Авжеж, флудить. Йому треба було написати так: "Поки що я помітив що католики відчайдушно намагаються пов'язати своє вчення ПРО ЧИСТИЛИЩЕ з біблією, але виходить це якось кострубато-)))). " А як там стосовно мого питання?
Я не розумію того речення: Відколи ви моделюєте католицьке вчення? А взагалі - не схвалюю. ---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- У позацерковників взагалі виходить ніяк. А аргументи лиш одні - напад на католиків.
Ну, я хоч просто моделюю, не кажучи, що це правда. А католики моделюють і чистилище, і ще багато чого, пропонуючи розглядати ті гіпотези як беззаперечну істину. Поясніть, - чому? Чим та змодельована ситуація гірша від католицьких змодельованих ситуацій? Що у ній є нелогічного? Мені здалося, що вона чисто у католицькому дусі змодельована. Я вашу полеміку ніколи не називала нападом. Інші конфесії на сусідніх гілках, де ви їх так активно критикуєте, теж подібне не називали нападом. У вас подвійні стандарти? Заспокойтеся, це просто звичайна форумна полеміка навколо католицьких фантазій .
Тому що Суд буде один раз, а НЕ два. Який зміст двічі судити? Хіба може один суд перечити іншому? Якщо не може, то нащо другий суд?
Гаразд. Я з вами згідна. Ваше пояснення абсолютно логічне. Я хочу надалі знати (там ще одна частина питання була про три місця)- у ракурсі яких "ваших" переконань ми з вами далі будемо вести полеміку, - чи ви остаточно визначились з кількістю місць після смерті? Ви купу часу мені доводили, що ОДРАЗУ після смерті люди потрапляють до раю, пекла і чистилища, а сьогодні сказали, що є ДВА місця: чистилище і інше якесь загальне місце, назване умовно темінню. Ви сьогодні вже не будете міняти це ваше "бачення" на попереднє, за яке просили вибачення?
Ви впевнені? А я дам вам такий шанс ще сьогодні. Отож, тепер підсумуємо "ваші" "бачення". Джерело: CREDO — загальноукраїнський католицький суспільно-релігійний часопис. (Розповсюджується по католицьких парафіях України.) Стаття: «Що відбувається під час і після смерті?» Тут католицькі фантазери Божий Суд ділять на попередній і остаточний. Згідно з їхніми фантазіми на попередньому Суді: «Бог СУДИТЬ душу, розділену з тілом: наскільки скоєні діяння сумісні з вірою. Це - приватний суд, на якому кожен отримає НЕГАЙНУ ВІДПЛАТУ за своє земне життя. А заплата полягає в залученні до: • вічної радості в Раю - ВІДРАЗУ ПІСЛЯ СМЕРТІ. - Або після необхідного очищення (Чистилище) • вічному засудженню в Пеклі.» Отож, виходить, ніби відразу після смерті в результаті вигаданого попереднього суду люди потрапаляють не лише до вигаданого католиками чистилища, але й до до раю і пекла, а потім Бог під час Судного дня «на біс» повторить Суд. Це справжнє католицьке знущання над Христово-апостольським вченням! Автор статті: «Монсеньор Раффаеле Мартінеллі, офіціал Конгрегації віровчення, 23 роки працював під керівництвом кардинала Йозефа Ратцингера, майбутнього Папи Бенедикта XVI. З 1987 р. ректор Міжнародної Церковної колегії св. Карла і настоятель римської базиліки святих Амвросія і Карла аль Корсо. Координував роботу по складанню Катехизму Католицької Церкви, як редактор і координатор секретаріату брав участь у роботі з підготовки Компендіуму Катехізму Католицької Церкви. Почесний прелат Його Святості. У 2006 р. монсеньйор Мартінеллі підготував декілька малих катехизмів, в яких висвітлюються актуальні питання сучасності, на основі ККЦ та інших документів учительства Церкви. http://www.credo-ua.org/2009/11/7919 Тепер, Миху, негайно знову міняйте "свої" "бачення" на інше позабіблійне сміття (а я поки маю бігти. До ваших і католицьких фантазій повернусь пізніше, хоча... подумайте над сенсом вести полеміку з такими як ви ). А взагалі, це було потішно ... хоча з іншого боку сумно за сліпий фанатизм.....
