Піти часом буває дуже важко, хочеться вірити, що людина зміниться, але це самообман. Треба зібрати речі і покинути такого чоловіка раз і назавжди.
І знайти такогж...кого ви обманюєте ....самі себе....спочатку шукаєте прототип тата .після першого мужа робите висновки і з наступним поводитеся чемно, щоб ребра не поламав Tapatalk
В Еджеє є урок англійської про жінок які постійно вибирають собі чоловіків які їх бють, принижують і обманюють. Він там розказує про свій досвід роботи соціальним працівником... Тобто по перше це не тільки постсовЄцка проблема, по друге просто піти ніфіга не дає, так як проблема в жінки в голові, в тому розумінні що вона сама такого хлопа вибирає, тому що такі її пваблюють.
мені здається що такі люди ніколи не зміняться, це треба щоб в голові щось перевернулось, і то скоріше нічого не зміниться..
Вам смішно, а мого сусіда били били і зі світу зжили, а він як раз тим тупим правилом керувався - ну то ж жінка її бити і ображати неможна, ну то ж діти . Так от його ж жінка і з його ж дітьми його і того . Шкода інтелегентий африканець був ( збірна України в його країни виграла чи то 5:0 чи 5:1 футболісти фанати нагадайте коли таке було років зо 5_7 ТОМУ ПОДІЯ НЕ ПЕРЕСІЧНА ЩОБ Україна вигравала в футбол з таким рахунком ) дві вищі освіти квартиру їй купив
Мені здається, що тут нема, що обговорювати. Якщо чоловік вважає, що він може бити жінку, він хворий та слабкий. З таким не треба жити
Час від часу бабі тре робити "природний макіяж" - би знала своє місце. Легенько так, шоб за пару днів зійшов. Моя мені навіть вдячна за то.
Моiй сусдiцi свого часу дуже допомiг цей матерiал. Домашнее насилие в Украине: куда обращаться за помощью Тут можна знайти велику кiльксть адрес та номерiв, куди звернутися жiнцi по допомогу
Це шостим вже? Я би тоді і з манікюром ходив певно. Дякую, я подумаю... Бьйот - значіт любіт. Проста жіноча істина. Тому прикластися час від часу не завадить, це їй як букет цвітів. Але долонею бити тре, не кулаком.
Я за рівні права між чоловіком і дружиною. І не розділяю ніякого насильства, все можна вирішити словами, а якщо ні, то це привід для розводу. А ще чоловікам-слабакам, думаю можна купити грушу, і нехай тоді її луплять
Категорично не можу з Вами погодитися. Я ще можу з натяжкою погодитися, що це може стати поводом до розлучення, але для розводу - ніколи в світі......
І не думайте, я Вам нічого не пропонувала. ) Ну якщо гармонія у Вашій сім'ї побудована на таких потребах дружини, то звичайно, нікому до того діла нема. Але такі потреби не у всіх.
Випадок перший. Хлоп прийшов пяний, почав бушувати, жінка викликала міліцію, на хлопа написали бумагу, викликали на поліцію, хлоп з "участковим" випили по сто грам, поговорили про життя, про бабіа , але штраф чи то 500 чи 800 грн. таки виписали, порядок є порядок. Тепер тьотка думає де взяти гроші щоб вчасно заплатити, доки пеня не наросла