Чому я голосую за Ющенка. (Почему я голосую за Ющенко)

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 14 гру 2009.

1. Tan To

Tan To сын империи

:)) Этот шедевр про Пушкина, поэта-византийца:)) на Инофоруме размещу...:)) Ой я не могу, прел :)):)):))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Немає різниці, чи ті слова належать Пушкіну, чи Кукушкіну. Голоне, що висловлена думка та в ній внутрішній стан цієї людини, стан раба і візантійця за всима ознаками. Можете розміщувати де завгодно, навіть на Марсі. Я знаю точно, що вільному європейському поетові такі слова не можуть бути притаманні, а тим більш поету, що претендує на якесь там, чиєсь УСЬО!!!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ющенко: хроніка зростання і падіння

4. непогано б ВА вїдїрватись вїд купи маєткїв ї резиденцїй,вїд "чистоганоми руками" стократно за годи правлїння накопиченого ї їз"ятого,вїдокремленого вїд народу майна ,рїалестейту ї статкїв ї "любих трутнїв" ї

перечитати "Лженерон" л.Фейхтвангера

5. ГРАНД

6. Нас кров"ю лякали всї проходимцї-можновладцї в передчуттї навїчної втрати влади.(Г+К+К+Ю)
    Ю-креатура,єлемент тїєї системи,призваний до її збереження.

Цю Матрицю,Медузу Горгону висижуванням яєць не перечекати.
    Потрїбнї Геракли чистити Авгїєвї конюшнї ї Тесеї з Енеями.Хай їх буде побїльше!
    Що це за Мойсей такий Ю,що не тїльки не розбив Золотого Тїльця,але й став його священиком,служителем?
    Якщо ще 5 рокїв борсатись у цїй помийцї,народ захоче Деспота,чи навїть Тирана...(Мороза ї Симоненка з Вїтрянкой просьба не турбувати...)

7. Капитан

Капитан Политический флудер

С чего это вас так потянуло на мифологию?

8. Tan To

Tan To сын империи

Вот теперь я знаю, чем свидомые отличаются от обычных людей..вам, что Пушкин, что Кукушки...кстати для почитателей едино Кобзаря,
    "Но притворитесь! Этот взгляд
    Все может выразить так чудно!
    Ах, обмануть меня не трудно!...
    Я сам обманываться рад!"
    А.С. Пушкин "Признание"
    Это о любви...ни один свободный европейский поэт...
    Старый вы дурак...

9. Kirax

Kirax Well-Known Member

У вас якесь дивне розумiння того як працює держава - чиновництво та силовi структури то нiби такi паразити, якi заважають суспiлству. А президент заважає їм заважати. Може у нас зараз так i є, але це НЕ нормально. I нiде в демокраичному свiтi таке не вважається нормальним. Так, люди вiдстоюють свої iнтереси, але в 99% випадкiв це робиться на правовоми рiвнi - через державнi установи та суди, i в 1% - якось iнакше, коли звичайнi засоби не дiють. Проблема України як держави в тому що державнi структури не працюють, вони як декорацiя, i не тiльки тому що там поганi люди, а тому що воно так органiзовано що там не можна не воровати i не брати хабари, i будь яка людина там або стає часткою кругової поруки, або просто не може так працювати i уходить. Ви мабуть нiколи не бачили що там робиться всерединi, тому вам здається що це якiсь окремi проблеми, що можна їм пригрозити, i все буде гаразд. Нi, проблеми системнi, тому треба змiнювати систему. I це не може зробити суспiльство, тому що це дуже складнi питання, тому суспiльство обирає професiоналiв якi це повиннi робити.

А якщо ви заради кожного чиха адмiнiстрацiї будете робити пiкет, то коли взагалi жити? Так i привчите їх, що якщо нiхто на майданi не стоїть, значить все гаразд, можна робити що хочеш. (як вони i роблять зараз)

А профспiлки - це окрема тема. I вона скорiше стосується вiдносин мiж громадянами (робiтниками та власниками), а не мiж державою та громадянами.

Суспільство не може i не обов'язано виконувати повсякденнi обов'язки держави. Або взагалi навiщо нам тодi потрiбна держава?

Якщо казати за Одесу то у нас центральний пам'ятник Ленiну перенесли кудись ще в 2006 роцi. I навпаки, комунiсти там вимагали щоб його не переносили, навiть жили там в палатках бiля нього, але ж таки перенесли. Чи треба було їх послушати та не перености? :o

У нас взагалi весь час хтось щось пiкетує iз-за пам'ятникiв. Зустрiчаються двi протилежнi групи i починається ледве не бiйка. Тому i придумали демократiю щоб обирати бiльшостью, шоб такого не було. :)

Президент призначає [strike]Пiскуна[/strike] прокурора та суддiв. Якщо не помиляюсь Ющенко вперше призначив суддiв десь пiврока тому.