Я думаю, що це ваша позаконфесійна інтерпретація. Інтерпретація людини, що просто читає, а не думає. Якщо людина потрапляє після смерті у шеол і зараз(згідно вашого уявлення), то прошу сказати, ця людина, хіба не засуджена Богом? І тоді хіба Страшний Суд не буде другим судом? Чи ви "своє нє віжу, а чужоє віжу"? Куди потрапили померлі, як вийшли з гробу, де вони є зараз? Шось Чистилище ви відкидаєте, а де померлі - не говорите? Не соромтеся! Вперед! ---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ---------- Фанатизм хіба не проявляється у своїй непомильності і вірі собі "всезнайці"? Сумно, а як ви думали? Сумно бути позацерковником і фантазувати на свій розсуд, але й увильнути легко, бо немає у вас жодних принципів. Ви можете говорити що завгодно, ніхто не зможе звірити ваших тверджень у минулому. ---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ---------- А ви не читали, що хто праведний, той на суд не ходить? Знайти вам то місце? Де перебувають мертві, що вийшли з гробу?
Пишіть ще. 1. Я вже відповідала. Повторюю ще раз з доповненням: Невже КЦ церква буквально вважає, ніби з могил з-під землі зі своїх гробів будуть вилізати люди і що вони вже давно вилізають ? У перекладі Куліша про це сказано так: "Не дивуйтесь сьому, бо прийде час, що в гробах почують голос Його, і повиходять: которі добро робили, в воскресеннє життя, а которі зло робили, в воскресеннє суду." (Ів.5:28,29) . Отож, - мова йде про ДВІ категотрії (у якій нема місця для вигаданого чистилища) - . коли "ПРИЙДЕ ЧАС" , і воскреснуть одні на суд а інші на життя. 2. Там де і до того були. Миху, на подібні питання відповідь дає Бібілія, а не католики: Лише під час Свого другого пришестя Ісус забере до себе на небо вибраних (тих які "вмерли у Христі" і тих праведників, які будуть жити під час Його другого приходу): (Ів. 14:3), (1 Сол. 4: 15-17). Непомильний Бог і Святе Письмо, а говорять про свою напомильність КЦ і їхній папа. Нагадуюю це в 20-й раз. А на чий розсуд фантазувалося наступне: То скільки тепер у вас, Миху, місць для померлих: ДВА чи ТРИ (як у Раффаеле Мартінеллі) ??? Чиї фантазії кращі: ваші чи Раффаеле Мартінеллі ? ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- =============================================================================== Рай, пекло, і чистилище, - УСЕ переплуталося у католицькій голові провидиці Анни Катерини Еммеріх. Починається розповідь тим, що ніби Ісус сходить у ад, який розділений на три частини: «Простір, куди зійшов Спаситель, ділився на три частини, наче на три світи, відокремлені один від одного сферами, які їх оточують.» Буквально з наступного речення виходить, що одна з тих частин пекла називається раєм : «Навколо раю був простір, заповнений світлом і зеленню, де повітря було зовсім чистим. Тут перебувають душі, які після чистилища потрапляють на Небо.» Про тих які потрапляють на небо не через чистилище, мова не йде, нібито усі туди потрапляють лише через чистилище, як і не йде мова про тих, які не зможуть очиститись і потраплять у пекло (звичайно, що згідно католицьких уявлень-припущень). Далі, від опису раю ця провидиця переходить до опису іншого місця. Мова заходить про друге місце, яке поділяється на три кола, «де перебувають душі, які чекають на звільнення». Отож виходить, що ці душі замкнуті і чекають звільнення.. Праворуч туди вона помістила усіх патріархів від Авраама до Івана Христителя. У наступному, «темному» місці вона побачила Адама і Єву. Тоді ніби Ісус повернувся до місця, де були вищевказані патріархи. Це місце ніби подібне до чистилища. Отож, виходить, що крім раю, пекла і чистилища є ще якесь місце, «подібне до чистилища». Гм….. у католиків, бачу, попереду ще неоране поле для «розвитку» свого вчення. Отож, виявляється, що у тому місці з патріархами перебувають «злі духи, які мучили душі, які навернулися різними способами». Зліва ніби знаходилось пекло. Подивившися на пекло, провидиця з Ісусом ніби пішла дивитися на Лоно Авраамове, - виходить, ніби якесь вже п’яте місце, яке «вище за інші». Тут провидиця «забуває», що у четвертому місці, «подібному до чистилища» бачила старозавітніх патріархів, в тому числі і Івана Хрестителя, і каже, що вони знаходяться разом з Іваном Христителем у цьому п’ятому місці – Лоні Авраамовім (що вище за попередні), але де вже не було злих духів. Далі мова йде про зішестя «до ще глибшої сфери чистилищ, де були «благочестиві погани, демони і злі духи», де демонів звідти негайно було вигнано. І тоді пророчиця з Ісусом ніби побачила пекло. Тут Ісусові ніби вклонилися усі демони. Таким чином я нарахувала 6 місць, які бачила Анна Катерина Еммеріх. Крім раю, пекла і чистилища – ще три місця, - одне з них, подібне до чистилища, де перебувають Іван Христитель із старозавітніми патріархами і злими духами, а інше місце – Лоно Авраамове, яке трохи вище попередніх, і в якому знаходяться також усі патріархи разом з Іваном Христителем але вже без злих духів , і якесь «темне місце», де перебувають Адам і Єва. Ось така то казочка, малятка, любі хлопчики й дівчатка. http://uniat.ucoz.com/load/katolicka_vira_i_cerkva/zishestja_v_ad/40-1-0-2938
Жіноча логіка "рулить".) Недаремно у Святому Письмі сказано у 1Тимотея 4:7, та 1Тимотея 2:11. То про вас, Даяно. Проти Святого Письма не попреш, нє?
А я знала, що видіння невіруючим чи упередженим здаються казочками. От тільки ще б довести, що це насправді казочки
Егеж, особливо це важко, коли там описано, що Іван Христитель з патріархами перебувають одночасно і в одному місці. і в іншому, нє? (і що різних місць для померлих на небі є шість і т.п.) Для невіруючих у науку, побудовану на огидних у Божих очах розмовах з душами померлиж і протирічних видіннях , це дійсно казочки, а для упереджено віруючих у конфесію, позабіблійні фантазії і спіритичні джерела інформації - то є дуже серйозна річ. Миху, я пишаюся вашою чоловічою логікою: ) Доречі, а ви так і не відповіли на питання: 1. - чи ви і далі незгідні з католицькою церквою, що після смерті відразу є ТРИ місця для померлих, а не два, яки ви писали? 2. Чи ви і надалі незгідні з католицьким автором катехизму, що у Бога є ДВА суди над померлими (перший - попередній. індивідуальний одразу по смерті, а другий - остаточний під час Господнього дня ? 3. Ви і надалі сповідуєте думку, яку ніколи не сповідувала католицька церква , що чистилище ніби з'явилося лише у Новому Завіті? Миху, ви настільки не розбираєтесь у релігійних питаннях, що ваші фантазії сильно різняться з католицькими фантазіями. З одного (католицького) боку це похвально, можливо вас з такими здібностями і до Ватикану запросять, але бажано якось то все робити синхронно, узгоджуючи домисли, аби не виходила ось така нісенітениця у католицькому вченні: "Вогонь чистилища потрібно розуміти не в переносному значенні, а як правдивий вогонь, що палить і викликає страждання (див. 1 Кор. З, 15). Так про це вчили і так це розуміє Церква ". «Місяць Душ чистилищних» о. Стефан Досенбах. Релігійне видавництво "Добра книжка" Львів – 2006 За дозволом Церковної влади http://www.truechristianity.info/ua/books/the_month_of_purgatory_souls.php http://www.traducionalist.info/forum/33-201-1 "Нельзя, конечно, думать, что в чистилище есть физический огонь, который причиняет боль. По учению многих богословов очищение после смерти – этот очищающий огонь – заключается в том, что души умерших страдают, потому что в течение какого-то времени не видят Бога, которого очень любят. Их тоска, глубокое желание полной встречи с Господом очищает их несовершенную любовь." http://www.teologia.pl/ros/tr11-06.htm Миху, а на ваш погляд, - яке з двох "непомильних" трактувань ви би вибрали особисто для себе у чистилищі? (тобто - буквальний вогонь,чи символічний (духовний) ? Якщо церква вчить і так, і інакше, то може вам дозволить потім вибирати, га? (Доречі, у поєднанні двох вищенаведених формулювань того "непомильного" питання віри я також бачу сильну чоловічу (ба навіть більше - КАТОЛИЦЬКУ) логіку! ) І ще мені цікаво: католики знають, що рай – це не нагорода, а пекло – це не покарання, і що до раю можуть потрапити навіть нехристияни і атеїсти?
