Екклезіяст 7:28 Чого ще шукала душа моя, та не знайшла: я людину знайшов одну з тисячі, але жінки між ними всіма не знайшов!
Заживай життя з жінкою, яку ти кохаєш, по всі дні марноти твоєї, що Бог дав для тебе під сонцем на всі дні марноти твоєї, бо оце твоя доля в житті та в твоєму труді, що під сонцем ним трудишся ти! (Екклезіяст 9:9)
Вічна бабська глупа приказка... Якби чоловіки не міркували, ви би до сих пір кіз доїли і вручну свої лахи прали. В тому місці, яким чоловік, по-вашому, думає, у вас жінок взагалі дірка.
Якби не було нас, тих, кому не хочеться і далі вручну прати, то чоловіки б не міркували зовсім. Скажіть дякую за стимуляцію ваших мозкових процесів. То не страшно. Думаємо ми не діркою. )))
Вам краще за мене знати про вічну подвійну сутність жінки - від огидної шльондри та відьми, до Матері-берегині. І ця сутність сидить в кожній бабі. Недарма згідно Біблії і досвіду тисячиліть жінка - це "чаша диявола", "погибель чоловіка", недарма святі отці минулих століть мали і досі мають анклави монастирських територій, вільних від жінки, куди навіть худоба і кури жіночого роду не допускаються, не просто так чорноброві мусліми і до наших часів жінку в чорному коконі тримають і як меблю дома.... Все це не просто так, все має свої причини, і таке поводження з жінками, як і расизм, голокост, і подібні факти, виникло не на пустому місці з нічого. Ззовні і на дотик жінка солодка, а колупнеш нігтєм глибше - змія і відьма. Але і без них не можна, якби не жінки - хлопи вже би давно пропали. Світ крутиться довкола жінки, і щасливий той мужчина, якого щиро кохає жінка, і двічі щасливий, якщо вона по житті поряд. Такі вони є, біле та чорне, шльондра та Мати, плюс і мінус, зло і Добро. І файно є, най буде.
Мудаки,одним словом.Хоча Я сам був таким. Любов то як така інфекційна хвороба,котрою має перехворіти кожен мужчина. Аби усвідомити свою слабкість, і видалити її з себе РАЗ і НАЗАВЖДИ . А навіть якщо любов і вдарила по голові,то треба тримати її в собі, і не говорити суженій-ряженій про це.Відносити як до до пересічної ТП. Бо коли кажеш про любов (яку так фанатично хочуть баби),то вони зразу тікають.Або водять навколо пальця.поки їм самим не надоїсть. ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ---------- швидше той чоловік щасливий,чия любов до жінки розділена Але як показує досвід,взаємна любов то виключення з правила. Жінки завжди влюбляются в козлів. Чоловіки завжди влюбляются в стерв. Бо всі жінки, крім курЕв, стерви. Правда, латентні ,у подавляючій більшості випадків.
Негарно так про свою маму казати. ---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:30 ---------- І батька не варто обзивати,все ж батько. Хоча,не дивуюсь...в потомків окупантів таке є.
Береться інтерв'ю у жінки, котра прожила зі своїм чоловіком 50 років без єдиної сварки: - Мадам, але як Вам вдалося прожити весь цей час у світі і гармонії? - Все просто. Коли ми обвінчалися, мій чоловік посадив мене на візок і повіз на своє ранчо. Поки ми їхали один з коней спіткнвся і він спокійно сказав: "Раз". Через 15 хвилин, цей ж кінь спіткнувся ще раз і він сказав: "Два". І вже коли його ранчо було недалеко,цей ж кінь спіткнувся втретє. Він сказав: "Три" - і пристрелив його. Я, звичайно, почала кричати, закотила істерику, почала жаліти бідну тварину ... - І що ж? - І він сказав "Рааааз ..."
Мы всегда находим, то что ищем. Как часто люди не отдают себе отчет в том, что рядом тот человек, которого вы создали сами. Все в этой жизни гармонично. А молодых людей нужно корректно учить как обращаться с женщиной, каждая мать может помочь сыну, ведь она то знает что нужно девушке. Не нужно все усложнять, самые простые пути всегда приведут к истине.
Гы-гы, типично женское - всё одеяло на себя любимую. А молодых нелюдей не надо учить, как корректно обращаться с мужчиной?! Так нет ё, все в мире просто обязаны знать, что нужно именно девушке мля.))
Мабуть ще не скоро батьки почнуть вчити доньок курсу "Що потрібно мужчині від жінки" Тут попахує зразу кількома статтями кримінального кодексу