Еге ж файнющий, попав якраз під цей дощик-холодний, мокрий, але такий файний. Повернувся я додому мокрий і довольний
Під літнім теплим дощем хочеться мокнути, та й як правило мокнеться.... А от коли падає холодний дощ, ба навіть лиє, як ото воно в нас любить... тоді приємно закутатись під теплу ковдру з гарячим чаєм (великий червоний халат, або будь який чорний з бегемотом) і клаптиком лимону (тільки якщо не халат)... і споглядати оцю всю красу на ліжечку перед вікном =)
Спробую пояснити бегемоти з лимоном - дуже велика штука. Лимон в халаті - замала... Червоне з жовтим - то не п"єсі... Чорне з чаєм - на любителя... Фсьо просто, Романе!!!
Всьо їдно не розумію. Але мені того не тре,бо я і "в снєг,і в зной,і в дождік пролівной", п'ю іно каву. Без цукру.
Великий червоний халат (Дахунпао) - найдорожчий у світі сорт чаю. Дуже смачний і зараз не продається, а той що продається це вегетативно вирощені кущі чаю, не йдуть в жодне порівняння із справжнім Халатом, але для мене він смакує дуже навіть.... хоча я ніколи не пробував справжній дахунпао (20г - 25 000 уо) Бегемот у даному випадку виступав Бергамотом... От і зараз у Львові щось крапає.... хочу чаю...
я люблю дощ... але кіко можа, нє? ---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ---------- не тільки з неба, а й з носа... шо інтєрєсно...
Опс, щось під барабанний дріб по даху пригадалось подібне -Ти що будеш, вино чи горілку? -Вино -Біле, червоне? -Червоне -Сухе, напівсухе, напівсолодке, солодке? -Сухе -Француське, грузинське, кримське? -Слухай, давай краще горілку
дощ люблю, але коли я дома ...люблю собі дивитись у вікно з горнятком кави, чаю...от зара падає, як згадаю, що треба на вулицю вийти, то хочу сонця
Дощ..дощ..дощ...Горнятко кави, теплий плед і копм...йти нікуди не треба, ось тільки дочекаюсь від коханого дзвінка, щоб знову почути вічні слова:girl_in_love:, а потім можна й подрімати трішечки..
Та я знаю,були літом в Криму ...о!!!!як файно було без соплей...Але у Львові крім вонючки Полтви немає нічого,особливо моря....
Як там кажутьлюблю дощ,коли я вдома! Ну хіба,як дощик теплий...літній...а ще й під вечір:girl_in_love:
Люблю більше сонце, але так класно побродити під літнім дощем. Особливо файнющий дощ в Карпатах коли лиє, як з відра (мо й сильніше), а купка мокрих туристів йде й наспівує десь по Чорногірському хребту
під затяжний дощ класно подепресувати....а під час грози - дуже хочеться жити...отакі мої відчуття води з неба...
А ще люблю дощ в осінньому лісі...просто дощ(холодни чи теплий),не злива,не гроза а ,власне,дощ восени.