Нажаль нема часу відповідати на решту, трохи робота... охоплю ввечері.... а на це вам скажу. Яка різниця 2 церкви чи 300 000? (Далі іде ваша логіка) якщо Бог говорить однаково до всіх, то мала б бути 1-на церква. Виключно. Чи я чогось не розумію. ТО ж чого існує поділ на Греко/Римо, в кінці кінців Православя, яке ви також захищаєте як приверженець Євхаристії (неважливо в яких деталях поділ і скількома пальцями хто хреститься), але чого ж так, Бог же один? Ну навіщо ви починаєте колупатись в оці брата. Про колоду вам продовжувати не буду І повірте, мені даром не потрібно ваших розписів чому воно так історично склалось, бо історично я вам і всіх протестантів розпишу. Навіщо... Просто пам'ятайте, що фарисейство ніколи ні до чого доброго людей не привело. В мене є ще багато гріхів у яких Бог мене випробовує і десь я падаю, бо людина і підніме Він мене, бо Обіцяв. Але я надіюсь не на церкву, бо не церква мене підніме а Бог. Бо не в пишній рясі мені хочеться стояти і гордитись, що я праведник... а на дорогах, на перехрестях... із знедоленими... віддаючи їм те, що Бог наказав... і це не церква мені відкрила а Слово Господнє...
1. Про це говорить Павло, найосвітченіша людина з усіх учнів Христа, той хто написав половину Нового Завіту, а ви йому не ймете віри. Якщо людина померла то й сенс каятись немає.,. А знаєте чому? Бо вже нікого немає, нікого... 2. Нє, ну краще всіх антихрЕстів зібрати в кучу, а потім міріади-міріад років смажити на пательні??? ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ---------- Щоб греки, римляни, сирійці й решта поган повірили в те що Ісус не самозванець а посланець неба, Месія й Христос. А поганам, звіняйте, требуло якесь чудо...
Помиляєтесь і не читаєте Писання. Ось я недавно привів кілька віршів для чого Дух Святий мав бути присланим на землю. 7 Та Я правду кажу вам: Краще для вас, щоб пішов Я, бо як Я не піду, Утішитель не прийде до вас. А коли Я піду, то пошлю вам Його. 8 А як прийде, Він світові виявить про гріх, і про правду, і про суд 12 Я ще маю багато сказати вам, та тепер ви не можете знести. 13 А коли прийде Він, Той Дух правди, Він вас попровадить до цілої правди, бо не буде казати Сам від Себе, а що тільки почує, казатиме, і що має настати, звістить вам. Єв Івана,16 І ще... 7 А Він їм відказав: То не ваша справа знати час та добу, що Отець поклав у владі Своїй. 8 Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі. Дії Апостолів,1 І ще... 14 А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно. 15 Духовна ж людина судить усе, а її судити не може ніхто. 16 Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів! 1-е до Коринтян,2
Не тільки для Цього. В Бібліїх написано: 26 А коли Втішитель прибуде, що Його від Отця Я пошлю вам, Той Дух правди, що походить від Отця, Він засвідчить про Мене. 27 Та засвідчте і ви, бо ви від початку зо Мною.(Ів 15/26) Наше свідчення без Духа Святого нічого не варте. Ми можемо викласти істину людині, але лише Дух сВятий переконає цю людину, що ці слова про Христа-істина
Думаю, що все простіше "сістєма вєщєй" - це просто один з термінів секти, що сильно звужує поняття, виражене в грецькому оригіналі, ясно що для обслуговування ідеології вартової башти. Кожна секта має свою термінологію, де терміни мають інше, ніж у загальновживаній мові, значення http://ru.wikipedia.org/wiki/Терминология_свидетелей_Иеговы - це одна з ознак деструктивного культу... Та і не секрет, що російський переклад НС - з англійського НС, хоч і називаються в інтерпретації вартової башти гречеськими..
Пані пластик, моє прохання повторювати цю фразу кожен раз коли розмовляєте зі "свідками". Може хоч дехто зрозуміє, що їхнє ходіння і агітація нічого не варті. Крім набридання людям.
Абдурахман, нагадую вам, як прихожанину православної церкви МП, що слова Дух Святий пишуться з великої букви.
и ще Сатана Диявол пишеться з малої... ---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ---------- правильно, є поділ на: -ВИ ВІДСТУПНИКИ! -НІ, НІ, це саме ви відступники! -ТА ЯКе? Це ж точно ви відступники. -...
Ні. пекло - то пекло, а чистилище - то чистилище. ---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ---------- Та ну........... То чого ж ви користуєтесь Новим Завітом, який був складений католицькою церквою? Хіба Господь говорить не через свою церкву? Хіба не Господь створив церкву для нашого спасіння?