Чому я люблю дощ?

Discussion in 'Всяке різне' started by Templar, May 3, 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Чи є хтось,хто не любить дощ?

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Якщо за вікном літо, а не те шо зараз...

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

А зараз дощ - класна Львівська погода.:good:

• Подобається Подобається x 4
  3. Я не люблю. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Какой прогноз на следующую неделю?

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дощ! Над західною Україною завис антициклон!
    Таке рідко бачив, щоб він не рухався, але однозначно дощ!

6. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, надо менять планы - мне в дождь никак нельзя.

7. thinkers

thinkers Well-Known Member

ніби без змін... дощ...

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:) я не люблю.... у випадках коли:
    -Пішли в ліс на шашлики і там почалося
    -Коли йдеш вранці до машини або ще гірше коли поставив машину на стоянку, відійшов 100 метрів і люрнуло
    -Взимку
    -Дощ з сильним вітром
    -Падає вночі а тобі ще їхати і їхати (на чорному асфальті тоді майже нічого не видно і під калюжами прикриті ямища від попадання в які стискається серце)
    Люблю дощ коли:
    - міняється сонце-дощ-сонце
    - злива а ти сидиш в сухому місці і наблюдаєш за цим
    - дружина не знайшла собі подружок і нарешті вламала мене піти з нею на базар а тут раптом починається дощисько (терпіти не можу колесати кругами по базарах по пару годин дістаючи продавців питаннями "а чи є у вас такий але з перламутровими гудзиками?")
    :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Summer

Summer Well-Known Member

дощ падає тепер кожен день... без парасольки не виходжу ;)

• Подобається Подобається x 2
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Люблю дощ, коли його нема.
    Цо за дужо, то нє здрово :sad:
    Польща попливла капітально.. Вранці переглядала новини по телику тільки для того, щоб глянути як там.. Наревілась.. :cry: Деякі будинки до 2 поверху затопило! Майна шкода, людей шкода.. Не дай Бог нікому..
    П.С. А він все тяпає і тяпає.. :ireful:

• Подобається Подобається x 11
  11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Люблю теплий літній дощ...погуляти без паросальки, на кілька хвилин вдихнути свіже повітря запиленого міста....
    недавно з другом прогулювалися парком Костюшка під час зливи....так класно...спокійно...в парку мало людей, а як хтось є, то так само як і ми повільним кроком гуляли під парасолькою....
    а ще люблю спостерігати за дощем з вікна, вмоститися на підвіконнику з горнятком мятного чаю з медом, на колінах ноут, або просто кусок паперу, щоб записати ті почуття, які навіює львівський дощ...

• Подобається Подобається x 9
  12. nikolas

nikolas Well-Known Member

Дуже люблю,коли дощ застає в лісі на пікнічку,не має значення літом чи осінню.Натягаю на себе курточку,сідаю коло ватри і одним махом,мокну і сушуся.А коли є чай,чорний грузинський або індійський,заварений прямо на вогню,то всякі домашні посиденьки під коцом,перед телевізором,просто ховаються.

• Подобається Подобається x 5
  13. Picasso

ой. А коли не встигли досмажити шашвичок.... а коли дощик такий що заливає багаття.... а коли з вами діти ... ?! :)

а мені щось при цих словах нагадалося як хтось в темі про пиво казав що любить бірмікс .... і тараньку. Я тоді написав що вони вандали :) Який чай з пачок на природі? А заварити м'яту? А заварити пару гілочок з ягідних або фруктових дерев/кущів? Во де смакота :morning1::nyam2:

14. nikolas

nikolas Well-Known Member

У таку погоду,в ліс,я йду самий,з цілковитим усвідомленням наслідків.А з компанією навіть не вибираюся,бо як починають нити...,краще самому.

Я,все таки більше полюбляю чай,він мені про службу в армії,навієює спогади.Та й зрешта,смаки у всіх різні.

15. comanche

comanche знайшовся

сьогодні виходячи з 5-го корпусу, попав під чудовий проливний дощ... спочатку хотів взяти таксі, але потім подумав, що який я після цього буду студент і почалапав на 22-й як в старі добрі часи.... Чалапати на 24-й тролейбус (На Ш.Руставелі) в мене не було ніякого бажання, хоча в свою традиційну студентську пору, я таки користувався виключно цим видом транспорту + ноги, щоб долізти тих 1,5 км до 5-го корпусу....

який же це кайф просто іти під львівським дощем... не бігти... не сутулитись, не закривати курточкою всі можливі та не можливі місця, а спокійнісінько собі іти коли в тебе з волосся скапує вода :) Класно бачити своє відображення в калюжах, або як розлітаються бризки (в принципі і люди) у різні боки коли ти в цю калюжу стрибнеш.... класно бачити голубе небо при закінченні дощу (обожнюю цю картину, коли 5 хв тому лило як з відра і було сіро... а зараз вже небо чисте чисте).
    Люблю бачити краплі води, які стікають по начищених до блиску чорних мештах, тільки сьогодні побачив цей заворожуючий ефект, але так і не зміг насолодитись ним з повна.... треба буде ще якось "дати собі відпочити" та й поваляти дурня.... під справжнім львівським дощем... Єдине чого не люблю.. це серйозних, занудних, осудливих фейсів прохожих повз, або тулячихся на зупинках/під стріхами магазинів.

Оть... отакий він.... сьогоднішній дощ

• Подобається Подобається x 8
  16. Geograf

Geograf Меломан

А я інколи ризикую :))) :cools:

17. Picasso

Ото ж поділюся суботним днем. Потрібно було прицінитися по матеріалах і я по ходу хотів заїхати в Нову Лінію. Доїхав до Кульпарківської, мамо рідна, машин купера. Думаю, швидше пішки дійду, всеодно купляти нічого не буду. Поставив машину посередині між Кульпарківською і Симоненка. Сонечко світить, прогулявся. Зайшов в Н.Лінію. Походив. Нічого не знайшов з потрібного. Виходити, ага, зась. Ліпить дощара, а парасоля і куртка в машині. Почекав хвилин 20, дощик перестає, зрідка падає де-не-де капля. Ну я бігцем вибіг і пробіг метрів сто. І тут як накриє мене новим поривом дощу. Я перестав бігти, йду під нехолодним дощиком, а в голові згадується що тільки недавно читав оце
    і так мені кайфово стало, легко на душі, що аж сам до себе посміхнувся :)))
    .
    А після поїздок по буд. магазинах знайомі запросили на природу. Там заварили м'яту і пару листків ожини, і згадався смак дитинства .

• Подобається Подобається x 11
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому я "люблю" дощ?:crazy::crazy::crazy:
    кіко можна?:ireful1:

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Давайте його нам, бо в нас вже страшенна спека, я такого не витримую:suicide:

20. comanche

comanche знайшовся

Ми з Михом мабуть перекочкуємо до вас :) бо при всій моїй любові додощу, іноді і сонечка хочеться...
    А ви їдьте до нас...
    і всі задоволені :crazy:

а де твій аватар? :)