Я теж можу вирвати з контесту - тут багато розуму непотрібно. ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ---------- Не будьте папугою, вам не раз говорилося, що є вчення Церкви, а є дослідники Біблії. Де сказано, що Церква прийняла вчення Доснбаха, як вчення церкви? ---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- Ну ясно, безпомильне вчення Даяни, як і інших позацерковників, я б не прийняв. ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- Зате ви добре розбираєтесь, ікони від образа відрізнити неможете. ---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- Ви перше відпочте на мої запитання, а я посміюся.
Ваші викрутаси відомі, але нічого не вийде. Переклад з оригіналу підстрічковий: 25 αμην Истинно, αμην истинно λέγω говорю υμιν вам ότι что έρχεται приходит ώρα час και и νũν теперь εστιν есть ότε когда οι νεκροι мёртвые ακούσουσιν будут слышать της φωνης голос τοũ υιοũ Сына τοũ θεοũ Бога και и οι ακούσαντες услышавшие ζήσουσιν. будут жить. 26 ώσπερ Как γαρ ведь ο πατηρ Отец έχει имеет ζωην жизнь εν в εαυτω̣, Себе Самом, ούτως так και и τω̣ υιω̣ Сыну έδωκεν дал ζωην жизнь έχειν иметь εν в εαυτω̣· Себе Самом; Так що запитання залишається в силі. Куди потрапляють мертві, вийшовши з гробів? ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------
Миху, спеціально для таких як ви я подавала посилання, http://www.credo-ua.org/2009/11/7919 де думку повністю виразила у контексті. ТО був увесь наявний контекст під питанням: Що ж відбувається після смерті? Бог судить душу, розділену з тілом: наскільки скоєні діяння сумісні з вірою. Це - ПРИВАТНИЙ СУД на якому кожен отримає НЕГАЙНУ ВІДПЛАТУ за своє земне життя. А заплата полягає в залученні до: • вічної радості в Раю - ВІДРАЗУ ПІСЛЯ СМЕРТІ - Або після необхідного очищення (Чистилище) • вічному засудженню в Пеклі." У біблії сказано, що людині дано вмерти один раз, а потім - суд. А католицькі фантазери придумали позабіблійний ще один суд, де відразу після смерті вирок: кому в рай, а кому в пекло (звичайно крім вигаданого чистилища). А потім сказано вже про другий (насправді перший і єдиний) Суд (той, який описано у Біблії. Тут я нічого проти не маю.: "Що таке остаточний, загальний Суд? Це Суд, яким буде судити Бог наприкінці часів, наприкінці світу, коли Христос «... прийде у славі Своїй, і всі Анголи з Ним ... і зберуться перед Ним усі народи, і відділить одних від інших ... І підуть ці в муку, а праведники у вічне життя »(див. Мт 25,31-46)." Коли я вам це навела, не сказавши, що автор цієї бздури - («Монсеньор Раффаеле Мартінеллі, офіціал Конгрегації віровчення, 23 роки працював під керівництвом кардинала Йозефа Ратцингера, майбутнього Папи Бенедикта XVI. З 1987 р. ректор Міжнародної Церковної колегії св. Карла і настоятель римської базиліки святих Амвросія і Карла аль Корсо. ), (я це зробила спеціально, знаючи вашу сліпу упередженість, і ще раз хотіла переконатись)то ви на це відписали так: Все логічно. Але, лиш ви дізнались, що ця нісенітниця написана таким поважним католиком, то зараз вже відмовляєтесь від своїх слів. Це ж відвертий сліпий конфесійний фанатизм... Комедія та й годі... От що значить упередженість: якщо некатолицька думка, - то неправильна, а якщо католицька - то правильна......