я знал что ты не поймешь, извини - главное что я понял ! :rose: Серена - тут только что услухал, вчера на каком-то чемпе по тениссу хранцуз Маню, Мане (хз) играл со штатовцем и матч отложили при счете!!!! 59-59!!!! пробей плиз подробности, ты шаришь в тенисе - матч низкого уровня, но тем не менее! 59/59!!!
Поки збірна Аргентини готується до матчу 1/8 фіналу ЧС-2010 з Мексикою, наставник команди Дієго Марадона в інтерв’ю "Чемпіону" поділився своїми враженнями від чемпіонату. про суперника - Я відразу хочу сказати, що Мексика - ідеальний для нас суперник. Я відчуваю глибоку повагу до цієї команди, до країни Мексики, до всього народу. про європейців Футбол розвивається в Америці, а в Європі він вмирає. Подивіться, поки всі команди з Американських континентів проходять далі: Уругвай, Мексика, Аргентина, Парагвай, Бразилія, навіть США! А з Європи хто? Англійці, на яких боляче дивитися. про “ідеальний” фінал - Я хочу передусім, аби фінал став таким, який запам`ятають на роки. Тому потрібно, аби у фіналі зустрілися Аргентина та Бразилія. Це стане тріумфом Південноафриканського футболу, про цей фінал пригадуватимуть діти й онуки.
[OFFTOP]History was made on Court 18 at the All England Club Lawn Tennis Club on Wednesday as John Isner and Nicolas Mahut remain locked in the longest tennis match ever in the first round of The Championships. The drama is set to continue into Thursday, though, as play was suspended due to bad light with the score level at 6-4, 3-6, 6-7(7), 7-6 (3), 59-59. ну Иснер ещё ладно..а кто такой этот второй и как он столько держится на корте..ума не приложу..:rolleyes: [/OFFTOP]
ИМХО, испанцы с таким составом вааще не имеют права проигрывать... У них одна проблема - тренер [OFFTOP](типичный лЫган)[/OFFTOP] Он как-то больше на реаловских парней ориентирован, а барсятников чё-та не жалует. Вот какого бэна Педро сидит в запасе? Это ж %-) какой-то... Я считаю, что время старпёров типа Липпи, Капелло, Эриксона, Боске, Доменека и т.п. ушло. Всё, %-) , отшумела роща золотая, после Пасхи яйцами не машут... Наступает время Гвардиолы, Мауриньо, Дунги, Марадоны...
? не понял мысли, кроме того, что "опустил" - Норман, думаешь это категория для оценки?! НООООООРМАННН!
Ну Марадона так собі тренер, він скоріше лише мотиватор, а в команді є свій "сірий кардинал"..мені чомусь так здається... Дунга? Сьогодні дивився бразилія-Португалія заснув на 15 хвилині (повторююсь БРАЗИЛІЯ-Португалія), Бразилія може звичано в стилі Греції 2004 року і виграти чемпіонат, але такої нікчемної бразильскої команди я ще не бачив..кажуть заслуга Дунги)) Моуріньо тренер послідовник Ліппі і Капелло, перш за все тактик який робить команди чемпіонами, але гру ці команди показують максимально раціональну.. Боске вміє працювати зі сформованими командами де багато зірок, згадати його непереможний реал першої половини нульових.. Гвардіола це Барселона...не відомо чи проявив би він себе в іншому клуб.. Еріксон (теперішній) і Доменек це не тренери) Так..думки ..ІМХО)))
Осталось последних 15 минут... Пока 2:1 в пользу Ганы... Дай Бог чтобы им удалось удержать счет и сбить спесь пиндостановскую...
[OFFTOP]Эта якобы "спесь пиндостановская" - только лишь в больной фантазии кацапстановской... Ищут и люто ненавидят в других именно те черты, которыми сами отличаются. Янки молодцы, пацаны с характером, как львы все игры играли. Чуток не хватило, но ничего. [/OFFTOP]
Німеччина-Англія... винос мозгів..)) Чесно був за Німеччину..але після незарахованого голу... Хоча Тофік Бахрамов..як тут в містику не повірити)))