Не завжди, то в залежності від настрою жінки і від того, як вона сприймає конкретно тебе. В абсолютно однаковій ситуації один може бути брудним насильником, другий - настоящим мужчіной. Жінка буде йти і обурюватися які всі мужики казли і як мацають її бідачку поглядами, що, відітілі, спідницю одягнути не можна, кругом маньяки одні... причому через три хвилини, проходячи повз групу молоденьких футболістів, вона вже скаже "вау, ти бачила як вони мене поглядом приласкали, так би й з*їла того біленбкого, аж настрій піднявся і почуваюся жінкою, грррр..."... Фальшивість і колекція масок в кишені - в жіночій природі.
Абсолютно згідний... Абсолютно не згідний ..До чого тут фальшивість, це не фальшивість це інстинкти+емоції з одного боку, і бажання обгрунтувати і пояснити все логічно з іншого...
Запитайте свою дружину чому вона зробила ту чи іншу річ (навіть очевидну дурницю) і вона Вам все логічно пояснить
Мудрих жінок дуже мало нажаль. А у 16-25 років їх практично немає. Бідним буде її хлопець-))). ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ---------- Чоловіки самі паскудять жінок, і саміж на них жаліються. наша цивілізація псує жінок, через це і проблеми. Любов буде взаемною, якщо обидлві сторони хотять, щоб вона такою була. ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Логіка у них є, тільки своя. Навіть у шизофреніків є логіка, знову ж таки своя.
. Что Вы несете? Не соображаете как слова складываются в информативные фразы, не пытайтесь осчастливить суеверной отсебятиной. Дайте ссылки на внятный материал. Вас же просят - "дайте ссылки".
Хлопець так, чоловік буде щасливим, бо вона вміє вже зараз оцінити те, що їй на голову не сідають тим, що вона сама цього не робить.
Не зустрічав я ще в житті жінку, яка б не була свято переконана, що вона і лише вона ідеал, ангел, і шо всі їй дають набагато менше років ніж насправді.)
Ну все ще попереду. Якщо пощастить. Справжні Жінки не так часто зустрічаються. Хоча треба держати очі відкритими і розум, тоді мабудь шанс більше.
Все ще попереду, як каже Ґрон. ) От я не ідеал. ) От ангелом я є. Принаймі, прізвище в мене таке. ) Для початку тре припустити, що такі існують. )
Зустрічали. Ви навіть випадково торкнулися її плеча кілька років тому, йдучи Новим Львовом Я далеко не ідеал і бачу в собі величезну купу недоліків. Взагалі вважаю, що ідеальних людей не існує (як чоловіків, так і жінок). Кожен має своїх мух/тарганів/слонів у голові.
Навіть такий бастард як я знає що існують ( бачив(чужих), жив, спілкувався ( з чужими )) "Чужі"- це я так кажу про жінок з якими не мав ніяких плотських стосунків.
Чесно кажучи, Вас моя фраза зовсім не стосувалась, я знаю, що у Вас досвід є. Попередній співрозмовник часто вагається. )))
Тут згоден. Був би я вільним - брав би іспанку за жінку. І тоді би зачепив ще й словом і не поморозився, на каву би пішли, а так... вже пізно, та й хотілося інкогніто зберегти. Таких тепер мало, думаю, майбутній її чоловік буде щасливий з нею, якщо мозгів йому хвате не зариватися. Трохи наївна і надто довірлива, але жінка буде файна, а хлопи дурні хайді клюмів собі шукають, а потім чіхраються.
Розповім історію яку майже ніхто не знає. Зараз це вже немає значення. Після армії мене пристроїли до торгівельного флоту. Потрапив я в Коста Ріку, а пароплав зломався. Далі я потрапив в єдиний бар де був кондішен. Ще далі прийшла у відповідний момент барішня з пропозиціями. Я був вражений тим як виглядала та тримала себе "мамочка". І сказав, що аби з тобою, аби нефіг. Прожив я 3 тижні з цією "мамочкою" з її сім'єю яка вважала мене за олігарха. Бо я подарував сукню, а виявилось, що в середньому жінки мають 3 сукні в житті і то якщо пощастить. На судно я навіть не приходив, жив за занавєскою ще з 10 людьми. Юнона і Авось відпочивають, бо годинник який у мене був з афгану я продав, щоб сі'мя їла, я отямився десь о півроку і лише завдяки тому, що мав мудру дружину. Іспанки це круто. Це мабудь один з моїх велечезніших грихів за який мені воздалось. Іспанка навіяла.
Ну, скажу чесно - в цих місцях особисто я з бабами не ризикував би... Разок допустив жінку до себе, в Белізі чи в Гондурасі, вже не пригадую, і то лише тому, що литки спалив на червоно на сонці, а та чорна побачила і на банановому листку якоїсь мазі зеленої принесла, певно кактусової, намацькала, то стало легше трохи.