Чому я голосую за Ющенка. (Почему я голосую за Ющенко)

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 14 гру 2009.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А ви...А у вас...У-у-у-х...трісну! Ой тримайте,бо трісну від завидків!
    Не переживайте,не трісну!:))
    І як Вам живеться з Путіним,який "маленьких дітей пожирає",га-а?Ну-там...Абхазія,ЮО..Як їм поживається,з російським президентом в "думаючій" голові!
    Як шлях в Азію,до співробітництва з Китаєм?
    А Китай не глупий!
    Ющенко краще розуміється на політиці Росії,ніж я думав.Ми думали...і ви будете думати.
    Це тому,що уважно прочитав і взяв до уваги в боротьбі з непереможною комуністичною мафією вираз китайського філософа Сунь Цзи:
    Найкращий спосіб добитися перемоги - це дочекатись,доки противник сам собі не нанесе поразку.
    Аксіома:
    Агресією вічно жити неможливо!
    З пам'яті не витерти ніколи жертви Геноциду!
    Комуністична теорія - міф!
    ...
    А коррупція,бандитизм,мафія РЕАЛьНІ!
    Ваш шлях був азіяцький - ваш шлях в Азію.А хто там міцніший,то час покаже!
    Закінчується 2000-й строк Російських " устремлінь" в Європу.
    Вас Там Вже не чекають.А торгувати можна і з Азіацькою Россією!
    ...
    І я вірю,що Міцна Національна Свідомість виведе Нас Успішно на Європейський шлях розвитку,навіть якщо і деякі європейські краї кепкують,а чи-то в угоду Росії не бажають цего.
    Але Так Буде,бо ми Рухаємось і Боремось! А ви нам палки в колеса сунете!
    Я гадаю (в Галичині це слово означає:думаю,розсуждаю...),що Мудрі Українські політики з нинішнього покоління добре засвоїли стиль Російської імперії.міоже найкраще в світі!...і ведуть себе так,щоб уникнути громадянської війни в тій Боротьбі з КОРРУПЦІЄЮ,яка підтримується в основному нинішніми російськими політиками...
    І в цім я вірю в Ющенка,в Тягнибока,в Інших мудрих послідовників боротьби за Ідеї ОУН,УПА...І якщо вони знайдуть сили Об'єднатися між собою(розумними) для перемоги,заради Перемоги УКРАІНИ,то ....То Це і Буде ТЕ,що слід було доказати Президенту Ющенку...а може і комусь іншому з кагорти Tих,Хто зумів Об'єднатися ради Національних інтересів!
    Слава ОУН! Слава Бандері! Слава Україні!

Катрен для себе самого.

Гублю "пророчі відчуття",як губить пес
    Надію на надійного господаря,
    Як губить президент появу тиx чудес,
    Що мали би прийти,та...загубились десь.
    Але,не президент я,й не чаклун -
    Попробую ще по-"пророчити" для Краю,
    Й подать Надію - вийти із цейтноту...
    Попробую ще троxи.Може і вгадаю.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не можем не перемогти. Не маєм права.

3. Полковник

Полковник миється в бані

Хоть пацанам классные куртки дали.
    Разве ЭТО не забота о будущем Страны?
    А ВЫ тут.....

4. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Украинский писатель: Украина скоро будет страной, ненавидящей Россию и все русское на генетическом уровне

"За последние 5 лет украинцы получили совершенно другую в мировоззренческом плане страну, и это - персональная заслуга нынешнего президента Виктора Ющенко". Об этом заявил украинский писатель и общественник, житель Луганска Глеб Бобров, которого цитирует "Юго-восток".
    "Не надо недооценивать Ющенко и сделанное им за годы президентства. Недооценка противника уже сыграла с нами жестокую шутку. Безусловно, для нас, юго-востока, он враг, но надо признать: он заложил основы новой украинской нации. Вырастил поколение сознательных, "свидомых" украинцев. Продемонстрировал личностные качества настоящей национальной элиты - те самые качества, которых так и не нашлось у наших, говоря саркастически, "лидеров". Ющенко безупречный идеолог, который положил на алтарь идеи собственную карьеру. Уверен, что коли доведется - пожертвует и большим. Все его идеологические оппоненты, к огромному нашему сожалению, на фоне Ющенко смотрятся жидко. Проблема в том, что им созданы условия, в которых вырастает совершенно иная, новая нация. Если этот процесс не остановить, то через пару поколений Москва получит под боком вторую Польшу - страну, ненавидящую Россию и все русское на генетическом уровне", - отметил, в частности, Бобров.
    Характеризуя позиции Партии регионов и лидера этой политической силы Виктора Януковича, он заявил: "Игра Януковича на чувствах юго-востока была именно игрой. Теперь Кремль сделал свой прагматичный выбор (в пользу Тимошенко), и осуждать Путина язык не поворачивается. Партия регионов за несколько лет, прошедших после "оранжевой" вакханалии, бездарно слила все свое "электоральное доверие". Самый страшный удар по их имиджу нанесен самими регионалами, причем по всем фронтам. И сверху, и снизу - на уровне местных органов власти, плотно оккупированных у нас представителями "бело-голубых" - очень постарались".
    "Возьмем конкретно Луганскую область. Четыре года наши местные власти занимались циничным грабежом, мелочными сварами и тем, чему лучше всего подходит слово "крысятничество". Показуха и бессмысленная болтовня о "благе города". Вечные дрязги. Непрофессионализм. Провалы во всем, за что берутся. Взяточничество и кумовство цветут буйным цветом. Выезжают исключительно за счет горожан - чего стоят взлетевшие к небесам коммунальные тарифы. А под выборы у нас разразился дичайший скандал с принятием нового генерального плана Луганска. В открытую, не стесняясь, демонстративно нарушая законы, городские власти решили нагло поделить меж собой последние еще не растащенные земельные участки в центре города. Ради такого куша готовы снести областную детскую больницу и вырубить обширные лесопарковые зоны - и все это под крышей Партии регионов. А люди-то видят", - резюмировал писатель

