Друзі, не врахуйте за рекламу, але реально де ОРИГІНАЛЬНЕ ХОРОШЕ МАСЛО це - тут - http://millersoils.com.ua все решта - пальонка - з бочки, з каністри хоть з корита.
Tony, по-перше ваш лінк не працює. А по-друге, чому ви настільки категоричний? вас розчарував якийсь дистриб’ютор? Як на мене, якщо купувати не на базарі, а у офіційних представництвах – проблем не буде.
та вроді працює. Ну з офіц предлставниками не так все добре - оскільки РЕАЛЬНИХ представників майже немає, восновному все самозванці які косять під них
zorik, не юзав, але збираюсь залити XQ LS. Воно нове, і відгуків ще замало. Але за попередньою інформацією, має бути достойним. У нього одні із найкрутіших допусків
Tony, при чому тут ВСІ самозванці? Знайдіть собі одного офіційного представника і не парьтесь. На оф.сайтах мастил завжди є контакті представництв (одне, два, як правило) в різних країнах. Я так на Зік вийшов, і впевнений в ньому
Baltimor, я теж беру у офф дилерів. хоча знаю випадки підробок, але вони для лохів, адже навіть без фірмових банок. типу пляшка молока у бабусі із села
bluefox, первые впечатления могут быть обманчивыми, вы позже нам характеристики выложите. Угар, цвет и прочее
jа чому просто в Польщі не купити оригінального кастрола чи Мобіл якщо так багато фальсифікату.При кількості людей що з і Львова туди їздять регулярно проблем не повинно бути.я коли в Україні жив то завжди купляв там Кастрол і не парився
zorik, напишу через 100 000, якщо не забуду. Але знайшлося за тиждень декілька юзерів ЗІКу серед знайомих – всі задоволені