[OFFTOP]Я в "тикальників завжди прошу нагадати менеі,де тото пасовИско,на якому ми мали честь разом пасти свиней....[/OFFTOP]
до чого тут.. Йдеться про повагу..самоповагу... Я собі не можу тикати до незнайомої.чи малознайомої людини... Я себе поважаю...і все...
це працює якщо є якась вiдома проблема i ви знаєте чого i вiд кого вимагати. А ось наприклад, чи багато ви знаєте про те як працює наша митниця, i що ви будете вимагати вiд неї? Там по документах все гаразд. так, я вважаю що в нас нема профспiлок. А я би вичеркнув ідеологічно-культурну сферу. Навiщо це потрiбно? Взагалi, бути президентом чи прем'єром - дуже нелегка справа. Але завжди стiльки бажаючих! Парадокс. Порушникiв закона. Системою. В iдеалi вона повинна бути незалежна вiд iмен чиновникiв. Я навiть бiльше скажу - значну частину чиновникiв можно легко замiнити комп'ютером з програмою и базою даних. Це величезна економiя коштiв та ефективнiсть. Треба лише полiтична воля щоб це зробити. Це жахливо. Тому нам треба сильну владу, як Маргарет Тетчер - позакривати збитковi шахти, i все буде нормально. Старi люди нехай допрацьовують, молодим дати час на навчання, i все це закiнчиться.
пол не важен. Если вы про Юлю, то она не железная леди ни разу, а социалист-популист как и Янык. Будет кормить этих шахтеров как своих детей, тока шоб они были за неё. А деньги опять одолжит или соберет налоги наперед. ps. Маргарет Тетчер я упомянул потому что она таки позакрывала шахты, несмотря на все протесты.
только не у полковников...а у своей партии "Батькивщина"....:rolleyes: http://ostrovforum.net/showpost.php?p=308718&postcount=2559
Как знать, как знать...По сравнению со всеми остальными кандидатами она таки железная леди (т.е. - мужик ) ) Есть хорошая наша поговорка: " Не кажи гоп...." (с)
это как раз правильно, продолжать субсидировать газ населению когда в бюджете дыры - самоубийство для экономики.