Чому я люблю дощ?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 3 тра 2010.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

приїзжайте тоді. Може встигнете :) Он сьогодні щось пронеслось що дах сусідам порвало, дерева повалило, і то за пару хвилин. А потемніло перед тим як пізно ввечері. Ми аж світло повключали в офісі :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та то страшне. Я якраз на Сихові була, після тої зливи ледь звідтам вибралась. :) Колеса в воді, дороги місцями залило повністю, їдеш і боїшся :)))

• Подобається Подобається x 7
  3. Honda

Honda Well-Known Member

А я люблю теплий дощ! Люблю під ним гуляти, особливо вечером! Люблю, можливо тому, що перший поцілунок колись так відбувся:) А взагалі-то під настрій: інколи хочеться заритись під теплу ковдру і заснути під звуки дощу, а інколи хочеться вирватись з 4-х стін під природній душ:haha:)

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Хоч, в принципі, зараз така погода, що любиш чи не любиш дощ, а під нього попадаєш;)

• Подобається Подобається x 4
  4. comanche

comanche знайшовся

я стояв на 3-му поверсі в офісі і споглядав на те як валиться наш світ :)
    я вам скажу це в одночас і прекрасно і якось страшно чи що...

• Подобається Подобається x 12
  5. Honda

Honda Well-Known Member

Я теж, якраз в маршрутці їхала. Страшно було о_О
    Їдеш, і нічого не було видно через вікно!!!

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та мені зразуж смс прислав коханий про той ураган, у них і світло відключилось на роботі.

• Подобається Подобається x 2
  7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Між іншим, в новинах прочитала, що якась маршрутка перекинулась, правда в ній було тільки 3 пасажири, зараз десь з травмами по лікарнях :sad:

• Подобається Подобається x 1
  8. Geograf

Geograf Меломан

Теж попав на Сихові під цю зливу:)
    Пішком додому топав, місцями води по кісточки, вітрисько дув несамовитий, одним словом невесело. Додому попав мокрий-мокрісінький

9. Summer

Summer Well-Known Member

дощ страшний був... раптово потемніло, почорніло, сильний вітер... і пропало світло...дома включили о восьмій... то страшне яка злива, повалені дерева...

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Вчора під час поривів біля будинку, де я ставлю авто в підвальному гаражі, впало щось на 15річного хлопаку. Сталося на очах у сторожів. Це вже другий випадок схожий мені трапляється. Колись на Петлюри на жінку впав люк з горища в той момент як я проїзджав там. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

люблю дощ, коли вдома - відчуваю себе захищеною... а гуляючи під дощем - відчуваю себе вільною...
    погода дуже впливає на психологічний стан людини)

• Подобається Подобається x 3
  12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

та де..то була 7-а і там тільки одна жінка постраждала (руку поранила), а так все нормально обійшлось.

• Подобається Подобається x 1
  13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

і я ризикую) деколи везе, а деколи .. ходжу кудрява))) від вологи волосся як в Пугачової)))

пс. В мене під вікнами вчора дерево вивернуло, ну що ж .. повезло шо в протилежний бік від вікон... а на верхівці- такі вишні- такі вишні- правда зелененькі і маленькі)

14. terRen

terRen Дуже важлива персона

У мене десь приблизно таке ж відчуття.;)
    Дуже люблю гуляти під легеньким, теплим дощиком, і без парасолі, такі емоції позитивні дістаю, не зважаючи навіть на те, що промокаю до нитички.:)

15. Koredir

Koredir Active Member

я люблю спати коли йде дощ, а потім сонечко, так затишно, та спокійно

16. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Його не можливо не любити в Лондоні )

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нарешті у нас пройшов нормальний дощ, який приніс прохолоду. Пів ночі рівного, спокійного дощу.... На дереві ще й зараз виблискують кришталеві краплі:)
    А люблю я його через те, що не люблю літо і спеку, а люблю осінь...

а де твій аватар? :)