Друже Kirax. Зрозумійте правильно.На мою думку, президента треба обирати не за особисті якості, чи красоту обличча, а за критерієм чи він здатний не озираючись на рейтинги та популярність підтримати (наголошую на слові ПІДТРИМАТИ) втілення болючих, але вкрай необхідних реформ. А втілення цих реформ справа виконавчої влади, тоб то кабінета міністрів, своєрідних камікадзе. Я вважаю, що саме Ющенко здатний не озираючись на рейтинги такі реформи підтримати та підтримати такий уряд. А його опоненти ні. До того ж він має досвід проведення таких реформ, а опоненти ні.
Ну как же, говорит на украинском, говорит умные вещи, не панибратствует с народом - абсолютно неприемлемый стиль для поклонников такого оратора, как В.Ф.Янукович.
Шановный ГРАНД!Вот Вы вроде все пишете правильно.... но честно признаюсь...до сердца не доходит...как то все штамповано...я бы даже сказал...щерщавым языком плаката у Вас все выходит.. Только одно есть "НО"..вот как Вы думаете...кому я больше поверю...какому то Гранду (сорри..._ или бывшим сподвижникам Виктора Андреевича? Кто больше знает "кухню" Президента...бывший военный министр Гриценко?Зав.скретариатом Балога?Сподвижник Луценко?Краса Майдана Юля?:rose:Плечо к плечу стоявший с Ющенко Костенко? Или шановный ГРАНД?)
Пеперше дякую за визнання, що мої думки оцінили як правильні. Відповідь почну з кінця. Відповім без зайвої скромності. Шановний ГРАНД.Бо шановний ГРАНД є стороннім спостерігачем і незаангажованим по партійному принципу (безпартійний). ГРАНД не є кандидатом в президенти, та в депутати різних рівнів. ГРАН спостерігає за політичним життям кожного з них та їх трансформації. Отже шановний ГРАНД кращий завсих наведених. Стосовно наведених Вами осіб колишньої команди "сподвіжніков"; 1. В.Балога. Він був і залишається прихильником Ющенка (документально підтвердити не можу з певних причин) повірте на слово. 2.Колишній військовий міністр А.Гриценко (до речі мій земляк, з Черкащини). В ньому сидить глибока образа на президента, за те, що Ющенко не вибачив йому банальної зради. Пам"ятаєте ще 2005 року таємну вечерю в лісі під Києвом на чолі з Тимошенко, в якій Гриценко брав активну участь, а потім коли це збіговисько було викрито, він марно намагався виправдатись. Але прощення не отримав. Мета збіговиська - різке та жорстоке усунення від президентства тоді ще високорейтингового Ющенка. Ви би вибачили таку зраду? Думаю ні. От і президент не вибачив. Плюс до того Гриценко сам кандидат в президенти, тому просто забов"язаний поливати всих і вся навколо себе. 3.Про Луценка взагалі можна промовчати. Тут спостережливому чоловікові і без коментарів все ясно. Людина - флюгер. Політична діяльність якого направлена на зберігання посади. Зрада на зраді. Від рідної йому соц.партії довгий шлях через НУ, до БЮТу. До того ж пустомеля (хоча і не безталанна), абсолютний профан в справах міліції якими керує. Про таких кажуть "маму рідну продасть за посаду." Чи Ви сумніваєтесь? До того ж перебуваючі на посаді міністра ключового міністерства займається порушенням закону у вигляді прямої, не прихованої агітації за певного кандидата. Вобщім - гнусь.Що ще можна чекати від такого члена команди? Думаю при Тимошенко він також довго не протримається (в разі її не дай Боже перемоги) Він їй не потрібен і небезпечний. Вона буде вимушена його позбутися. 4.Тимошенко. Зраду наочно продемонструвала в ході все того ж лісової спробі заколоту. До цього наміри ретельно приховувала. Плюс кандидат в президенти, конкурент. Але на минулому тижні повторна заява про "прання білизни у штабі Ющенка" в разі прольоту у першому турі. Двуликий Янус? Ні. Просто вона така брехлива від народження. 5.Ю.Костенко. Дуже хороша людина, патріот, чемний та розумний. Був є і буде прихильником В.Ющенка. Навіть з"їзд УНП майже прийняв рішення про підтримку Президента, але в останню мить таки вирішив висувати костенка. Я сам не розумію яка мета цього дійства. А те, що я висловлююсь лозунгово .....може трішки московського мату додати в мої викладки і Ваше серце розтане?)
Хороший Вы человек однако... Но я не просил давать характиристики бывшим сподвижникам... А сказал...что ОНИ больше знают "кухню и все делишки" Ющенко..чем шановний Гранд... сорри...
Хм,Капітан,людина вміє друкувати... Я розумію,що читати важко,букви такі чорні і такі різні,але...трошки напрягтись...як,слабО?:rolleyes: Я теж не згідний з його (Ґранда) думкою про Ющенка,але не дозволяю собі відверто хамити...
А хто сказал, шо я хамлю? Ой не морочте мне мои фаберже про какие-то буковки такі чорні і такі різні. Я к тому, что огтвет должен быть короткий и ясный
) Ой, Капитан, сомневаюсь я... Тебе был дан на ОД форуме короткий и ясный ответ, а ты про пьяного прапорщика мне мозги начал парить... Ты не провокатор с заданием вышел на просторы инета?:rolleyes:
Отвечаю по взрослому - я не провокатор и на просторы я не вышел.ВА вот ты постоянно заходишь с одним вопросом и пропадаешь. Это меня и наталкивает на мысль о провокаторстве. Полковник, пора взролслеть. К годами это не относится