Іспанії просто не повезло..гру вони показували..Голандія при неяскравій грі все ж показує результат.. А от Англія, Італія, Франція(не до ночі помянута)...Італія - Нова Зеландія 1:1..ЩО ЦЕ БУЛО!?!?!?!?%-) Ігра ноль, характеру ноль..ужос! Побачим, що Бразилія сьогодні покаже...ой чує моє серце біду
Ой я сумніваюсь..та й Аргентину побачимо в матчах з сильними суперниками... не заню..не знаю..я все таки вірю в Іспанію..тільки Бускетса не потрібно випускати.. Ох не вистачає їм Сенни, дуже не вистачає..а я дивувався чому на ЧЄ 2008 його вважали чуть не більш ключовим гравцем ніж Хаві..
Бачили ляп Гріна в матчі з американцями..не вірте своїм очам, насправді все було ось так http://www.youtube.com/watch?v=EsTWjueuLz4&feature=player_embedded Матриця одним словом))))
Ещё теплится в душе робкая надежда на Испанию... Хотя, пля, всё так по-козьи у европеиров на этом ЧМ, шо %-)...
+100! мы на это обречены... что верно, то верно... собсно, на них и рассчитываем... как настоящие реалисты...
Дуже сподобалась гра чилійців..і взагалі Латинська Америка на цьому ЧС показує клас.. Уругвай, Мексика, Парагвай, от Чилі ...
разочаровывает отвратительное судейство, и с каждым годом все хуже и хуже процентов 30 % игр делает судья - куда это годится если так дальше пойдет, через парочку чемпионатов перестану его смотреть вообще...
Серена, мои соболезнования- сегодняшний футбол у немцев, полное г..., а вот Гана - прошла! с чем я Маджа и поздравляю!