(здоровий глузд в конфесійних межах не спрацьовує, а лишень на волі. ) А ведете себе як вужик, що викручується, коли йому на хвостик наступили. Але й смішно за порібним спостерігати.... нагадую в ????? ... раз: позабіблійний догмат непомильності вигаданий КАТОЛИКАМИ. Запам'ятайте це і більше не плутайте. . Тут ви праві. Позабіблійну науку я не всю знаю. Не вистачає часу, але завдяки таким як ви я розширюю свої знання про позабіблійне вчення і практику. Дякую вам. Ну то я так і не почула остаточних ваших рішень: які гіпотези-домисли ви вибрали: 1. Місць для померлих після смерті є ДВА (так як ви писали) чи ТРИ (так як писав автор католицьких катехизмів)? 2. Чистилище було відразу (про що вчить католицька церква, і про це вчення я знала), чи воно з'явилося разом з Новим Завітом (про що католицька церква не вчила, ви про це не здогадувались, тому і за католицьким прикладом фантазували). 3. То значить вже ДВА Суди Божі є? Так, Миху? Та пишіть, Миху, прямо, що ваше діло - папуже: ДВА , і всьо по тому! Не встидайтесь, така вже католицька доля... Не потрапляють, а ПОТРАПЛЯТЬ, коли "будут слышать голос", ("коли почують голос"). Вони "вийдуть ті, хто творив добро у воскресіння життя, а хто чинив зло – у воскресіння Суду" Ів.5:29. 4. А що, Миху, Суд вже йде? Часом не з 1914 року? С.Є. вас похвалять за такі висновки. Тоді визнайте їх правоту, бо саме з цього приводу (не в році справа, а що вже суд іде) ви їх критикували. З цього приводу було ще одне питання, на яке ви не відповіли: 5. Як Ісус міг бути з розбійником "сьогодні" в раю, якщо "сьогодні" і ще два після "сьогодні" Він проповідував у шеолі, про чітко у Бібілії сказано, і чого католики ніколи не заперечували? Невже Бібіля собі протирічить? 6. Ну і якому вогню, приміром, ви для себе у чистилищі надаєте перевагу: буквальному чи символічному (духовному)? І наостанок повторюю бібілйне пояснення, яке є ключовим для подібних питань: Лише під час Свого другого пришестя Ісус забере до себе на небо вибраних (тих які "вмерли у Христі" і тих праведників, які будуть жити під час Його другого приходу): (Ів. 14:3), (1 Сол. 4: 15-17). Ага ... я забула .. я ж так і не почула: 7. католики знають, що рай – це не нагорода, а пекло – це не покарання, і що до раю можуть потрапити навіть нехристияни і атеїсти? Автор цього "одкровення" у інтерв'ю - католицький священик Тарас Тимо. Стаття зайняла чільне місце на сторінці сайту Львівської архиєпархії. Вивчайте, панове католики, освоюйте, зростайте у тяжкій справі нівечення Божої науки.... http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=55364 http://www.ugcc.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=661&Itemid=101
А я не почув, де потрапляють метрві вийшовши з гробів, згідно цитати оригіналу, що я привів. ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ---------- Скажіть, а хіба не згідно засудження померші потрапляли у шеол, згідно Старого Завіту? Даяно, не мовчіть, що вам там підказує позацерковна свідомість?
Зауважте, що не католики подають вам посилання на ці джерела, а ви самі. Потім ви їх піднімаєте на книпи, робити власні висновки по принципу "сам пью сам гуляю сам стелю сам лягаю". Мабуть приємно поспілкуватися на форумі з собою такою розумною :girl_spruce_up:
Погляд Даяни на католицьку церкву - це погляд атеїста на християнство. І цим все сказано. Якщо людина не є у середовищі церкви, то їй пізнати церкву майже неможливо. На перших християн казали, що вони людожери: їдять тіло і кровю запивають. То чого тут дивуватися?
