China смартфон... ;)

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем tesla, 28 лип 2011.

1. Forpost

Forpost Стоїк

такий би купив не роздумуючи http://shop.lenovo.com/ru/ru/smartphones/k-series/k900/ у внучки-школярки початкової школи ,Lenovo класом нижче, то в ньому є вcьо то ,що в моєму Samsung Galaxy S III GT-I9300

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Мій знайомий в суботу прикупив копію галаксі с4, а в неділю він гмер, поставивив на зарядку і все. В суботу, поки він ше жив, троха го помацав, екран і задня кришка моментально заляпуються пальцями, телевізор саме зерно, камера для відеодзвінків відсутня, основна камера- без автофокусу, з роздільною здатністю менше 0.3 мп, єдине акб ніби від гнусмаса. Шо за ОС я так і не зрозумів, але не яндрух точно, скоріше шось шось під нього. Кароче, жалкоє подобіє за 1000 грн.

• Подобається Подобається x 4
  3. muravey

muravey Well-Known Member

Lenovo, как и Huawei, ZTE, Jiayu - это отдельная прослойка "брендовых" китайских телефонов, которые не прячутся за спинами самсунга, нокии, HTC и яблока, а позиционируют себя как настоящего конкурента им по качеству сборки, использованным материалам и технологиям, железу, при этом значительно уделывая грандов рынка по цене.

Их не очень правильно ставить в одну линейку со всякими "псевдо-гэлакси", я считаю :)
    У меня Huawei, работает 10 месяцев. Не без греха, мелкие глюки бывали, вроде перезагрузок телефона из-за отдельных приложений установленных. Однако ж, и у самсунгов глюков навалом, в том числе в топовых моделях, если почитать 4pda и прочие спец. форумы. Год назад именно это меня склонило к покупке китайца.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мого знайомого Леново, пізніше запитаю, яка модель. Телефон мені сподобався - ергономічний, екран гарний, всі необхідні функції є.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Юзав на днях FLY 444, класна штука.

• Подобається Подобається x 1
  6. Vedun

Vedun Well-Known Member

Fly тепер дає два роки гарантії.)) Так що скоро буде Чіна форевер.

7. mobiguru

mobiguru New Member

Китайці зараз "віджигають". Очікуються 4 смартфони з дуже непоганими характеристиками у бюджетному сегменті. А саме:
    Meizu Blue Charm Note
    Lenovo S898T
    Huawei Honor 3X
    Xiaomi Redmi Note
    Усі в ціновому діапазоні: 160-180$

8. Forpost

Forpost Стоїк

гарний

9. Kenara

Kenara Member

Зараз шукаю для себе смартфон, хтось що небудь може сказати про цi телефони THL. Цiна не дуже висока в них, а от якiсть мене турбує.

10. tkach

tkach New Member

Теж вирішив купити китайський телефон. Взяв перший магазин який попався і у якого асортимент нормальний китайських телефонів aks.ua
    Виявляеться є різна гарантія (3 і 12 місяців) від цього і ціна різниться. Доставка на протязі 2 днів. В принципі нормально. Чув, що в Китаї віходить THL 5000 - це смартфон з 5000 милиамперною батареею. Хочу такий купити. У кого першого появиться з інтернет-магазинів у того й куплю.

11. Я маю китайський Zopo. Телефон прикольний, рука до тієї цегли вже звикла. Правда інколи глючить((( але то ще йому можна простити.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

а де твій аватар? :)