побільше всього... потім залишите порожні пляшки, пакети, кульки, банки біля чортових скель -- на спільній купі сміття, яка там з роками все збільшується....
Купи сміття будуть вивезені якщо не в цей раз, тоді в кінці жовтня спільно з екологічною організацією "Кротус".
Це вже вдруге Новий Акрополь виходить збирати сміття на Чортових скелях. Бачила їх там минулого тижня в неділю. Вони ділилися, що Грінко надасть допомогу по вивозу мусора, якщо його назбирають дуже багато!!! Не хочуть "впусту" машину ганяти. Саме тому мабуть й вирішили піти вдруге (а може й втрете...), щоб назбирати сміття на таку кучу, щоб його зараз машиною можна було вивезти. Класно було б якщо львівяне та екологічні організації обїєднаються й разом приберуть сміття на Чортових скелях...
по-моєму, давно було час муніципалітету (львівському чи інакшому) взяти під своє крильце цей кавалок бетону.... впорядкувати, створити якийсь сервіс (наприклад, довозити воду), поставити смітники тощо.... один раз попіаритися -- ситуацію не зміне...
Давно пора. Я напевно буду пляшки збирати, бо не маю ні граблів, ні шуфлі, все в селі на дачі. Було б добре, щоб хтось зробив пам"ятні фотки.
Багато-небагато, мій знайомий за 3 місяці в районі 1,5 - 2 тис. грн. має. Каже, що збирає вечорами, щоб ніхто не бачив, а лишніх 2 тис. для сім"ї не зашкодить, тим більше чесно зароблених. Дочка поступала, машину продав, а тепер гараз - це серйозний склад пляшок. Повністю заставивши гараж, домовляється із заводом і ті забирають тару. Ціни різні: від 5-ти до 20 копійок за пляшку. Тепер хоче купити прес, щоб збирати ще й пластмасові пляшки з-під води, квасу та пива.
я на районі кількох таких бачив.... їх розповіді -- правда -- не слухав.... підозрюю, що приблизно таке саме скажуть, що мають квартиру, машину, трьох доньок в інститутах....
Нажаль не розрахували з погодою Наступна неділя повинна бути вже сухою та сонячною! Harmony, якщо зможеш, то приходь.
Нам набридло сміття навколо (осіннє) 25 жовтня 2008р. відбудеться чергова акція в рамках проекту "Нам набридло сміття навколо". Під час акціії планується провести прибирання сміття у парку "Погулянка". Взяти участь в акціі запрошуються усі бажаючі. Збір учасників відбудеться о 11:00 в суботу 25 жовтня біля озера за приміщенням "Центру творчості дітей та юнацтва Галичини". Акцію планується проводити з 11 до 15 год. При можливості мати з собою рукавички. Контактна інформація: Фрідріх - 80678125260 Микита - 80972397109
25 жовтня(субота) екологічна акція на Погулянці 25 жовтня відбудеться екологічна акція на Погулянці. Зустріч о 11:00 біля озера(Палацу творчості та юнацтва Галичини). В акції приймуть часть екологічні та грамадські організації "Кротус", "Новий Акрополь", "Екологічний центр" та інші. З собою нічого не треба брати окрім чудового настрою. Маленький чистий куточок нашого міста - великий крок до Нашої чистоти
11 листопада в художній галереї "Равлик" (підземелля костелу ієзуїтів), що на Пр. Свободи 15, в рамках акції "Нам набридло сміття навколо" відбудеться фотовиставка, присвячена проблемі засмічення довкілля. Відкриття фотовиставки відбудеться о 19 год