В мене подругу чоловік б'є коли п'є,дуже її шкода.Питаю чому не підеш?Діте нема.А вона каже що не може,бо кохає...Ось таке життя.
тяжко зрозуміти таких жінок. Вони чогось бояться це точно. Маю декілька варіанті: залишитись самотньою (маю 100500 аргументів, що не залишитесь), батьків які виїдять мозок, що скажуть люди (це взагалі....), та страх, що цей неадекват може вбити. Або ж трохи хвора сама жіночка, якщо дозволяє над собою знущатися.
Справжній чоловік ніколи не підніме руку на жінку, в любому випадку. А от мудаки да, таке буває. У мене кума все носила синяки, ще й виправдовує, він був п'яний. А чому вони по п'яній не стрибають у колодязь, бо страшно...
Чоловік б'є жінку, бо вони йому дозволяє це робити. Ніколи не можна дозволяти, і вибачати і залишатися разом з ним... А один психолог говорив, що найчастіше таке трапляється з жінками, в сім'ї яких в дитинстві також було насилля.
Це свого роду елементарний мaзoхизм, як би це дивно не звучало. Зачасту жінки, які залишаються з такими чоловіками, виросли у сімї, де проявлялося Насильство.
моя знайома терпить побої через дітей, хоча я завжди їй кажу, що виховувати синів у такій атмосфері зовсім не покращить ситуацію в майбутньому...Буває, що вона з дому тижнями не виходить, поки всі синяки не посходять з обличчя. і це дуже печально.
Якщо б"є то треба зразу сумки пакувати. Одного разу може і завершити почате( А взагалі, часто чую коли чоловік б"є дружину. А вона його кохає. Такий тип стосунків. Він з нею жорсткіше, а вона ще більше цінує. Занижена самооцінка, мабуть мішає.
Здоровий чоловік ніколи не дозволить собі образити жінку, тим більше вдарити. Причину можна знайти на пустому місці, але така поведінка чоловіка, говорить про проблеми з психікою. Така людина потребує регулярного "зливу" своєї "хвороби". І щонайкраще було б за перешого такого випадку розійтись, але питання житла...це найперша причина чого терплять побої, сварки і приниження.
Насильство- не треба терпіти треба діяти, бо з кожним разом як людина бачить що її нічого за це не є то позволяє собі більше......зради дітий треба припинити це , бо як на мене то лібше жити без батька ,чим бачити насильство і бути постояно в старху!
Дуже цікаво подивитися на тих жінок, які самі провокують чоловіків на удар. Це хіба вкладається взагалі у голові? Взагалі, це дуже дивно, починати таку тему.
Я зовсім не розумію таких жінок, які дозволяють себе бити. Якщо, це трапилось зі мною, я одразу подала на розллучення
У мене колись була дівчина бойова. Таке собі миле дівчисько. Одного разу почув історію що колишній хлопець ударив її по обличчі. Так що ви думаєте? Зломала йому руку (як не знаю)