В своїх Тойотах масло міняю в сто Тойоти Заливають масло Тойота, зимове і літнє....на 8000км. Але я не доїзжаю до кінця тих 8000км , міняю скоріше , десь після 6000.
"Ви б, Human, написали марку авто. Тому що виробник сам рекомендує масло і відповідно робить першу заводську заливку. " У мене Хюндай акцент, правда не новий вже
Аххаааа! У корейські Хюндаї і КІА ллють ZIC на заводі - інфо стовідсоткове. Так що на ZIC і міняйте свій мобайл. Тільки не забудьте промивку.
Мобіл хороше масло - просто в нас кругом одні підробки так як і Кастрола. Арал дуже хороше з того шо в нас є, Лікві Моллі, Шелл ше попадається нормальний. Залежно на яку машину і на яку ціну розрахховуєте.... канєшн можнаа Мотюль купити і не паритись з виборами
Так. ЗІК точно ллють у корейців, правда про якість нічого сказати не можу. Крім того, що писав вище - в Україну його прямо з Кореї возить тільки один дістріб'ютор.
сам лью шелл в фольц, а у жены в тайоте зик. разницы нет вообше. меняем в одно время через 10 000 км. – устраивает. мобайл ИМХО говно редкой масти!
де логіка? в Тайота ллєш ЗІК, а Фольц в чомусь завинив і в покарання п'є шелл? не найгірше масло, звичайно. але міг би вже в обидві машини ЗІК лити.
Я перші два рази після закінчення "обкатки" лив Мобіл 0W-40 повна синтетика. Купував перший раз в АТЛ-і другий - в Метро. Коштувало правда 680 грн/4л. Маслом був задоволений (особливо зимою. навіть в 20С морози заводилась без проблем). Літом спочатку було страшно, що потече через "щєлі" (воно від природи рідке, але все ГУТ. Миючі властивості має добрі... Останній раз на 20тис. Залив Кастрол Едж 0W-40... покищо суттєвих змін не чую... може тільки звук двигуна став тихіший.
Zoric, кожній машині виробник щось своє прописує і лити одне масло у все підряд, напевно, не добре. Корейцям точно можна
Human, мені взагалі не зрозуміло, як можна було в Хюндай лити Мобайл, якщо там від початку був Зік заводський. Або машина б \ у і хто-то до вас цю гидоту зробив? Що не кажи, але найбільшу помилку з маслом ви ВЖЕ зробили, так що не бійтеся))
Пам"ятаєте,як наприкінці 90-х,з"явилося промивочне масло,як люди не знаючи шо то і з чим його їдять,а також щоб зекономити,заливали і їхали на ньому,поки двигун не стукане.Це я так,просто згадав.
Я Zic ніколи не лив, але купу мастил перепробував, і останній мій вибір це Liqui Moly 47/47 його на базарах не бачив, лию тільки на спеціалізованому сервісі Liqui Moly і дуже ним задоволений.
Фірма у Львові. Продає масло по хороших цінах http://www.oil-serviceua.com/index.php/olyvu/molyvu.html там же хлопаки підберуть масло для конкретної машини.