Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Як про фемінізм - то в Про ЦЕ А як про чоловіків - то у Всяке різне І тут завуальована нерівність... ех нема на то ради...
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Це ж треба, конкурс ще не почався, а Кеп уже його виграв. :D:D:D Давайте ми його краще оголосимо минулорічним переможцем і на цей рік поставимо його у судді та віддамо почесне завдання вручення корони. :D:D:D Додано через 3 хвилини Та бо кобіти зразу гризуться. Ну то бої у болоту мус на Про ЦЕ ставити. А про чоловіків взагалі можна у Гумор. Реабілітаційний пункт для чоловіків. Хіба як масаж запропонують, то можна подумати чи у Про ЦЕ переносити.
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Хфемінізм... ніц не поробиш... Додано через 4 хвилини А подіум де розмістицця, в Бані?
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Правильно! Пора пригадати чоловічу атрибутику, а томи з колєжанками на днях сперечались добре це чи погано, що чоловіки стали відвідувачами манікюрних салонів. Мене особисто від цього нудить.
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Тоді Вам на гілку про метросексуалів Додано через 1 хвилину На мою думку, не атрибутика робить чоловіка чоловіком, а його вчинки
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Я - за! Але є ще цього місяця в топ-50 - Мих (406)! А відкриттям літнього сезону пропоную оголосити - dArtа (190)
Відповідь: Поговоримо про жінок... (і феміністок) я сі дивила теперкайво по інтеру Ніколаєнко виступав. Старий юш вогір, а скаче по сцені як цап! Волосі до плеч кіндзюраве - шо вондуляцию си зробив??? А зуби теж як в вогіра - шо правдиві? Мої дідунью мали подібні, з порцеляни... нє - з фаянсу - зо пів кіля важили. Так си мислю: аби йму та чєлюсть вилитіла та трафила кого в залі - забила би на місцю!!! Теж ми хлоп...
Відповідь: Поговоримо про жінок... (і феміністок) А то дареному вогіру в зуби не заглєдают, а ту як не має своїх, то ліпше най стулит писк! До людей гейби вийшов... подарочєк, блін.
Відповідь: Поговоримо про жінок... (і феміністок) А Ви чо’ йому в зуби заглядаєте? Переключилибисте там,де Галкін зубатий...
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Якої ше Гальки??? Я раз малам такого кавалєра взимі - ходилисми, а зимно било же ну! Він врешті кличе, ходи до якогось мандражика шось зїмо і сі зігрієм. Пішли до того мандражика, сіли, він шось приніс і став жерти. А йго мама не навчила культурно їсти, то жере плям-плям, ше ніс му сі розмерз, то давай шмаркати. Сидит і плям-плям, шморг-шморг... А я панєнка запаслива - в мене на всі случаї жізні! У десятикратному розмєрі. Я йму даю салфетку а він носа не витре тилько писка витре, зіжмакає-зіжмакає і виверже, а шнобеля руков втирає... думаю може йму олвейса дати жеби не текло?? Аж мі знудило від того шмаркатого, кажу не хочу ніц їсти!знаєте шо мі та зараза повіла??? А зїдж котлєту, бо вона дорога, а решта лиши! Нє ну виділисти такого жмота??!! :8:
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Я думав,шо то якась поважна причина - ненавидіти хлопство. А то звичайна жаба... А вочі де ?
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! тиріон ти сі подиви на свою ерогєнную зону - шо вкраїнских слів бракує?!!! Їм но йдно в голові! :D
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Я от думаю, кого з наших форумчан ви бот. Якби не ваше "ти" у звертанні, подумав би, що Ромка. А мою "ерогенную зону" прошу не зачіпати. А то всяке може статись