Ні. Похвалюсь останній раз (на сьогодні) - колись зловив зайця. Голими руками. Допомагав сестрі сіно згрібати, набрав на вила цілу копицю (бо дощ збирався) і йшов до тракторного причепа, а молодий заєць кулею пробігав повз, бо на полі було повно людей - вивозили своє сіно. Я кинув всю цю копицю на нього, за метрів 5-6, і накрив його зверху. Так і спіймав. Жив він у нас в Києві два роки, умів барабанити в барабан, стрибати через мотузку, спав, закриваючи лише одне око. Не кусався. Дозволяв стригти кігті (відростали, як у тигра - жах), на руках сидів. Гасав по кімнатах. Ходив "в туалет" виключно в котячу коробку, запаху ніякого. Виріс втроє більшим від кота. Потім пожаліли, бо бродив по кімнатах і "хрюкав", шукав заячої компанії, і відвезли назад в село - випустили на полі. Приходив ночами до хати "в гості", погриз всю капусту, кущі смородини і обгриз стовбур вишні. Пригощався, гад. А потім побіг назавжди. Думаю, що він живий. бо мисливців там немає, а один місцевий рибалка розповів, що минулого року він ловив рибу, чує - хтось "чавкає". Він обертається - а за спиною сидить здоровенний заєць і нахабно, "дивлячись в очі", жере те, що він приготував для принади рибі! Ледве, каже, він нагнав його, бо той повертався! Впізнаю Руслана (так зайця назвали) - то його "почерк". Тому я проти будь-яких полювань. А інстинкти - це дурня. Ми ж не собаки, щоб керуватися інстинктами. КОЛЕКЦІОНУВАННЯ. Мені здається, що це також суто чоловіча забавка. У дівчат та хвороба проходить у дитинстві.
Кому що, а курці просо. До речі, в якому ціновому діапазоні ті мотоцикли? Лінь дивитися, а ви, я думаю, краще знаєте їх справжні ціни.
Такі мотоцикли, думаю, нові тисяч 12-16 доларів. ---------- Додано в 03:53 ---------- Попередній допис був написаний в 03:46 ---------- Щось я його, цього Джеймса Олівера, не люблю - насамперед тому, що він мені видається неохайним. Скрізь у нього капає і тече, він мішає все виключно руками, а не ложкою, зелень рве брудними руками також... Овочі миє ледь-ледь, чистити навіть і не думає... Я уявляю, як від його печеної моркви чи бурячків пісок скрипить на зубах... А солить, солить з висоти 2 метри! Сіль летить навкруги. Це ще навіщо!? Карочє, нехлюйко. Трійка з плюсом, не більше, і то виключно за любов до натуральної (органічної) їжі. І ще - викликає підозру, що біля нього немає жінки, хоча б в ролі лабораторного кролика, для пробування експериментальної їжі. Завтра знов виявиться, що це черговий пе..., тьфу, ТВ-гей!? ---------- Додано в 03:59 ---------- Попередній допис був написаний в 03:53 ---------- Золоті - можна. Але істинний колекціонер має збирати якусь їрунду!
Зара в мене полетять тапки,мешти,туфельки на обцасах і прочія "фе". Але шось си нагадав сам початок 90-х... В нас була компанія,хлопаки під 30.я був наймолодший і вічно втягував в заварушки...бавилисі в "робінгудів",шо зводилось до того,щоб "наїхати" на компанію "крутих" малолєток і файно начистити їм мармизи... Правда,справжніх крутих ми знали(як і вони нас...моїх колєгів),як і мєнтів(теж колєги знали:два афганці,один інструктор спецназу)...то,на такі "розваги" ми мали "зелену дорогу"... Ієхх... Нечасто,під пивко...то йшло... Зараз мені навіть дивно,що то був я...повністю помінялись пріорітети,"-" змінявся на "+"... Але це частина мого життя...молодість...
Подобаються мені жінки,котрі самі люблять,шось в цьому є.Наприклад прикольно піти з жінкою на рибалку,поганяти пивку(у вас кажуть бальона),люблю поїздити поруч з жінкою в авто,якщо вона звичайно не профан.Мені цікаво спотерігати за їхньою поведінкою,вони часом видають такі фокуси... .
---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ---------- ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=DOf6wDRhAHA
---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ---------- ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- Во такого зезера я си хочу!