Чому я голосую за Ющенка. (Почему я голосую за Ющенко)

Discussion in 'ГРАНД vs' started by ГРАНД, Dec 14, 2009.

1. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Дураку понятно!то надо было да-аавно сделать!А не играть в "демократию"!!:ireful:

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не в "демократию", а в "социализм-коммунизм". При чем тут демократия ?

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

4. ГРАНД

Друже Kirax. Зрозумійте правильно.На мою думку, президента треба обирати не за особисті якості, чи красоту обличча, а за критерієм чи він здатний не озираючись на рейтинги та популярність підтримати (наголошую на слові ПІДТРИМАТИ) втілення болючих, але вкрай необхідних реформ. А втілення цих реформ справа виконавчої влади, тоб то кабінета міністрів, своєрідних камікадзе.
    Я вважаю, що саме Ющенко здатний не озираючись на рейтинги такі реформи підтримати та підтримати такий уряд. А його опоненти ні. До того ж він має досвід проведення таких реформ, а опоненти ні.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

то і моя думка...

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не. Я про стиль, а не про обороты речи.

7. ГРАНД

Що Ви маєте на увазі під "стилем"?

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну как же, говорит на украинском, говорит умные вещи, не панибратствует с народом - абсолютно неприемлемый стиль для поклонников такого оратора, как В.Ф.Янукович. :)

9. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:good:праль-но..чо с ним панибратствоать то????;)
    Хватит и бабульки Параски....:yahoo:.

10. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

Mokbo жжет:))

11. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Шановный ГРАНД!:)Вот Вы вроде все пишете правильно.... но честно признаюсь...до сердца не доходит...как то все штамповано...я бы даже сказал...щерщавым языком плаката у Вас все выходит..:)
    Только одно есть "НО"..вот как Вы думаете...кому я больше поверю...какому то Гранду (сорри...о_О_ или бывшим сподвижникам Виктора Андреевича?
    Кто больше знает "кухню" Президента...бывший военный министр Гриценко?Зав.скретариатом Балога?Сподвижник Луценко?Краса Майдана Юля?:rose:Плечо к плечу стоявший с Ющенко Костенко?
    Или шановный ГРАНД?:))

12. ГРАНД

Пеперше дякую за визнання, що мої думки оцінили як правильні.
    Відповідь почну з кінця.
    Відповім без зайвої скромності. Шановний ГРАНД.Бо шановний ГРАНД є стороннім спостерігачем і незаангажованим по партійному принципу (безпартійний). ГРАНД не є кандидатом в президенти, та в депутати різних рівнів. ГРАН спостерігає за політичним життям кожного з них та їх трансформації.
    Отже шановний ГРАНД кращий завсих наведених.
    Стосовно наведених Вами осіб колишньої команди "сподвіжніков";
    1. В.Балога. Він був і залишається прихильником Ющенка (документально підтвердити не можу з певних причин) повірте на слово.
    2.Колишній військовий міністр А.Гриценко (до речі мій земляк, з Черкащини). В ньому сидить глибока образа на президента, за те, що Ющенко не вибачив йому банальної зради. Пам"ятаєте ще 2005 року таємну вечерю в лісі під Києвом на чолі з Тимошенко, в якій Гриценко брав активну участь, а потім коли це збіговисько було викрито, він марно намагався виправдатись. Але прощення не отримав. Мета збіговиська - різке та жорстоке усунення від президентства тоді ще високорейтингового Ющенка. Ви би вибачили таку зраду? Думаю ні. От і президент не вибачив. Плюс до того Гриценко сам кандидат в президенти, тому просто забов"язаний поливати всих і вся навколо себе.
    3.Про Луценка взагалі можна промовчати. Тут спостережливому чоловікові і без коментарів все ясно. Людина - флюгер. Політична діяльність якого направлена на зберігання посади. Зрада на зраді. Від рідної йому соц.партії довгий шлях через НУ, до БЮТу. До того ж пустомеля (хоча і не безталанна), абсолютний профан в справах міліції якими керує. Про таких кажуть "маму рідну продасть за посаду." Чи Ви сумніваєтесь? До того ж перебуваючі на посаді міністра ключового міністерства займається порушенням закону у вигляді прямої, не прихованої агітації за певного кандидата. Вобщім - гнусь.Що ще можна чекати від такого члена команди? Думаю при Тимошенко він також довго не протримається (в разі її не дай Боже перемоги) Він їй не потрібен і небезпечний. Вона буде вимушена його позбутися.
    4.Тимошенко. Зраду наочно продемонструвала в ході все того ж лісової спробі заколоту. До цього наміри ретельно приховувала. Плюс кандидат в президенти, конкурент. Але на минулому тижні повторна заява про "прання білизни у штабі Ющенка" в разі прольоту у першому турі. Двуликий Янус? Ні. Просто вона така брехлива від народження.
    5.Ю.Костенко. Дуже хороша людина, патріот, чемний та розумний. Був є і буде прихильником В.Ющенка. Навіть з"їзд УНП майже прийняв рішення про підтримку Президента, але в останню мить таки вирішив висувати костенка. Я сам не розумію яка мета цього дійства.

А те, що я висловлююсь лозунгово .....може трішки московського мату додати в мої викладки і Ваше серце розтане?:))

13. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:good::good::good:
    Хороший Вы человек однако...
    Но я не просил давать характиристики бывшим сподвижникам...о_О
    А сказал...что ОНИ больше знают "кухню и все делишки" Ющенко..чем шановний Гранд...:wacko: сорри...

14. Капитан

Капитан Политический флудер

Ваши чистые простыни на верёвочке - млучшие!!!!!!:) Читать только их утомительно:o

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм,Капітан,людина вміє друкувати...
    Я розумію,що читати важко,букви такі чорні і такі різні,але...трошки напрягтись...як,слабО?:rolleyes:
    Я теж не згідний з його (Ґранда) думкою про Ющенка,але не дозволяю собі відверто хамити...

16. Капитан

:) А хто сказал, шо я хамлю? Ой не морочте мне мои фаберже про какие-то буковки такі чорні і такі різні. Я к тому, что огтвет должен быть короткий и ясный

17. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:)) Ой, Капитан, сомневаюсь я... Тебе был дан на ОД форуме короткий и ясный ответ, а ты про пьяного прапорщика мне мозги начал парить... Ты не провокатор с заданием вышел на просторы инета?:rolleyes:

18. Капитан

:) Короче ты съехал. Всё понятно. Нашёл тихую гавань

19. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:)) Это ответ?;)

20. Капитан

[​IMG] Отвечаю по взрослому - я не провокатор и на просторы я не вышел.ВА вот ты постоянно заходишь с одним вопросом и пропадаешь. Это меня и наталкивает на мысль о провокаторстве. Полковник, пора взролслеть. К годами это не относится:)

а де твій аватар? :)