Вони повиннi боятися не когось конкретно, а закона i невiдвратностi кари, я так вважаю.

Демократiя не має вiдношення до мiжнародної полiтикi, особливо з недемократичними странами. А в мiжнародiй полiтицi в 21 столiттi нiякого порядку немає, навiть додалися "iнформацiйнi вiйни", яких ранiше не було. I в таких умовах треби вмiти дiяти.

Хiба треби розповiдати iсторiю його вiдносин з Юлiєй Володимирiвною? Або про його партiю та Верховну (з)Раду, чи про Балоган? :))

а ранiше не спiвали?

От в тому вся проблема - "стокгольмський сiндром". Доки будуть годiвники доти й народ буде бидлом. Працювати треба по двох напрямках - нищити бандитiв, i создавати умови щоб народ мог якось заробляти iнакше нiж в шахтi та на совковому заводi. Щоб чоловiк мiг створити бiзнес i не боятися що завтра в гостi придуть "хозяєва"-рейдери.

10. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Может травка просроченная???:rolleyes:

11. ГРАНД

Послухайте московсько-сатанинський раб. Я не претендував на точність цитати Пушкіна-Кукушкіна. Але суть його віршованого внутрішнього стану цілком точно передав. І немає різниці для Вас молодого ідіота (старим вже можна простити деякий ідіотизм) чи ті слова стосуються кохання до жінки, чи до царя -батюшки. До останньої особи (царя) у вас москвинів, любов як правило маніакальна, не йдуча в порівняння навіть з любов"ю до жінки (ну хіба що любов до водки теж сильніша) А тому внутрішній стан москвина-візантійця від того не може бути трактовано інакше у будь якому випадку. "Любіть па русскі" - унікальне явище, і я з цим погоджуюсь. Європейці як правило або люблять, або ні, не акцентуючі на якійсь там національно забарвленій любові. Це притаманно лише москвинам. Тобто Вам, несвідомим, перебуваючім під анастезієй (горілчаною мабуть) від дня народження і до останнього подиху.

12. Капитан

:)) Ты сам то хоть веришь в то что написал?

13. Tan To

Tan To сын империи

Если кто то захочет зла Украине, то пожелает, что бы все её граждане были похожи на вас...."Пушкин-Кукушкин":wacko:, писал о любви к женщине, а на самом деле, признавался в любви царю-батюшке. :))
    Я православный:pardon:

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну-у-у, Гранд!!! Эко Вас занесло!!! Эти слова принадлежат человеку ВЛЮБЛЕННОМУ! И относятся только и исключительно к предмету его любви. Был еще, к примеру, Шекспир. Так тот вааще написал, что из-за любви молодые люди жизнью пожертвовали. Вот где рабская психология (по Вашей логике)!;)

ПРИЗНАНИЕ
    Я вас люблю, — хоть я бешусь,
    Хоть это труд и стыд напрасный,
    И в этой глупости несчастной
    У ваших ног я признаюсь!
    Мне не к лицу и не по летам...
    Пора, пора мне быть умней!
    Но узнаю по всем приметам
    Болезнь любви в душе моей:
    ...
    Мой ангел, я любви не стою!
    Но притворитесь! Этот взгляд
    Всё может выразить так чудно!
    Ах, обмануть меня не трудно!..
    Я сам обманываться рад!

Впрочем, можно и по таким критериям выбирать чиновников. Если балом при выборе правит любовь. Вот и выбирают ющенков-тимошенков.:sad:Ну а потом "от любви до ненависти - один шаг"!:)

15. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Ай да бростье Степаныч...Гранд уже старенкий-пенсионер.ему еНтого дела не понять....;)давно у него это было...:rolleyes:

16. ГРАНД

17. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

"Наш ответ Чемберлену!"
    Эх паучки...паучки...:yahoo:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

в якості нейтральної думки:

- ющенко зафейлив усю довіру та роботу
    - ющенко не найгірший варіант
    - ющенко ліпший за януковича

19. ГРАНД

Хочете вірте, хочете ні, але я повністю з Вами згоден. І з тим що він наробив помилок. але помилок не фатальних, а цілком виправимих. На відміну від тенденцій та намірів кандидатів Тимошенко та особливо Януковича, його помилки для країни - легкий недолік. Дякую.

20. Капитан

То что натворил пасечник, придётся долго исправлять и я думаю даже с финансовыми затратами

а де твій аватар? :)