Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Давным давно, когда мне было еще меньше лет чем сейчас, подобный конкурс организовывался, но умер в зародыше. Может быть проблема в том, что его исход будет радостен лишь для одного и печален для всех остальных?
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! К сожалению, в связи с определенными обстоятельствами смогу придти разве что на финал конкурса, ибо все его этапы не выдержу чисто технически
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Кеп, ми тебе за популярність поза конкурсом. У кого свого часу найбільша карма була, поки з форуму не втік?
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Ну так, а чого мені найважчу роботу? То в супермодератори, то тепер у судді...
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Ну добре, щоб полегшити конкурс, номеру в купальниках не буде!!! :D
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Яка конкуренція? Кеп ПОЗА конкурсом. Кеп, ти не проти? Тим більше твій улюблений конкурс, я так зрозуміла, винесли поза програму. :D:D:D
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! 1-не 1-му не заважає.Так візьміть в допомогу просто модераторів Додано через 2 хвилини Та хай буде,тільки для переможця і тільки з боку дівчаток
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Ні, мій улюблений конкурс - вихід БЕЗ купальників... Проводиться поза програмою в індивідуальному порядку :D
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Ясно, тоді точно треба Пупера і Левандівку брати. :D:D:D Бо Зета навряд чи погодиться.
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! Здається, що приз для Капітана можна вже віддати і оголосити конкурс на 2-ге почесне місце
Відповідь: Чоловік - це звучить гордо! не знаю, але полковник колись казав, що ето очєнь полєзноє дєло, от я сидю думаю що він тою кармою робе, раз полєзноє.