Трохи лірики...хотів в профільну гілку....поетичну...але тут доречніше... Від месії до Іуди : скільки кроків? скільки років? Так ніхто не "кидав" - раз на тисячу літ Лиш можливе подібне "кидання" : Розбудити народ, привести на Майдан, І спаплюжити всі сподівання... Говорив, говорив, говорив; Та не став він нічого робити. Все, що зміг, усе розорив І залишив країну бандитам. Ющ себе за месію вважав, Надзвичайно пишався собою, Та момент вирішальний настав - Ворогам враз зробився слугою. Вийшов цей балакун із кучмових синів - От тому і не сталося чуда. Честь і волю народу зганьбив - Жде паскуду осика та "Орден Іуди". і ще...бо повністю згідний...
Хайку для нетерплячого Не спіши друже галицький мій,проклинать, Українця,прокляттям вкраїнським. Бо...Вкраїну массонам не слід віддавать!
Катрен претендентам на пост Президента Підкупні й підступні були Ваші дії, відносно Моєї Вкраїни - дать взятку верxівці простіше в дві жмені... Народу ж ніщо,як по-мені. ____________ Отак Ви підступністю завжди жили, й такими ви Будете,Є і Були! (Юрко НОТОЦО)