Чому чоловік б’є дружину?

Тема у розділі 'Дівочі посиденьки', створена користувачем Pototsky, 19 вер 2016.

1. lorens

lorens миється в бані

Піти часом буває дуже важко, хочеться вірити, що людина зміниться, але це самообман. Треба зібрати речі і покинути такого чоловіка раз і назавжди.

2. Forpost

Forpost Стоїк

І знайти такогж...кого ви обманюєте ....самі себе....спочатку шукаєте прототип тата .після першого мужа робите висновки і з наступним поводитеся чемно, щоб ребра не поламав

Tapatalk

• Не подобається Не подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Еджеє є урок англійської про жінок які постійно вибирають собі чоловіків які їх бють, принижують і обманюють. Він там розказує про свій досвід роботи соціальним працівником...
    Тобто по перше це не тільки постсовЄцка проблема, по друге просто піти ніфіга не дає, так як проблема в жінки в голові, в тому розумінні що вона сама такого хлопа вибирає, тому що такі її пваблюють.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Laune

Laune Active Member

Погоджуся з кожним словом, треба тікати світ за очі від такого чоловіка.

5. Deura

Deura миється в бані

Дякую :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Deura

Deura миється в бані

мені здається що такі люди ніколи не зміняться, це треба щоб в голові щось перевернулось, і то скоріше нічого не зміниться..

7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Вам смішно, а мого сусіда били били і зі світу зжили, а він як раз тим тупим правилом керувався - ну то ж жінка її бити і ображати неможна, ну то ж діти . Так от його ж жінка і з його ж дітьми його і того . Шкода інтелегентий африканець був ( збірна України в його країни виграла чи то 5:0 чи 5:1 футболісти фанати нагадайте коли таке було років зо 5_7 ТОМУ ПОДІЯ НЕ ПЕРЕСІЧНА ЩОБ Україна вигравала в футбол з таким рахунком ) дві вищі освіти квартиру їй купив

8. Leoniya

Leoniya миється в бані

Мені здається, що тут нема, що обговорювати. Якщо чоловік вважає, що він може бити жінку, він хворий та слабкий. З таким не треба жити

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Час від часу бабі тре робити "природний макіяж" - би знала своє місце. Легенько так, шоб за пару днів зійшов. Моя мені навіть вдячна за то.

• Не подобається Не подобається x 1
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Були б Ви моїм чоловіком - ходили б з мейкапом імрвере. )

11. AnnaBond

AnnaBond New Member

12. Samojlovu4

Це шостим вже? Я би тоді і з манікюром ходив певно. Дякую, я подумаю...
    Бьйот - значіт любіт. Проста жіноча істина. Тому прикластися час від часу не завадить, це їй як букет цвітів. Але долонею бити тре, не кулаком.

13. Deura

Deura миється в бані

А у вас є дружина? Діти, якщо не секурет?

• Корисно Корисно x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Deura , мабуть вона його систиматично лупить, шо він такий злий :)))

• Смішно Смішно x 1
  15. Katrin Loboda

Katrin Loboda миється в бані

Я за рівні права між чоловіком і дружиною. І не розділяю ніякого насильства, все можна вирішити словами, а якщо ні, то це привід для розводу. А ще чоловікам-слабакам, думаю можна купити грушу, і нехай тоді її луплять :)

16. Samojlovu4

Це секурет.

17. manur

manur Well-Known Member

Категорично не можу з Вами погодитися. Я ще можу з натяжкою погодитися, що це може стати поводом до розлучення, але для розводу - ніколи в світі......

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. Samojlovu4

Та ця так само як і все це плем"я - вже і не заморочуються, для них розвод і є розводом на бабло.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І не думайте, я Вам нічого не пропонувала. )
    Ну якщо гармонія у Вашій сім'ї побудована на таких потребах дружини, то звичайно, нікому до того діла нема. Але такі потреби не у всіх.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Випадок перший.
    Хлоп прийшов пяний, почав бушувати, жінка викликала міліцію, на хлопа написали бумагу, викликали на поліцію, хлоп з "участковим" випили по сто грам, поговорили про життя, про бабіа :mocking:, але штраф чи то 500 чи 800 грн. таки виписали, порядок є порядок. Тепер тьотка думає де взяти гроші щоб вчасно заплатити, доки пеня не наросла :dntknw:

а де твій аватар? :)