:

це більше схоже на елементарну неповагу

15. ABDURAKHMAN

вони не від світу сего...

16. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

О так... так само як і комуністи, які на Великдень усіх на суботник зганяли - теж були не від світу сего...і на щастя, вже з "сего світу" поволі зникають (я не про стареньких, а про ідеологію)

17. ABDURAKHMAN

Ну це ще з якої сторони подивитися. Я особисто знайомий з кількома ревними православними, які жодої справи не чинять у неділю, а от на католицьке Різдво чи Великодень вони роблять всі свої повсякденні справи. І відповідають: "А нам що до того, ми ж не католики"

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я вас прошу......

19. ABDURAKHMAN

В мене така ж логіка:
    "Не заважайте мені жити, я не заважатиму вам!"

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это псевдо (как их иногда называют) религи возникшие относительно недавно, т.е. лет 200 не более, так они называются из -за прихода к их "отцам - основателям" ... впрочем вернее из-за "прихода" у отцов-основателей после которого они вдруг понимают что доселе было не так, а надо вот так, и автоматически становятся главами вновь созданных религиозных организаций, примеров достаточно, ваш пастор какой религии? почему вопрос, так как, как правило СЕ, Евангелисты, и т.д. праздников не отмечают ....

а де твій аватар? :)