Доброго дня всім форумчанам!! Ніколи не думала,що прийдеться ділитись своїми проблемами на форумах. Мій чоловік постійно критикує мою їжу,постійно йому щось не так,то пересолене,то просто не смачно. Хоча я смачно готую,я люблю готувати але зараз у мене немає жодного бажання старатись. Ми через це сваримось,я йому пояснюю,що він мене ображає таким ставленням,але,на жаль,до нього не доходить. Він просто не розуміє,що ображає,каже,що нічого страшного він мені не сказав,а мене пронизує аж до кісток. Можливо хтось стикався з такою проблемою?як ви пройшли через це?
Вихідних даних мало тре вік мужа.роки стажу сімейного .чи жива свекруха. рівень доходів і соціальний стан до женячки Tapatalk
Можна псіханути і запропонувати помінятись ролями Моя пів дня витримала тільки "протирати штани за комром" двмала татко мед пє
Йому 27 років. Ми 5 років разом. Свекруха жива але він ніколи не орієнтувався на її вміння готувати. До одруження і він,і я були з простих середніх сімей. Зараз дохід хороший. Ми не відказуємо собі ні в чому але чоловік всеодно постійно критикує.
А яку зупу зварив по рецепту з інтернету, пальчики оближеш... Цитую рецепт "мужики, суп це просто, накидав всякої фігні в баняк, залив водою, перекипятив-маєш суп, додав буряк-борщ, кинув курку-бульойон" кінець цитати
Люди,я сюди писала для того,щоб той хто з таким стикався поділився як вчиняв в таких ситуаціях,щось порадив. Натомість читаю лише,а чи давно,а чи багато грошей заробляє,а чи жива свекруха! Мій чоловік хороший сім'янин,гарний батько і чудовий чоловік але мені не подобається лише те,що він критикує. Мене цікавлять відповіді тих,хто з таким стикався. Реальні поради.