Чим замінити масло Mobil?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Human, 20 тра 2010.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

В своїх Тойотах масло міняю в сто Тойоти Заливають масло Тойота,

зимове і літнє....на 8000км.
    Але я не доїзжаю до кінця тих 8000км , міняю скоріше , десь після 6000.

2. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

на всі 100 згоден.
    в бензинку і дизель заливаю, правда дороговато, а шо робити

3. Human

Human Member

"Ви б, Human, написали марку авто. Тому що виробник сам рекомендує масло і відповідно робить першу заводську заливку. "

У мене Хюндай акцент, правда не новий вже:)

4. bluefox

bluefox Member

Аххаааа! У корейські Хюндаї і КІА ллють ZIC на заводі - інфо стовідсоткове. Так що на ZIC і міняйте свій мобайл. Тільки не забудьте промивку.

5. Tony

Tony Well-Known Member

Мобіл хороше масло - просто в нас кругом одні підробки так як і Кастрола. Арал дуже хороше з того шо в нас є, Лікві Моллі, Шелл ше попадається нормальний. Залежно на яку машину і на яку ціну розрахховуєте.... канєшн можнаа Мотюль купити і не паритись з виборами

6. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я такого "спесфического",у нас з роду не бачив.:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  7. baltimor

baltimor Member

Так. ЗІК точно ллють у корейців, правда про якість нічого сказати не можу. Крім того, що писав вище - в Україну його прямо з Кореї возить тільки один дістріб'ютор.

8. Dgony

Dgony New Member

сам лью шелл в фольц, а у жены в тайоте зик. разницы нет вообше. меняем в одно время через 10 000 км. – устраивает. мобайл ИМХО говно редкой масти!

9. zorik

zorik Member

де логіка? в Тайота ллєш ЗІК, а Фольц в чомусь завинив і в покарання п'є шелл? не найгірше масло, звичайно. але міг би вже в обидві машини ЗІК лити.

10. Osiris

Osiris Member

Я перші два рази після закінчення "обкатки" лив Мобіл 0W-40 повна синтетика. Купував перший раз в АТЛ-і другий - в Метро. Коштувало правда 680 грн/4л. Маслом був задоволений (особливо зимою. навіть в 20С морози заводилась без проблем). Літом спочатку було страшно, що потече через "щєлі" (воно від природи рідке:haha:, але все ГУТ. Миючі властивості має добрі...
    Останній раз на 20тис. Залив Кастрол Едж 0W-40... покищо суттєвих змін не чую... може тільки звук двигуна став тихіший.

11. baltimor

baltimor Member

Zoric, кожній машині виробник щось своє прописує і лити одне масло у все підряд, напевно, не добре. Корейцям точно можна

12. bluefox

bluefox Member

закінчуйте обсмоктувати тему! автор Міняй Мобайл на ЗІК, або на крайняк на Кастро і не парся

13. Human

Human Member

Так, так, так! Дякую за поради. Залив собі в хюндай ЗІК, буду пробувати

14. baltimor

baltimor Member

Human, мені взагалі не зрозуміло, як можна було в Хюндай лити Мобайл, якщо там від початку був Зік заводський. Або машина б \ у і хто-то до вас цю гидоту зробив? Що не кажи, але найбільшу помилку з маслом ви ВЖЕ зробили, так що не бійтеся))

15. zorik

zorik Member

пийте боржомі, чи морквяний сік, або ЗІК

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Пам"ятаєте,як наприкінці 90-х,з"явилося промивочне масло,як люди не знаючи шо то і з чим його їдять,а також щоб зекономити,заливали і їхали на ньому,поки двигун не стукане.Це я так,просто згадав:))).

17. zorik

zorik Member

Тут ще хтось є? Хотів порадитись, може хтось юзав нове мастило Зік XQ LS

18. kym

kym Well-Known Member

Не знаю про це нове, але останнім часом ZIK щось зіпсувався.... як марка.

19. Analituk

Analituk Member

Я Zic ніколи не лив, але купу мастил перепробував, і останній мій вибір це Liqui Moly 47/47 його на базарах не бачив, лию тільки на спеціалізованому сервісі Liqui Moly і дуже ним задоволений.

• Подобається Подобається x 1
  20. Toha

Toha Active Member

а де твій аватар? :)