Чиста вода у Львові

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Gyliver, 10 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Green belt

Green belt Well-Known Member

осмос не налаштовується по електропровідності, для певних показників електропровідності вибирається тип мембран.

2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

я за осмос дешево і сердито тільки я дуже хочу знайти запчастини до осмосу щоб скомбінувати собі як я хочу , якщо хто знає де можна докупити колби і механізми зєднання ( пред-фільтри) хочу додати ще один вугільний GAC ( гранульований) .
    той хлопчина що гідроліз робить - то "розвод лохов" чистої води :) ту саму якість води що їхні фільтри по 7000-15 000 грн дають звичайні базарні по 1500-2000 грн

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А то не те саме?:)))

Вода після зворотнього осмосу не є природня, як крути.

4. Kuzma

Kuzma Member

Бачив запчастини до фiльтрiв з осмосом на http://filter.ua/

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто бачив по ящику показували, як міліція відкрила справу за шахрайство, здається...

Суть така, що чувак просував фільтри зворотнього осмосу і всіх переконував, що всюди вода погана, тільки у нього після осмосу - супер. Буває... просто негарно такими методами на ринку працювати, от і отримав по заслугах...

Але то таке... як то кажуть ліричний відступ. Хотів би поговорити про упаковку води. Питання упаковки мусить повстати рано, чи пізно, до цього треба йти.

Думав я думав... А не люблю щось явно мавпувати, коли воно вже сто раз перемавповано... плюс до того, упаковка води має бути дешевою.

Бутлі 19 літрів то вже якось банально. Не знаю хто як до того ставиться, але невідомо як хто і де ті бутлі тримав, невідомо чи вони дійсно миті, а якщо миті, то чи настільки якісно, як воно повинно бути...

Як вам отаке?

https://www.youtube.com/watch?v=VrOaRM1f8QE&feature=youtu.be

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

шкода міліція у Львові закриває очі на таку ж практику :sad: ціла фірма працює за таким принципом продає фільтри зворотнього осмосу після лівих тестів води по захмарних цінах щось в районі 1000 у.е за систему зворотнього осмосу !
    якщо міліції цікаво то підкажу в приват координати фірми і детально методи шахрайства . Будьте уважні не попадіться на безкоштовний тест води у вас вдома ! У них все на потоці - спочатку дзвонять пропонують безкоштовний "аналіз води" у вас дома з виїздом до вас ! це вже має насторожити , бо нормальний ананліз 1 проби води вартує ніяк не меньше 250-300 грн, а розширений ( тобто кількісний) і ще в рази більше , вони пропонують безкоштовний аналіз до 4 чи 5 проб води ! Далі вам по тому ж принципу що описав МИХ кажуть що їх фільтр найкращий і впарюють за 1000 у.е. те що можна мати і за 1600-2500 грн

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

P.S. доречі привозна вода з цистерн подорожчала тиждень тому до 60 чи 70 коп\ літра :uanew:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото якраз і вони і тим займалися. Розповідали клієнтам, що в Німеччині для вас буде розроблений фільтр по ваших аналізах води.

8. Forpost

Forpost Стоїк

та по-барабану най хлопаки взувають лохів

9. VodaLviv

VodaLviv New Member

оскільки проблема води у львові була і залишається актуальною, пропоную безкоштовну перевірку води всім бажаючим. 0635944332 Сергій.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Cупер!

1. Бактеріологію перевірятимете, чи хімію?

2. Яким чином ви перевіряєте? Приборчиком як ті шахраї, чи робите аналіз кожного елементу?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, вода після зворотнього осмосу не така вже й безпечна, як здається.

12. VodaLviv

VodaLviv New Member

для початку робиться безкоштовний загальний аналіз. на такі показники як залізо, твердість, вміст солей і кислотність. Ті ,,шахраї,, як я розумію роблять електроліз води. ми його не робимо, оскільки цей ,,приборчик,, викидає в осад як шкідливі так і корисні елементи, а скажуть вам що весь цей осад шкідливий.

13. muravey

muravey Well-Known Member

Ищу нового подрядчика для заказа воды на дом :) Старый "Здорова вода" вчера напомнил мне, в какой стране мы живем - больше суток прошло после заказа - позвонил, оказывается никто ко мне и не собирался ехать, и привезут "уже завтра". Диспетчер не передал водителю мой заказ и долго мне доказывал, что это я виноват и звоню вечно с разных номеров (это ложь), и поэтому у нее мой адрес не "высветился" при звонке (это чушь - я его всегда вслух проговариваю при заказе), и через 15 минут попыток я наконец добился неловкого "вибачте". Доставка "в тот же день" возможна только при заказе с 9 до 10 утра, а если позвонить на 5 минут раньше 9-00, можно услышать что-нибудь вроде "николи не дзвонiть менi в такий час, ми працюемо тiльки з 9-ой години!" Справедливости ради, стоит заметить, что вода хорошая.

В общем, думаю, можно ли найти что получше.

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Своє, рідне, форумне. Зверніться до нашого Миха @Мих ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

16. sepan

sepan New Member

Дуже цікаву тему тут підняли. Так як у мене до води особливе ставлення, я для себе проводив дослідження, яку воду правильно пити і що на неї може впливати. Я вияснив, що для пиття найкраще використовувати зворотні осмоси, тим більше зараз вони мають різні ступені очистки, обирай який тобі підходить і живи щасливо, але варто бути обережним тим в кого вода зі скважини. Там скоріш за все буде високий вміст заліза, і тоді перед осмосом треба ставити систему водопідготовки, я навіть чув, що зараз такі системи управляються через Wi-Fi.

17. manur

manur Well-Known Member

А від виду системи управління системи управління як залежить кінцевий результат?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, бо вода після осмосу майже дистильована, а дистильованою водою добре заправляти акумулятори. Ну а раз така вода не шкодить акумуляторам, то ясний пеньок, не може зашкодити людині. Залізна логіка.

а де твій аватар? :)