Чим закінчується партнерство у бізнесі?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Svjato, 16 січ 2010.

?

Чим закінчується партнерство у бізнесі?

1. з другом - прощавай дружба

50,0%
  2. з жінкою - прощавай шлюб

0 голосів
    0,0%
  3. з незнайомцем - привіт конкурент

22,2%
  4. з кількома партнерами - прощавай бізнес

16,7%
  5. з моральними людьми - привіт стабільність

27,8%
  6. з дядьою - прощавайте нереалізовані мрії

5,6%
  7. з важливими людьми - це вже не твій бізнес!

27,8%
  8. інші варіанти - опишіть будь-ласка в темі...

5,6%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Olik

Olik Member

Не треба бути песимістом. Звичайно партнера потрібно знати дуже добре, не за гороскопом, а суто по його діях та вчинках. Також залежить на яких умовах партнерство та немаловажна з якою матеріальною часткою буде відбуватись ваш партнерський бізнес

2. Anaid

Anaid Well-Known Member

Та не завжди,можна знати людину досить добре і довго,а вона тобі візьме та нагадить.Люди міняються...біля грошей в гіршу сторону скорше;)

• Подобається Подобається x 1
  3. VangelaMykola

VangelaMykola Member

Я думаю що ще багато залежить від виду бізнеса.

4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Моя відповідь,прощавай дружба,знаю по собі.Бізнес з дружиною,теж халепа,знаю по кумові.Інші варіанти,не знаю не пробував,але переконався,що найкращим варіантом є тягнути самому.Або треба вміти розходитись по людськи,бо рано чи пізно спільний бізнес,стане індивідуальним.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б так не сказав...
    бо... то є надвичайно важко. все одно тре залучати найманих працівників у допомогу, все одно ви не будете застраховані від обману, у вас не буде, ні вихідних, ні віддиху. А, не дай Бог якої хвороби і все.... по бізнесу...

• Подобається Подобається x 2
  6. nikolas

nikolas Well-Known Member

Все вірно,все залеже від конкретних обставин,просто для мене ліпше одному.Характер важкий.:pardon:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа може бути не у важкості, а просто у характері.

• Подобається Подобається x 2
  8. kontra

kontra Well-Known Member

На цей час гарний партнер є проблемою(( Як мені нещодавно стало зрозуміло - справу можна мати з віруючими людьми, так як вони більш чесні та бояться зробити підлянку або образити, якщо з ними чесно, то і відповідь та віддача не заржавіє.
    Стосовно минулих партнерів, то часто йшло до перетягувваня сфер впливу. Висновок зроив, що надіятися треба покишо на себе і ні в якому разі не зводити впливових людей

а де твій аватар? :)