та мені до дупи, хто що рахує,моя родина походить з Самбірщини,і розказувати про доморощене бачення демократії по -самбірськи будете київським форумчанам ,може зацікавляться
Ta й я самбірчанин,якому та середньо-східно-українська фільозофія політики і боротьби також до дупи.Ми,самбірчани-галичани якось-сі порозуміємо,а вони най-си голову мастять самі...Бо по-правді,як-би в тих ющенківських діях був залучений порадником якийсь западенець,або хтось з "Свободи",то я б і не сумнівався...А так...Не хочу бути в чімсь самовпевненим і противоречити більшості,коли багато-хто з галичан виражатиме свою думку дійством якось, до виборів,під час виборів і...після виборів.Ми сі порозуміємо! А там зобачимо,як має бути,шо нє? Не гнівайтeся Миху,я сам без диху! Тримаймося!
Вам ка-а-ается,капiтан.Хрестiться тодi! Це я до того,шо все перемiнливо в цiм свiтi,бо задуже брехнi... Порозмовляйте собi про Ющенка з Рукошою!О-о-о..! Галицький жарт для самовпевненних i настирливих... B Львів y військове училище на ювілей,з Москви приїзджає такий старий сов1цький полковник з медалєма,котрий тут купу літ i навчався i "работал"... З будки на КПП висувається пика курсанта і каже показати пропуск. Полковник показує якусь цидулку в1д Рос'ї,а курсант і мовить: - Е-е-е,нє...Та то не то вуйку...Та то ні,пане полковнику,то старе,ще з совіцькиx часів. -Да я...да я здеся послє войни 20 лєт проработал... -Ну...Ну і шо?А український папір де,українська пич'єтка...A українська мова де,га-а? -Да я ,воєвал... А з будки: -Міську,та шо ти з тим дідом спориш і цицькаєш-сі...Та пристріли-го,так як параграф 10-й галицького січового уставу мовить і...пішли в карти догравати. )
Анекдот: "Возвращаюсь домой с работы, захожу в подьезд, темно, лампочка не горит, слышу сзади: "Ну привет, Коля!" И меня чем-то тяжелым по голове, раком поставили, штаны сняли, и трахают, и трахают! А мне ж пофиг! Я ж не Коля!" Вуйко, намек поняли?