5. ostrov_Slavin

ostrov_Slavin Well-Known Member

Как думаете, пора объединяться правому крылу на этой неделе, или еще через недельку, под новый год? ;)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А фінансує хто?
    Ну...фундує..в нас кажут?
    :scratch_one-s_head:

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вже,Зараз і з Цього моменту! А обявити Особу якій діовірили Бути Президентом тоді,коли це найвигідніше.В тактиці я не сильний...
    Думаю,що Ні Один з Цих не буде настоювати на своім імені.Впевнений,що і Ющенко віддасть свій голос для Гриценка.Але...Хто найкращим буде в складній цій ситуації,то вони вирішать самі.
    Хто знає думки російських політиків?...бо лише вони вирішують,які козні Україні підкинути,а які Молдові!
    Тому й треба Ї виставити такого,який і враховував би і військові дії супроти всяких агресорських провокацій.
    А якщо жартома,то...Та вони зна-а-а-ють хто буде з Них найкращий.І думаю не помиляться.:preved:
    Кращих у Нас Немає!

8. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Бандера был прыхыльником теории Донцова об интегральном национализме.Эта теория, в духе того времени ,была фашитской,национал-социалистской.Он хотел построить татолитарное государство.Об этом не спорят его последователи из Партии Свобода.О ни и хотят такое государство в Украине.Так что голосуйте за Тягнибока, и хай вам щастыть! Бандера-романтик,это всё равно, что Ленин-демократ.
    Скоро ,,Хайль!,, будете кричить.Ваши разглагольствовани по воду национализма точно приведут страну к расколу.Опыт ,,революций,, у вас есть.Если кто нибудь заявит о 3 туре вам,как стране пипец!

9. РАДИОТОЧКА

НЕ. луче после Рождества,када бодун пройдёт.:pardon:

10. ГРАНД

11. ГРАНД

На мій погляд перше слово , що до визначення цього письменника, явно помилкове.

12. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я данные о Шуфриче взяла из Википедии, обычная биография, поэтому успокойтесь и не нервничайте.:)

13. Romko

Умгу...
    Ющенко - форева..е-е-е..так...о..:scratch_one-s_head:

14. ГРАНД

...у першому турі. А у другому, Віктор Федорович обійме почесне друге місце. На чому і поставимо крапку.:p

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

А это уже - не просто переход на личности, а откровенная провокация разброк на форуме.
    Serena ошиблась в одном, но главном - я не стану опускаться до её уровня. :bad:

16. Romko

І Ющенко стане в нього прем’єром..
    А Юля буде,як все в опозиції...
    І всьо буде,як було...
    Ніхто нікуда нєі ідьот...
    Ех...

17. ГРАНД

Це зайвий раз доводить, що я був правий коли стверджував, що Ви прихильник Тимошенко. Бо ця байка вигадана в штабі Тимошенко і вактивно впарюється всіма засобами. Ви тако ж її втюхіваєте.

18. РАДИОТОЧКА

Та тож понятна.Хотя вам не интересно но это не москальская пропаганда http://www.ukrstor.com/ukrstor/piun.html

19. Romko

У Вас ніяк не може поміститись в голові,що я не є прихильником ні Тимошенко,ні Ющенка,ні Януковича,ні їх клонів - Гриценка,Противсіха,Яценюка і прочіх тігіпків.
    Для мене - всі вони однакові.
    Всі.
    Нагадав Смика.

Немає праведних...
    В пошані..тільки сильні.
    А сильні проштовхалися в святі...
    Будують церкви..нищать божевільні,
    Над банями є бані золоті.

Щоб магдалени каялись підпило,
    Щоб добре обмивалися гріхи
    Щоб грався янгол в позапліччі лівім
    Щоб потойбіччя не здавалося лихим..

Вже доньки і сини в іконостасах,
    І пес цепний застиг за алтарем
    Це їх життя
    Це їхня церква власна
    Де кожен Квазімодо - дзвонарем...

І пухкають салюти в піднебесся,
    гуляють іменинники святі
    покаятись..і кимось..та воскресне
    Не зараз так у іншому житті...

Приносять на тарелі Іоанна
    На холодець знайшлася голова
    І знову..пар..і знову...лемент п’яний
    І в нагороду...знову булава...

20. Serena

Serena May Flower

но обсуждаю ведь то Оникс, то меня совсем не я))
    Теперь мы, т.е. вы заели про уровень....
    :))

а де твій аватар? :)