Ні, мій чоловік не критикує їжу, котру я готую. Але колишній - критикував. І в мене величезний досвід щодо критики в усіх сферах, не тільки кулінарних. І якщо Ви хочете отримати відповідь на своє запитання, то Вам таки прийдеться відповісти на моє.
Якщо ваш чоловік такий позитивний, то може і справді ви готуєте несмачно? Запишіться на курси кулінарів
Та ні,ну серйозно,їсти я вмію готувати. Ну ви ж впевнені у деяких своїх навиках??? Так само і я цілком впевнена в цьому,адже,це куштує не лише чоловік і всім подобається.
Значить Ви вже спец!!! Не можу сказати,що він усі 5 років критикує,навіть не можу сказати точно коли це почалось,можливо,зараз уже просто накипіло,бо раніше я завжди хотіла придумувати щось нове,щось цікаве але,на жаль,зараз в мене зникло будь-яке бажання взагалі хоч щось готувати
Буває,що в гостях,щось може сподобатись,то скаже,що йому саме це подобається але і обов'язково не забуде про те,що було не смачним)))) а більше йому ніхто не готує крім мене
Останнім часом я перестала готувати так як раніше,адже,як я писала вже,немає ніякого бажання. Але готувати все ж приходиться тому :картопля,печінка,плов,макарони з сосисками,гречка з котлетами,салат олів'є і салат з тунця. А раніше,я запікала рибу,готувала лазанью,більш цікавіші салати за олів'є,голубці і тд. Звичайна, не вишукана кухня але тим не менше не мівіна.
Зваріть йому баняк яєць на твердо і виварку чаю з патичків малини. Через тиждень розкажете про результат
1. Ви з чоловіком виконуєте різну роботу, значить організми функціонують по-різному... тобто "смачно" - для кожного своє - це нормально!
Ну а шо він взагалі любить? Може йому, як і мені наприклад, більше смакує картопля зі скварками, котлета, і свіжий салат, чим всякі там лазаньї з пармезанами...
Я й готувала те,що подобається але смак йому не той,говорить щось ти останнім часом не дуже готуєш,але фраза "останнім часом" звучить вже досить давно.
Можете спробувати казати як моя бабуля небощиця, Царство їй Небесне казала: -Хочеш жери, а не хочиш то йди кібєні мать, мене би душа боліла якби ти немав шо їсти, а як є і не хочеш то ......ітп можна ше додати, на секс сьогодні можеш не розраховувати
да не одна з сотні так як я і передбачив....бульбу на фік. Печінка і плов складні дуже в приготуванні тому йдуть туди ж . Макарон- оксюморон. Гречку зіпсувати важко, хоча можна й таке втнути. Котлети хоч відбивні з полядвиці надіюсь. Тунець з пушки то негри не їдять ... Tapatalk
Надіюсь класичний Секрет французского оливье - настоящий рецепт короля салатов «Оливье» — Женский интернет журнал Tapatalk