Я вже відповідала. Я можу казати лише те, що пише Бібілія. А домисли робіть самі. Біблія пояснює, що воскреслі "вийдуть ті, хто творив добро у воскресіння життя, а хто чинив зло – у воскресіння Суду" Ів.5:29. Іншої відповіді я у Біблії не знайшла, тому іншої якоїсь відповіді, якої ви хочете, у мене не буде. Тому прошу не повторювати питання. Якщо ви вважаєте, що мертві з гробів вже давно виходять і кудись потрапляють, то наведіть цитату. Якщо ви знайшли іншу відповідь на ваше питання, то подайте цитату, тоді і я також буду знати куди вони потрапляють (але якщо такої відповіді нема, а цитати стосуються майбутнього Суду, то вихордить і відповіді нема, а лише припущенняю. Тоді наводьте ваші домисли , але якщо це будуть місця нагороди (рай) і пекла (наказання, то прошу з поясненнями - для чого потім треба Суд.) Якщо там знаходились УСІ, то звичайно що ні. Але ви з іншого починайте. Ви ж не сказали, що відмовились від своїх слів (нащо тоді другого суду), коли дізнались, що та бздурна цитата належить поважному католикові. Спочатку визнайте відмову від власних слів, продемоеструвавши сліпий фанатизм, а потім вже задавайте питання на користь протилежної версії. . Миху, я ж не живу на форумі так як ви, у мене є ще деякі справи А тепер прошу відповісти на питання. бо вже багато назбиралось потроху, а ви їх ігноруєте. Ок. Давайте по одному, оскільки ви зачепили питання про "Кажу тобі сьогодні, будеш зі мною в раю". Повторюю питання: Як Ісус міг бути з розбійником "сьогодні" в раю, якщо "сьогодні" і ще два після "сьогодні" Він проповідував у шеолі, про чітко у Бібілії сказано, і чого католики ніколи не заперечували? Невже Біблія собі протирічить? Мт.12:40: “Як Йона перебув у середині китовій три дні і три ночі, так буде три дні та три ночі й Син Людський у серці землі”. Дії 2:27,31: "Бо не позоставиш Ти в аду моєї душі, і не даси Ти Своєму Святому побачити тління!.... у передбаченні він говорив про Христове воскресення, що не буде зоставлений в аду, ані тіло Його не зазнає зотління." Миху , ви володієте англійською? Якщо ні,то може перекладете: The Curetonian Syriac (fifth century C.E.) renders Luke 23:43: "Amen, I say to thee to-day that with me thou shalt be in the Garden of Eden.'"--F. C. Burkitt, "The Curetonian Version of the Four Gospels," Vol. I, Cambridge, 1904. Tines men houtos anaginoskousin* _Amen lego soi semeron*_ kai hypostizousin* eita epipherousin, hotiet' emou ese e to paradeiso._ ("Some indeed read this way: 'Truly I tell you today,' and put a comma; then they add: 'You will be with me in Paradise.'"--Hesychius of Jerusalem, an ecclessiastical writer who died about 434 C.E. Greek text found in Patrologia Graeca, Vol. 93, columns 432, 1433. Therefore, at least from the fourth century C.E. until well into the twelfth century C.E. there were readers who understood the text at Luke 23:43 as "Truly I tell you today, You will be with me in Paradise." On that very day, when Jesus died, he was in Sheol or Hades, and not in Paradise. (Psalms 16:8-11; Acts 2:22-32) He was dead and in the tomb until the third day and was then resurrected as "the firstfruits" of the resurrection. (Acts 10:40; 1 Corinthians 15:20; Colossians 1:18) Thus, the word "today" at Luke 23:43 does not give the time of the evildoer's being with Jesus in Paradise. http://www.ibiblio.org/bgreek/archives/96-08/0009.html Авжеж, я подаю ті джерела як ФАКТИ католицьких нісенітниць (джерела то католицькі, бо такого маразму у інших не зустрічала), але не бачу коментів на ті католицькі бздури про рай для атеїстів і нехристиян та іншу фігню. http://www.ugcc.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=661&Itemid=101