Чому я голосую за Ющенка. (Почему я голосую за Ющенко)

Discussion in 'ГРАНД vs' started by ГРАНД, Dec 14, 2009.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Разговорный стиль. Погуглите, если интересно.
    Резонерствует, "тыкает", переходит на личности, хамит... Да, неприемлемо.
    Как всегда привирает. Изменения вступили в силу через пол-года после того, как он стал Президентом. За это время всех бандитов мог пересажать. Тем более при ТОЙ морально-психологической атмосфере в обществе.

2. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Все правильно Степаныч!:good:Но тогда бы пришлось не только "чужих" бандитов садить...но и "своих"!!!А как "своих" то посадищь?Деньги же уже потрачены!:))

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Особисто для себе я вже давно вирішив

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

И чем вы с такой позицией отличаетесь от типичного совка, который привык при советском времени занимать созерцательную позицию относительно всех политических процессов (другую он занимать просто не мог), и ставит себя над процессом, дескать все воры, все негодяи, я такой умный все понимаю, и на выборы не пойду ?

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Проаналізувавши для себе,що...Мессія ще не прийде,як того нині потрбує Україна,а серед Тих Хто Воліє взяти владу в руки Немає Лєха Валенси,то я принаймі мушу вибрати собі позицію,як бути,і...напевно віддати голос за Когось Одного з Них,або Не віідавати Нікому,,,Буде клич Розуму для Нікого,не дам Нікому,разом з Усіма,або більшістю,А побачу,шо треба віддавати Комусь,,,Віддам Тягнибоку,або Ющенку.
    Бо я Українець,а не росіянин,або єврей.Я ж бачу Хто кого представляє,при всім тім замилюванні очей.Як Європа не хоче того капіталу МВФонду вже,то чого я маю цього хотіти в лиці БЮТ.Якщо Весь Світ зрозумів вже нові викрутаси Путінської Росії,то я не можу це зрозуміти...
    Так і кожен розуміє ситуацію,що Брехня є Брехнею заради власних інтересів Росії і Тих Інших,Хто капіталом диктує умови.
    Тому й отак вибираю з 3-х зол Найменьше:Ющенка!...бо Тягнибок,це Той хто Стане Лідером Нації після Ющенка.Але ще не Нині!

6. Romko

Просто переконаний,що серед отих сортів г... немає достойних бути Президентом моєї країни.
    Ви маєте сумніви,щодо тих,хто називає себе "елітою"?
    Блажен - хто вірує...
    Якщо Ви вірите,що Ющенко святий а Янукович - грішний..або навпаки...нехай Вам так буде...
    Якщо Ви вірите,що від того,що Ви черговий раз проголосуєте за ту неміч...йдіть,голосуйте...
    Якщо Ви вірите,що від Вашого голосу щось зміниться.. ну що ж...
    Може Вам легше буде...
    особисто я впевнений,що поки хоч однин з них буде при владі(а вони будуть,через таких,як Ви)...в Україні нічого не зміниться...
    У 2004 я голосував за Ющенка.
    А у 2006 за так звані демсили...
    Накерували...
    5 років в державі не працював ні уряд...ні ВР...блокування..гризня...
    Економіка виживала..тільки тому,що вони були зайняті своїми чварами..
    А,коли нарешті звернули увагу...почалася криза...
    Я десь в чомусь неправий?
    От давно бачу...для прихильників шапочніка помаранчеві - зло...
    для прихильників помаранчевих - зло - отой "бугор"...
    Люди...та всі вони ЗЛО.

7. Юрко НОТОЦО

п.Романе,я б Вам відпов те ж Саме,але по-українськи...
    Так як Ви,то в 2-у Світову в Галичині кожен міг би відповісти: Та до лямпи та ОУН і її позиція...то всьо варяти і жеброта,яка ніц не розуміє разом з Бандерою.
    Але ж самі бачите,Хто нині це підтримав,підтримує і хоче продовжувати справу...
    А Ви,та то всьо гівна варте...Негонорово якось мати таку позицію...Хоча Це індивідуальна справа кожного.
    Та як-си знаєте,,,:scratch_one-s_head:

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

И пойду, и проголосую. Потому, что считаю, что этот процесс важнее промежуточных результатов.
    А вы сидите себе и плачте, що "Україну накрила чергова руїна через нездатну владу".
    По-моему, хоть как-то влиять на власть лучше, чем никак не влиять. Вот есть рядом страна, Беларусь называется, где народ официально освобожден от обязанности выбирать между Лукашенко, Пупкошенко и Залупашенко, вы так хотите ?

9. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:good::))
    [OFFTOP]Как в том анекдоте..."дети мне и на фиг не нужны...но сам процесс нравится..":))[/OFFTOP]

10. Степаныч

:good::))Офигеть! Ребята, да речь идет всего лишь о выборе высшего должностного лица! И не более того.

