Чим замінити масло Mobil?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Human, 20 тра 2010.

1. Tony

Tony Well-Known Member

Друзі, не врахуйте за рекламу, але реально де ОРИГІНАЛЬНЕ ХОРОШЕ МАСЛО це - тут - http://millersoils.com.ua
    все решта - пальонка - з бочки, з каністри хоть з корита.

2. Human

Human Member

kym, а в чому зіпсувався, конкретніше можна? Мене влаштовує на сто відсотків:good:

3. baltimor

baltimor Member

Tony, по-перше ваш лінк не працює. А по-друге, чому ви настільки категоричний? вас розчарував якийсь дистриб’ютор? Як на мене, якщо купувати не на базарі, а у офіційних представництвах – проблем не буде.

4. Tony

Tony Well-Known Member

та вроді працює.
    Ну з офіц предлставниками не так все добре - оскільки РЕАЛЬНИХ представників майже немає, восновному все самозванці які косять під них

5. bluefox

bluefox Member

zorik, не юзав, але збираюсь залити XQ LS. Воно нове, і відгуків ще замало. Але за попередньою інформацією, має бути достойним. У нього одні із найкрутіших допусків

6. zorik

zorik Member

Які допуски? API? Та ця хрінь до будь-якого Зіку актуальна

7. baltimor

baltimor Member

Tony, при чому тут ВСІ самозванці? Знайдіть собі одного офіційного представника і не парьтесь. На оф.сайтах мастил завжди є контакті представництв (одне, два, як правило) в різних країнах. Я так на Зік вийшов, і впевнений в ньому

8. Human

Human Member

Baltimor, я теж беру у офф дилерів. хоча знаю випадки підробок, але вони для лохів, адже навіть без фірмових банок. типу пляшка молока у бабусі із села

9. bluefox

bluefox Member

нууу, молоко у бабусі цінніше за магазинне. хоча, розумію вас. залив днями XQ LS

10. zorik

zorik Member

До чого тут молоко, блііііін?))) bluefox, поділіться обовзяково результатом

11. baltimor

baltimor Member

Human, так, підробки для лохів. виходить, їх більшість

12. Human

Human Member

bluefoxe, напишіть потім, як вам XQ LS

13. bluefox

bluefox Member

На перший погляд - все ок. Точні ше за першими відчуттями - тихо, м'яко їдемо

14. zorik

zorik Member

bluefox, первые впечатления могут быть обманчивыми, вы позже нам характеристики выложите. Угар, цвет и прочее

15. baltimor

baltimor Member

Після кап.ремонту вперше залив ZIC XQ 5W30. Думаю, не лажануся

16. coolzak

coolzak Well-Known Member

jа чому просто в Польщі не купити оригінального кастрола чи Мобіл якщо так багато фальсифікату.При кількості людей що з і Львова туди їздять регулярно проблем не повинно бути.я коли в Україні жив то завжди купляв там Кастрол і не парився

17. Human

Human Member

coolzak, ну… всю україну не вистачить сил імпортувати:):) до того ж в україні є оригінальне мастило

18. bluefox

bluefox Member

zorik, напишу через 100 000, якщо не забуду. Але знайшлося за тиждень декілька юзерів ЗІКу серед знайомих – всі задоволені

19. Rust in Peace

Rust in Peace Member

На жаль це далеко не найкращий вибір ...

20. bluefox

bluefox Member

Аргументи в студію! ))

а де твій аватар? :)