а в команде у испанцев есть Пике и Алонсо :rolleyes: а ты ещё за Федерера поболей и будет тебе щастье:rolleyes:
програли..0:1..я в шоці...швейцарці класно не грали в футбол і не давали грати іспанцям... та й не везло іспанцям... ПиСи: якщо команди на цьому турнірі і далі будуть грати в це недорозуміння яке вони чомусь називають футбол я взагалі перестану дивитись цю гидоту..:ireful:
С-Корея повторили результат и рекорд СССР 1982 года... даже причёски у них одинаковые. Бразилия-СССР 2:1 ...,но из группы совок не вышел, так-вот , что С-корейцы могут превзойти учителей...-)))
это ещё зависит от "коментаторов" так как коментируют на 1национальном так токо заснуть можно... дификтивный петя мага и скучающий сноб савик шустер...
а че там за телка с ними вечно в студии сидит? ей хоть объяснили, что футбол это вид спорта, а не модный танец? :rolleyes:
Я на ICTV дивлюсь..там Джулай і Вацко..нормальні коментатори.. Коли я чую коментаторів Першого Національного в мене виникають суїцідальні думки..Шустер там ще самий нормальний з них
До речі перетворили програми про футбол на якусь клоунаду..що на АЙ Сі ТІ ВІ, ща Першому..ржуть як дибіли цілу програму...
Це що..я десь читав, що в Ангії не побачили перший гол своєї збірної із-за реклами..так що в нас з рекламою ще більш менш.. ))
а я сегодня анекдот прочитала: - а почему у сборной С.К. такие счастливые лица? -потому что им разрешили бегать и не строем..