11. Юрко НОТОЦО

Но-но-но...Це лице може таку харю скорчити,шо і Вам не сподобається...Але буде запізно тоді!
    :wacko:

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

ПІДПИСУЮСЬ ПІД КОЖНИМ СЛОВОМ!!!

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Дякую! Підписуюсь також.

14. Юрко НОТОЦО

Лєнін в школі дуже файно вчився...і в засланні був.Сталін в церковну гімназію ходив...і в каталажці сидів.Гм-м...Янукович вчитись не хтів,проффесор...але теж як Лєнін з Сталіним,був в криміналі...І всі не рідня Путіну,бо Той вчився одного: як керуючись партійними принципами знаходити спільну мову з кримінальними елементами.І шо Ви думаєте...Всі на високу должностну посаду таки залізли...окрім Яника-лоха...А як і він залізе,то також буде робить успіхи!Не сумнівайтесь!Це якщо залізе...:preved:

15. Romko

Плакати?
    На фіга?
    І спалюватись не варто...
    їм то глибоко в одному місці.В самій середині.

16. Степаныч

Чому хтось голосує за Ющенка?:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:

Пане Ющенку, де ви були 5 років?

"Ющенко – типовий патріот: йому протипоказана влада. Його стихія – повчати, проголошувати, виступати, переконувати, і не більше.
    ...
    За місяць до завершення каденції в Україні з’явився президент. Нарешті! Не було б виборів – західняки так і не дізналися б, що найвищу посаду в державі обіймає, виявляється, справжній українець і щирий патріот. Лишень за місяць до виборів з політичної реанімації виписали Віктора Ющенка. І галицький народ, який завжди дуже легко ведеться на «розвод» полум’яними спічами, ахнув: Ющенко – так!

Він уже не бездара, не політичний імпотент, не слабак, не розмазня – яким усі ці 5 років його вважала Галичина. Ні, йому достатньо стало красивих промов і абстрактних слів про любов до України – і він знову на коні в нашому регіоні. Перепрошую, але це ляпас усім нам. Я чудово усвідомлюю, що ця стаття дуже не сподобається «львівським патріотам», але завершити галерею кандидатів у президенти на ZAXID.NET я змушений нищівним текстом про того, хто за своєю внутрішньої конституцією не міг бути президентом, не може бути президентом і ніколи ним не зможе стати.
    ...
    Ми побачили рімейк Ющенка-2004. Один до одного. З суттєвою, одначе, різницею. Тоді Месія мав моральне право апелювати до народу проукраїнською риторикою, а тепер – не має. Мабуть, кожен дуже уважно слухає публічні виступи Ющенка, в яких він піднімає неабияк слушні та потрібні теми, звертається до національних почуттів, задає високу планку громадянського мислення і так далі. Під кожним словом воскреслого Ющенка готовий підписатися кожний патріот. Але мене відверто дратує те, що люди свідомо не читають титрів. Саме у них – у титрах – доказ політичної безпорадності Віктора Андрійовича. Титри чітко вказують виборцеві: перед вами виступає П Р Е З И Д Е Н Т У К Р А Ї Н И. Не лектор, не філософ із Києво-Могилянки, не історик з якоїсь кафедри і навіть не просто 1 із 18-ти кандидатів у президенти, а П Р Е З И Д Е Н Т.
    ..."

17. Юрко НОТОЦО

Титри треба писати і читати так:
    Пане Ющенку, де ви були 5 років і чому Ви дали себе окрутити антидержавним елементам в політиці України,таким як проросійські куплені депутати і массонські діячі,котрі так Вам і Нам з Вами закрутили мозги тим своїм бажанням мати свого більшовистсько-массонського Президента і тими Норд-Саус Стрімами,що голова тріщить у всієї Європи і Америки разом узятих,бо Ви й навіть своє отравлення не змогли завершити логічно,що може обернутись Вам комедією з їхнього боку,як треба Недопустити,в чому і полягає на кінець Вашої каденції от Таке Важливе Завдання,хоч накінець дати по-мордам тим,Хто дурив і Вас і Нас...і дати так,шоб
    дух залишив їхнє паскудне тіло і не зміг повернутися той Тоталітаризм,як не може повернутися Нацизм в Затримаій економічним і політичним ростом Україні.

Довга назва правда,але більш чітка і справедлива,ніж та знушальницьки-підла:Де Ви були 5-я-я-ять лєт!
    Шануймо троха свою совість,панове!

18. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

боян, постили вже на на форумі.

19. Степаныч

Пробачте, проморгав.:sad:

20. Tan To

Tan To сын империи

Наткнулся, по моему это тот самый, "любимый украинцами сатирик-правдоруб" В. Шендерович :)"«С Маковкой, действительно, что-то не так…с какой-то всеобщей «маковкой», но в данном случае, конечно, с «маковкой» господина украинского президента. Нет, это понятно – это предвыборное обострение. Нам это все знакомо. Кто во что горазд, и «ничто не слишком», да? Был такой принцип – «ничего слишком». Все в дело пойдет», – сказал он в эфире радио «Эхо Москвы».":))

а де твій аватар? :)