Розумна людина так не зробить, треба тримати себев рукав, в будь- якому випадку. Я не була в такій ситуації, не буду з вами сперечатися)
А я знаю купу випадків коли жінки били чоловіків, від смішних (тапочком по спині коли він пяний як ціп) до досить таки серйозних, коли бабеха прала свого дрища-трудягу, та ше і всім хвалилась...
Та як би жінка не випрошувала, руку піднімати - це не вихід. Можна словом дати ляпаса на багато сильнішого аніж кулаком.
Є така категорія, справді. Привикли що батьки їх постійно виховували стусанами, а вони всерівно хитрували і робили своє, а в дорослому житті так само себе поводять з чоловіком...Питання тільки в тому нафіга з такою бабою звязуватись, шо нормальних мало?
Ненормально, коли чоловік б'є жінку, ненормально і навпаки. Взагалі я не розумію до чого треба дійти в стосунках, щоб спілкуватися стусанами? Тому вважаю, що якщо діло дійшло до побоїв, то у сім'ї немає майбутного. Бачила таке у власної сестри, яка 9 років терпіла таке, зрештою розвелася і зараз має щасливий шлюб і адекватного чоловіка. Однак навіть в такій ситуації розлучатися їй було дуже важко - готувалася вона до цого кілька років, все сподівалася на краще, ага...