Чому я голосую за Ющенка. (Почему я голосую за Ющенко)

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 14 гру 2009.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

не путайте философию и государственное устройство
    по вашей логике раб сам виноват, что он не свободен, живи со свободой в голове и трудись как раб
    не желаете так на меня поработать? :))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нате, любууйтесь на справжніх псевдоправославних, негідників і шарлатанів. Майже в живу.
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

3. Змейка

Змейка Well-Known Member

И какое это имеет отношение к теме?
    Шановный, Вы ничего не перепутали?

Ющенко стал терминатором – теперь ему ничего не страшно

http://www.ruska-pravda.com/index.ph...-05-58-11.html

4. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

ИМХО, но любой царь - раб. Любой президент - раб. И т.д. Чем выше должность - тем больше рабства ;). Остальное - иллюзия.

5. ГонибесOff

ГонибесOff Well-Known Member

Вот где свободы!Не хотят ведь воевать,но воюют в Азии,через не хочу;)

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

путін -- просто краса на цій гіфці! :)

7. ГРАНД

Хе! Так це лише те, що лежить на поверхні і виставлено на загальний огляд.
    А що коїться та покоїться в намертво і на віка закритих архівах- це дослідуватимуть вчені та архіологи після знесення цієї імперії.

8. Змейка

Змейка Well-Known Member

Всё бы хорошо, да гилка не про Путина.:pardon:

9. Serena

Serena May Flower

:rolleyes:

10. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Я прошлый раз за него проголосовала. Не верила, конечно , в его мессийность, знала, что хошь не хошь станет посмешищем. Но такого идиотизма от него не ожидала. За то, что вывел Йулю в люди и сделал все. чтобы Янук остался в политике, ничего не делал , когда у него были огромные полномочия, а шастал по за границам и очень многое другое (включая то, как подыгрывал Москве и отдалил нас от Европы)- да ни за что за него больше не проголосую:ireful:

11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Это часто встречается у историков, щас все брошу и буду рыть.:) Достаточно достоверных фактов что Петю 1 провожали в Голландию как на тот свет, да и любого иностранца в России встречали как посланника дьявола и вслед ему крестились. Будешь спорить? Даже вот пару дней столкнулся на ХФ с тем, что оказывается автокефалы и греко-католики оказывается не христиане по мнению россиян. Не это ли отголоски их темного прошлого?
    Абсолютной свободы не существует, как ничего абсолютного априори.:)

Ну это тоже все относительно: вот Пиночет вывел страну, освободил нацию от коммунистов, а его пытались "неблагодарные" засадить за решетку. Может мы не готовы к Ющу и у нас еще совдеповская тирания не выветрилась из мозгов? Насилие порождает насилие.
    ПС. Я бы сам Януковича собственноручно поставил бы к стенке, и не только его, но меня никогда и не изберут, к счастью.

12. olegp

olegp миється в бані

а ты попробуй, ты шо,хуже Васи Противсих?

13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Не стоит, я хоть и либерал в душе, но диктатор на деле. :))

14. ГРАНД

Минулого разу коли Ви за нього голосували, Ви зробили абсолютно вірно.
    Стосовно ідиотизму, який він вчинив причіпом протягуючі Тимошенко у владу та не став нищити Януковича. Як би він це не зробив, то чим би він відрізнявся від Леоніда Даниловича? Я також як і Ви ще до недавна нервував з цього приводу і теж в думках лаяв його ганчіркою та безхребетником. Але не зашорено потихеньку у всьому розібрався. Він робива все абсолютно вірно. Він дав можливість цим двом діячам самим поховати себе політично. Нехай це і зайняло певний час. І вони обов"язково сконають. Хто раніше, а хто трошки пізніше - не принципово. Принципово, що він завдав напрямок розвитку суспільства, відхилившись від якого будь який політик у владі не протримається і року. пойміть, Ющенко не тактик. Він геніальний стратег. Бо те що він закладає сьогодні (нехай навіть ціною власного політичного майбутнього) дасть відповідні позитивні плоди приблизно років за п"ять. Розумію Ваше обурення. Бо всім хочеться чогось позитивного не колись там післязавтра, а вже сьогодні.
    Його закордонні поїздки, такі часті на початку президентства теж цілком виправдані. Після того, як Леоніда Даниловича розташовували за французьким алфавітом - .......Україна нарешті стала певною мірою хітом світових ЗМІ і не лише в негативному ракурсі. Саме так і робиться зовнішньо політичний імідж.

Ну і наприкінці маленька дрібничка-ремарка.

Віктор Андрійович, особистим прикладом всі свої відпустки проводив виключно на українських курортах. І жодного разу за кордоном.
    Ви були в Карпатах останнім часом? Бачили який масштаб будівництва там у туристичній галузі? Таке було можливо і в Криму, але завдяки місцевим керманичам (януковцям та комуно- професійним росіянам) інвестор потоптався на порозі і масово посунув у Карпати.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Факт є факт...
    Першим сконав він.
    Як політик.
    В.А.Ющенко.
    Со святими упокой...

16. ГРАНД

1. Ніяких фактів поки ще немає.
    2. Не кажіть ГОП.
    3. Чутки про його сконання явно перебільшені
    4. Курчат у січні рахуватимемо.
    П.С.
    "Що стосується Ющенка, мені здається, що його в політиці зовсім не буде і не буде ні в яких інших складових влади", - додала Тимошенко.
    http://www.pravda.com.ua/news/4b2c013e2a672/

Тимошенко вирішила не відхрещуватися від Медведчука

http://www.pravda.com.ua/news/4b2bf77f11f34/
    Зрозуміло чиїм голосом Ви віщуєте. Так от, Ви і цього разу будете в прольоті панове діти гнізда Кучми і кремлівськи куми.

17. Romko

Не майте ілюзій...
    Якраз Ющенко - той птєнєц.який вилетів з гнізда Кучми...
    Зрештою,як і вся тота братія...
    Кого б з них не вибрали - все лишиться на кругах своїх...
    Виберуть Януковича - його брат Ющенко буде прем’єром,а Юля буде грати свою роль - гавкати в опозиції....
    Нічого не зміниться...ні-чо-го...
    Кожен грає свою роль.

18. ГРАНД

І все ж таки я наполягаю, що Ви фанат Тимошенко, та й на додачу і Медведчука.
    Ось її вчорашня цитата, яка майже не відрізняється від Ваших міркувань.

Прем'єр Юлія Тимошенко знову заявляє, що Віктор Ющенко домовився з Віктором Януковичем стати при ньому прем'єром.
    Про це вона заявила в ефірі "Шустер.Live".
    "Складова цієї позиції - жорстока позиція проти Тимошенко на період до і після президентських виборів. І можливість збереження політичного впливу (Ющенка) в уряді при Януковичі", - заявила вона.

http://www.pravda.com.ua/news/4b2c1178e77ed/

І ще хочу додати, що гірше за Тимошенко Україні годі і вигадати.

19. Romko

Тимошенко,Ющенко,Янукович - суть ВИРОДКИ.
    Однаковісінькі.
    Які поставлены СИСТЕМОЮ,але вже настільки здеградували,що не можуть навіть називатись людьми...

20. ГРАНД

Ви навмисно ухиляєтесь конкретики? Адже таке можна сказати про будь кого. Навіть і про Вас. Але я вважаю, що так не можна казати не наводячи конкретних звинувачень, чи то дій того якого вважаєшь виродком, і при цьому ретельно замовчуєшь свої особисті вади та конкретні дії і політичні (і не тільки) устремління та переконання.

а де твій аватар? :)