Чому чоловік б’є дружину?

Тема у розділі 'Дівочі посиденьки', створена користувачем Pototsky, 19 вер 2016.

1. VinST

VinST миється в бані

потому что быдло. нельзя жить с человеком который поднял руку на женщину. плохая жена - мандруй от нее, плохой муж бери свое нечего и вали так же.

• Не подобається Не подобається x 1
    • ... ... x 1
  2. Desertflower

Desertflower миється в бані

Тому що він бидло і не заслуговує на те щоб бути поряд з будь-якою жінкою

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Зустрічаю сусідку, яка трішки випиває, а в неї око заплило від синця.
    - Де то ви так впали?
    - За язика зачепилася...
    - Як то так?
    - Одному дядькові сказала, що він бл.дун.
    Хоча той чоловік нормальний сім'янин.
    Менше базікати треба про непотрібне - і ніхто не буде бити жінку. А то всі у неї винні, крім неї.

• Смішно Смішно x 1
  4. Коммунарец

Немає безгрішних - але чомусь у жінки винні чоловіки.

5. Коммунарец

Я так і зробив.
    Вона б'є свою матір - хай б'є.
    Вона плюндрує свого батька - нехай плюндрує.
    Краде - нехай краде.
    Бреше - нехай бреше.
    Жити з такою ... - нехай Бог змилується і звільнить людину від того, щоб її бити. Бо підеш проти такої - і бидлом назве тебе і ще її батьки стануть на її захист.

6. Desertflower

Desertflower миється в бані

Я не кажу про всіх чоловіків, а конкретно про цей випадок. Кожен з нас заслуговує на нормальне відношення, незалежно від статі.

7. Коммунарец

Іноді я стаю невимушеним глядачем телешоу "Стосується кожного". Мало хто визнав там себе винним. Всі праві. Родичі захищають своїх, а чужі всі погані. Я не можу таке дивитися. Дивлюся мимоволі, аби от тут написати про це... Більше це нагадує "запітку" енергетичних ракшасів.
    Справа не в статі, а тому, як людина відноситься до Бога. Якщо в душі немає нічого, крім зла і кривди - то що тут можна вимагати від жінки чи чоловіка? Так що немає ніяких бидлод чи стерв. Є ті, в кого в душі сатана сидить і ті, що несуть свій хрест - з терпінням і любов'ю, бо сподіваються на щось - і вони отримають, що заслужили.

Останнє редагування: 4 жов 2017
  8. GLavender

GLavender Member

Це ж яке треба мати терпіння і наскільки не поважати себе щоб терпіти знущання ? Жінки! Майте повагу до самих себе!

9. katkat

katkat Member

Самодостатня жінка не вийде заміж за придурка, який буде гамселити її!

10. manur

manur Well-Known Member

Нікада не кажи "нікада"!

(Перепрошую, то я не Вам "тикаю", просто процитував давно відому фразу).

11. iso

iso Well-Known Member

А якщо людин7а байдуже відноситься до Бога, то як?

12. Коммунарец

Як то так - байдуже? Наведіть приклади. Бо якщо не визнає - то негативне відношення, навпаки - то позитивне. Я от писав про свого друга - то він мені стільки розказував про ту релігію, що я сам стільки не знаю і він пальця не приклав до своєї дружини і намагався повністю її забезпечити. От йому байдуже до Бога, на відміну від мене. Можна будь-скільки оправдовуваться, але коли виривають із тебе серце разом з душею і стаєш звіром... то це нічим оправдати, навіть любов'ю до Бога. Але шляхи Господа невідомі. Для чого все це і що чекає кого ніхто не знає, крім тих, кому дано випробування і як це буде пройдено.

13. iso

iso Well-Known Member

Знову лише біле і чорне. А якщо людині то фіолетово, є та вища сила чи нема. То він підлота, злочинець, маньяк і решта?

14. Коммунарец

Так, середини немає. Всі поділяються на тих, хто вірить, або не вірить. Деякі маскуються, деякі вичікують - але то грунт для всякого насіння: і потрібного і не потрібного. Навіть маньяки вірять і злодії. Як то "Операция Ы "- випили молока і каже " Ну, с Богом" або "Место встречи изменить нельзя" - пам'ятаєте? Тому повертаючись - хто як ставиться до Бога... Хто в душі вірить, а хто показово, та ще й плюндрує ім'я Господа...

15. iso

iso Well-Known Member

Я не розумію, що Ви стверджуєте. З попередніх Ваших слів я зрозумів, що якщо ти не віриш, то ти поганий по життю. Чи Ви щось інше мали на увазі?

16. Коммунарец

Затримався з відповіддю, бо не побачив вашого питання вчасно.
    Я хотів сказати, що всі у щось вірять, бо такого не буває, щоб не вірити у щось. А ось тих, хто по справжньому вірить у Бога - зовсім мало. Тому і виникають такі питання - чому чоловік б'є дружину.
    Писав, писав. Потім стер все.
    Б'є, бо світ грішний. І мало кому вдається не побити іншого. Рукою або словом. А потім питають: а чому чоловік мене вдарив? При цьому не скаже, що сама перед цим била свою матір та образила батька.

17. telina

telina миється в бані

На жаль, в мене сестра таке кожні вихідні переживає. Та піти не може

18. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Чому? Вона не ходить?

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Жінку бити можна тільки в одному випадка - якщо то її збуджує. (народна мудрість)

• Корисно Корисно x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

То є не биття , то є сексуальне збочення і людям потрібен лікар

а де твій аватар? :)