чому я не святкую!..

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 1 січ 2009.

?

чи святкуєте ви (новий рік та інші свята)?

1. так!!!

50,0%
  2. ні...

6,0%
  3. частково...

42,0%
  4. просто не знаю, що сказати, :pardon:

2,0%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знав, що СЄ так вірять в обряд.

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ходив на весілля через день? Він був на весіллі лише один єдиний раз.

3. Leri

Leri Well-Known Member

ну... коли Павло писав ось таку настанову

4 Радійте в Господі завсіди, і знову кажу: радійте!
    (Фил.4:4)

видно іноді люди впадають у крайнощі... або радуються щодня і то запойно... (а для такої "радості" приходиться пити щораз то більше)
    або радість просто вважають ледь чи не смертним гріхом...

+100!!! :)

якщо щодня істи ананаси і бутери з ікрою а раз в рік бульбу... тобудеш чекати тої бульби як найнайкращого дня у році :)

люди - не роботи... ми звикаємо до одноманітності... нам час від часу потрібні вибухи...

і знаєте?
    якщо ви без задоволення готуєтесь до того ж Нового Року... тіки й чути... ой скількиж то на той стіл піде... а нашо воно здалося... - тоді дійсно немає сенсу витрачати ті гроші...краще підіть і на них зуби полікуйте (також на них завжди коштів не вистачає) або ще щось...

а є люди які з радістю чекають, готуються) роюблять один-одному приємні сюрпризи та подарунки... влаштовують собі відрив!

а то уявляєте якби у нас не було взагалі свят, вихідних.... ми б зглузду позїзджали!

• Подобається Подобається x 6
  4. ABDURAKHMAN

була би найтверезіша,найро3умніша, найздоровіша і найпрацьовитиша нація в світі.

5. Leri

Leri Well-Known Member

один єдиний раз у житті? о_О ого... видно у нього мало друзів та знайомих було :)

чи Бог змінився хоч на крапельку?
    чи люди змінилися з того часу?

нам так само час від часу потрібно нагадувати що відбулося на хресті і що для нас означає Воскресіння.. навіщо прийшов Ісус у цей світ...
    ми співаємо та радіємо проголошуючи - "Христос народився!" ... хоча з того часу вже пройшли тисячі років...

що до наших особистих Днів Народження...
    ви кажете що увага потрібна щодня - так і амінь!
    але чи ми це робимо щодня? ні...
    (а хто скаже я ЗАВЖДИ роблю і НІКОЛИ не забуваю - той нехай перший камінь кине)

день народження - це привід покликати друзів (усіх),
    привід поспілкуватися з родичами... які можливо цілий рік про тебе не згадують але все одно приємно
    це можливість щось подарувати (я люблю дарувати подарунки! мені це подобається! а тут ще й такий класний привід)
    можливість щось отримати...

все це можна звичайно і протягом року робити... але все рівно так класно що є цей день!

http://www.youtube.com/watch?v=blypORq3HMc

Останнє редагування: 13 січ 2010
    • Подобається Подобається x 1
  6. ABDURAKHMAN

ну для чого підмінювати терміни. Хіба я казав що люди мають бути одягнені в чорні сутани і весь час дивитись на чорну стіну, без жодних емоцій. Радіти і святкувати якусь певну подію це не ідентичні поняття. До того ж треба хоть знати що святкуєш.
    Чи у вас всіх викликає радість лише святковий стіл, який прогинається.
    Треба просто жити і радіти кожній хвилині свого життя. Ось це і буде справжнє свято.

• Подобається Подобається x 1
  7. Leri

Leri Well-Known Member

ні.. іноді на свято у нас крім бульби і тюльки ніц не було))) але все рівно було добре!
    було свято... святковий настрій))) а стіл - це діло десяте чи тридцяте...

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

а хто сказав що пити на свято треба? чи обжиратися?
    це вже кодна людина сама вирішує... і декому взагалі для того щоб нажертися (у всіх смислах) навіть свята не треба...

• Подобається Подобається x 3
  8. ABDURAKHMAN

в тому і проблема, що кожна людина вирішує, але як звикло жодне свято не обходиться без випивки. Такий у нас менталітет...

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що, люди зараз ходять через день?
    І ще, мені здається, що не варто рівняти нас до Ісуса. Якби я була на його місці, то навряд би мала час ходити по весіллях та інших забавах, в нього була важливіша місія.

10. Зануда

Зануда така зануда

Всілякі перегини (в будьякий бік) не є нормальні.
    Святкувати також треба вміти, не забороняти свята, а виховувати в собі та інших вміння святкувати.
    Люди повинні зустрічатися, ходити вгості, приємно проводити час. У цьому нічого злого немає. Виховуйте в собі вміння святкувати, або змініть середовище, якщо у вашому всі безпробудно п"ють та їдять.

• Подобається Подобається x 4
  11. ABDURAKHMAN

Ісус то приклад для наслідування. А ви думаєте як поширювалася Добра Новина?
    Учні і послідовники Месії повторювали Його життєвий шлях: проповідували, навчали, їх переслідували і вбивали за віру.
    Приклад Христа не може застаріти... Ми мусимо чинити так же.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Интиресно, интиресно, а як мені його змінити? Документи з універу забрати чи палатку в парку поставити?:haha:

12. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Я вже писала - не свято в тому винне. Той хто звик напиватись - йому ніякого свята не треба. А ви все ставите з ніг на голову. Неначе Новий рік винен, що люди щодня "після зміни" собі чаркуються.

13. ABDURAKHMAN

Було би свято, а все інше то дурниця...:haha:

14. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

дуже гарний аргумент...
    загалом, я вже відповіла вам отут http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=573956&postcount=173
    але ви мій допис проігнорували, оскільки не маєте чого заперечити. Повторю Вам ще раз - свята жодним чином не є причиною алкоголізму. Навіть у країнах, де алкоголю споживається зовсім мало, свята все рівно є.

15. ABDURAKHMAN

Можливо свята не є причиною алкоголізму, але пиятики то є безсумнівно...
    Мусульмани дійсно навідміну від християн не вживають алкоголь...
    І правильно роблять!

16. Зануда

Зануда така зануда

І я вчилась, навіть у гуртожитку жила, але якось не спилась. І друзів від того у мене менше не стало, просто треба їх вміти вибирати.
    А якщо ви така слабкодуха людина, що на вас так легко вплинути і втягнути в пиятику, то працюйте над собою. ;)

17. ABDURAKHMAN

Ні, на мене важко вплинути. Якщо я щось собі сказав, я йду до кінця незважаючи ні на що і ні на кого. Думка маси для мене нічого не значить.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони більше коляться і нюхають.

19. ABDURAKHMAN

ну от ще старческий маразм прогресує...:haha:
    а ви випадково їх з латиноамериканцями їх не попутали.

20. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Вам доля Сысоева відома? рекомендую все ж обережніше висловлюватись про мусульман яких в ибачили напевно лише по телевізору.

а де твій аватар? :)