Чому я голосую за Ющенка. (Почему я голосую за Ющенко)

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 14 гру 2009.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Соціалісти живуть ковбасою,в першу чергу...і в першу чергу,хорошою такою,як "Дрогобицька".
    Націоналісти ж Духом святим і Духом Вітчизни...Ну не тільки,а й "Дрогобицькою" ковбасою також! Бо файна!:))

2. Юрко НОТОЦО

Бо файна!;)
    Направду в нас В Галичині все файне...бо Люди файні і знають,що таке біда,війна,церква ...і воля та неволя!
    Tа п.Полковник з Москви зна-а-а-ють.І колись та й підтвердять ще!

3. Змейка

Змейка Well-Known Member

Слив засчитан. ;)

4. Serena

Serena May Flower

очень ёмко....

5. Locke

Locke невиправний реаліст

Сьогодні прочитав в Інтернеті цікаву статтю про Ющенка: "Пане Ющенко, де ви були 5 років?" http://www.zaxid.net/article/55211/
    Приведено влучні аргументи, як то кажуть "не в бровь, а в глаз". Автор приводить ніби всім очевидні факти, але я був вражений прочитаним.
    Цікаво чи будуть прихильники Ющенка і далі продовжувати агітувати і голосувати за нього після прочитання цієї статті ? (якщо заичайно захочуть її читати)

6. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

не думаю, что им это помешает. Для того, чтобы после 5 лет все еще от сердца агитировать за Ющенко, надо быть, как и он, не совсем адекватным человеком. А таким что статья, что целая монография...

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

дякую, докладаю всіх зусиль :rose:

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я прихильник Ющенка. Прочитав. Багато з чим погоджуюсь, але в більшости доводів та висновків - категорично ні.
    Автор статті "аналізу" не просто тенденціозний, але і з відвертою ненавистю ставиться до президента Ющенка як до людини. Це можна пояснити, що він (автор) свого часу цілком відверто поклав неймовірні надії на швидке одужання України, майже з області казок та неймовірної фантастики. Тобто автор сам маючи дитячу хворобу "хочу ВСЕ і НЕГАЙНО" з таким настроєм взявся критикувати того, хто в казки не вірить і цілком з розумінням поставленої мети досягає не криками та визгами, а поступовою, кропіткою роботою, не без помилок, чудово розуміючи неймовірний тягар минулого всієї країни та неймовірний тиск як внутрі країни і ще більший тиск з-за її меж. Простіше кажучі автор би цілком зрозумів Ющенка, як би той миттєво оголосив війну (бажано гарячу) всім хто не розділяє його патріотичних почуттів та прагнень, за принципом "головне ув"язатися в драку, а там куди крива долі виведе". Цей "аналіз" вірячого в казкове, дитячо-книжкове хепі єндівське скоріше ставить діагноз собі самому, як людині не далекій та до серьозного аналізу не здатному, при цьому називаючи себе патріотом, і саме таким чином кидаючі тінь на здоровий, довготривалий (безкінечний) віковий патріотизм. Таких "патріотів" треба остерігатися і Ющенку і самому патріотичному руху.

10. ГРАНД

Ромко та Локе. Вибачте будь ласка, але я хочу вам сказати, що патріот патріоту різні. Є патріоти крикуни, ситуативні вони скоріше руйнівники несвідомо руйнуючи саму ідею патріотизму поспішними діями та вчинками (звісно ж не усвідомлюючі наслідків). А є патріоти фундаментальні,будівники, які переважно мовчазні та медлительні в своїх діях та не категоричні у висловленнях, але вперто через роки та віки відстоюючи та відбудовуючі свою ідею по при невдачі та прорахунки, готові знову і знову починати свою боротьбу з початку аж до остаточної перемоги. Ви явно до такої категорії не відноситесь. Принаймні на даний час.

11. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

2 locke, я думаю теперь вы легко поймете о чем я говорил, отвечая на ваш пост.

12. Locke

Не подумайте тільки, що я збираюся оправдуватися перед будь-ким, просто хочу донести свої міркування з цього приводу.
    І до проголошення незалежності і всі роки незалежності готовий був боротися і боротися (і боровся, як міг). Але все, досить. Як то кажуть росіяни "иссяк полностью". Тому, що починаючи з президента Кравчука і закінчуючи Ющенком все що робилося - робилося до гіршого. Якщо дії Кравчука чи Кучми зрозуміти можна (пробачити - ні), бо вони компартійні ставленики і номенклатура, то дій Ющенка разом з любими друзями зрозуміти не можу. Все що робилося за останні 5 років - робилося до гіршого. Останні передвиборчі піар акції Ющенка взагалі виходять за межі і пристойного, і здорового глузду. Одні тільки брутальні нападки на конкурентів на кшалт "Юля-злодійка", "Набралася, як сучка блох", "Юля-зрадниця" і інший бруд. До речі, я Юлю також не виправдовую за її діяння. Але щоби президент європейської держави дозволяв собі по телебаченню такі вислови. Це ж не п'яний швець чи портовий вантажник - це ж Президент!!! Або недавно показували по телебаченню, як він подарував одній лікарні обладнання. Це що, купив за власні гроші і подарувавв? Чи може, скоріше всього, недодав державних коштів одним, а подарував іншим перед телекамерами з метою передвиборчого піару. Так, він українець. Так, він патріот. Але цього замало, щоби бути президентом. В нас в країні є багато українців і патріотів, і не будемо визначати хто з них найпатріотніший патріот чи найукраїнський українець. Каже, що йому заважали. Поганому танцівнику теж щось завжди заважає. Якщо бачив, що не може зробити обіцяного - чому чесно не заявив про це і не подав у відставку? І не втратив би авторитету, і країна, можливо, не дійшла б "до ручки".
    Логічно, що у Вас виникне питання до мене - а ти б на місці президента зробив краще? Скажу чесно і відверто - скоріш за все, що ні! Тому і не рвуся зубами до влади, бо розумію свої можливості і свою відповідальність.

13. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Кстати, locke, у вас есть одна принципиальная ошибка. Ющенко тоже бывший партноменклатурщик. так что - ничего удивительного. Одну страну эта братия уже завалила, теперь вторую доваливает...

14. Други!Учимся уходить как мессир деГоль
    Настоящий патриот!Не будь камнем преткновения на пути
    Если устал,если не смог-уйди с пути-"вот Бог,вот порог"!...:rose:

15. ГРАНД

16. Locke

А ви не помічали, що активна фаза боротьби у нашій країні завжди припадає на останній місяць-два до виборів. І всі стають такі турботливі, що аж гидко. І Ющенко, і Тимошенко, як високі посадові особи з останній місяць були у Львові по 4-5 разів, якщо не більше. Закладають памятники, запускають трамваї, відкривають Бог зна які фонди, школи лікарні, скоро будуть нам кватирки ввечері відкривати для провітрювання, щоб зайвий раз "засвітитися" перед камерами. А де вони були ці попередні роки? А почитати їхні передвиборчі програми - та їхніми устами мед би пити. Як вони про нас хочуть турбуватися. Сьогодні в поштову скриньку мені хтось кинув брошурку з програмою Януковича. Я як прочитав, то аж випустив скупу чоловічу сльозу: як же він нас, виявляється любить! Та то просто, блін, святий чоловік,німба над головою не вистачає. Великомученик за віру, 2 рази страждав в сирій темниці за нас з вами, за наше щасливе майбутнє. А почитаєш щось із творінь Яценюка - так він виявляється ще святіший від вищеупомянутих. Але ні, - "Литвин, тільки Литвин!!!" до оскоми довблять з телеекранів.
    Проте через кілька днів після виборів все стає на круги свої. Знову забувають про нас, знову на сесіях б'ють один-одного по депутатських мордах спочатку за розподіл місць в сесійній залі (так якби не все одно де сидіти), потім за розподіл по комітетах і комісіях і т.д. І чомусь завжди забувають про нас з вами на наступних 4 роки 10 місяців, щоби знову за 2 місяці до чергових виборів згадати про нас і дати свої чергові обіцянки-цяцянки.
    Ви вірите, що цього разу буде інакше? Я не вірю!
    Найбільше мене шокувало недавно побачене по телевізору інтерв'ю з відомим політтехнологом (на жаль зараз не можу згадати його прізвища), якого часто наймають політичні сили для проведення виборчих кампаній. Коли його запитали, чому в передвиборчих рекламах і виступах стільки відвертої брехні і обману він щиросердно признався: "А хіба звичайна реклама не брехлива? Хіба ви вірите, що коли заспіваєте відому мелодію, то до вас прилетить містер Пропер і вимиє вам підлогу? Політична реклама працює за такими ж законами, як будь-яка інша побутова і нічого дивуватися, що є певна гіперболізація, перебільшення певних моментів. І всі повинні розуміти, що більше половини всіх тих обіцянок дають тільки для того, щоби сподобатися людям і не більше. Всі про це знають і така класика жанру". Ось так то.

17. Змейка

Змейка Well-Known Member

Нашелся социолог, насчитавший Ющенко больше 16% рейтинга. Тимошенко будет биться за 3

Так, согласно результатам опроса экспертов, рейтинг Виктора Януковича составил 26,4%, Виктора Ющенко – 16,1%,:)):)):)) Юлии Тимошенко – 14,4%, Сергея Тигипко – 12,1%, Арсения Яценюка – 10,4%, Анатолия Грищенко – 3,4%, Петра Симоненко – 3,2%, Олега Тягнибока – 1,2%, Владимира Литвина – 1%. Остальные кандидаты набрали менше 1%.
    «Вероятнее всего, по мнению экспертов, в финале президентской гонки будут соревноваться Виктор Янукович и Виктор Ющенко, а борьба за третье призовое место, которое может стоить должности премьер-министра, развернется между Юлией Тимошенко и Сергеем Тигипко», - резюмировал эксперт.
    http://www.ostro.org/news/article-78634/

18. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:)) Наверное этому социологу никто больше чем Ющенко не дал денег...:rolleyes:

19. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я вчера слышала по радио, что какой-от социолог объявил, что во второй тур выходит Юля с 27% и Янукович с 20%. Жаль, не услышала, что там за служба такая социологическая.:)):))

У социологов нонче - хлебное время.:good:

20. Юрко НОТОЦО

Підтримую повністю!Досить розважливо і розумно!
    Не треба нам так,як Иван,"которий задним умом мудрен!"
    :good:

а де твій аватар? :)