Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

С Януковичем и компанией мы быстро скатимся до уровня Африки.

2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Мы уже давно упали ниже уровня некоторых стран Африки...
    Нам надо до их уровня ещё подняться...

3. Turkul

Turkul Well-Known Member

СТК ты на чью жалость давишь?
    С/х на Донбассе развито больше чем на Ровеньщине и любых других обл. ЗУ.
    И представлено в больших объемах.

На Донбассе сосредоточен практически весь чернозем Украины.:p
    У нас наиболее развитый агросектор страны, который представлен разнообразными видами сельхозпродукции.
    А ты здесь рассказываешь.:pardon:

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Заради бога не пробуйте уйняти цього ідіота.

п.с. Гопнику. В якій кількости на даунбасі представлено вівчарство. Ну хоча б приблизно поголів"я?
    До речі, вівчарство насамперед приносить чисту якісну бавовну, а вже потім м"ясо та молоко.
    Ну так скільки?

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Гранд, я понимаю тебя, тяжело, думая, что у тебя все есть, ты самый умный и т.д., осозновать в реале свою ничтожность и нищету.:))

Да, Донбасс очень плодороден, здесь очень развито с/х по сравнению с ЗУ.

6. ГРАНД

Ага. Значить таки в консерваторії щось не то?;) І ГРАНД тут ні до чого?;)

Думаю бвльшість українців на форумі розуміє що саме ГРАНД відсепаровує та представляє на загал цих Туркулів та Фор. Ну і їх землячок.:))

7. Turkul

Turkul Well-Known Member

Не знаю че ты там написал, но сливаешься ты хорошо.:))

По дотациям ни слова, земелька то у вас тоже поганькая, а ты молчок, пр-ва нет...одним словом все на голову ниже чем на ВУ.:))

8. ГРАНД

Мені подобається моя ніщета. І не тільки мені, а і вашим ордам даунбасян, які біжать від вашого даунбасяцького багатсва в нашу свідому ніщету. Мабуть вони не усвідомили свого щастя там і приперлись за нещастям сюди. І що саме смішне назад на даунбас повертатись не хочуть ні за які ковріжки.
    п.с. До речі протягом піврічча вони дуже чудово засвоюють українську мову і не погано щебечуть нею наче все життя щебетали.
    ;)
    Ну так скажіть як розвинене вівчарство на даунбасі. Яке поголів"я там утримується? В західних областях воно не погано представлене наприклад.

На даунбасі зконцентровано переробні підприємства с/г продукції а не сам повний цикл від поля до прилавку. Причин декілька. Перш за все густонаселеність (убогі містечка де 3-кімн. квартири або взагалі не продаються і кидаються на призволяще колишніми мешканцями або за 500 дол. і мешканці тих халуп тікають саме в Ц та З області на ПМЖ) І друга причина це близькість до к.ацапського кордону (логістіка) з подальшим експортом с/г продукції виробленой по всій Україні.

9. ГРАНД

Ідіот. Вам і в голову не приходить , що дотації із бюджету на розвиток регіонів це одне, а дотації пром.виробництву - це зовсім інша статистика, яку тримають під сімома замками таємності. Наприклад дотації вугільної промисловості даунбасу (яка вкрай збиткова і тягне всю країну на економічне дно) дотується по лінії ПЕК і в приведену вами статистику просто не входить. Хоча по обсягах перевищує її в рази, як що не в десятки разів.
    Ідіоте, прибуткові є ті що справді дають дохід. А саме нафтовидобування в полтавській, Чернігівській, Сумській областях та в Криму. Туди ідуть чисті інвестиції бо вона перспективні. Або видобуток бурштину на Волині чи золотодобич в Карпатах. Остання поки що не рентабельна бо немає нових технологій видобутку.
    Ідіоте ви знали що золото видобувається в західних областях? Думаю ні.

10. Turkul

Turkul Well-Known Member

Не знаю о чем ты,и о ком ты, я в ваших краях видел много нищих, люди в основной своей массе скромные и бедно одетые, некоторым я подавал на хлеб.

Сниноводство на Донбассе развито больше всех в Украине.;)

Ну ты неграмотен, что еще добавить. Сказывается скудное ЗУ воспитание.:rolleyes: Я еще раз повторюсь, здесь с/х развито лучше - изучи цифры для начала.

11. Turkul

Turkul Well-Known Member

Ага, Ланочка, Невермайнд тебе поветрят и поставят плюсик. А дотации они и в Африке дотации.:rolleyes:И вы потребляете больше чем зарабатываете.
    Золото у всех есть, ты сначала его добудь и найди, а затем поговорим.:rolleyes:А то от хлебосольных речей как то под ложечкой сосать меньше не перестает.:rolleyes:

12. Turkul

Turkul Well-Known Member

А вот и Аквапарк уже практически в готовом виде. Остались штрихи внутри и по благоустройству вокруг.

А это во Львове.:))

Кстати он в ЗУ один, если я не ошибаюсь.:rolleyes:
    Строят еще в Хмельницком, насколько знаю и все. Больше ничего подобного нет.

13. STK

STK Дуже важлива персона

Ось і другий брехунець вмикнули :)
    Виробництво зернових на душу населення
    Донецька 0,329 т
    Рівненська 0,6 т
    Виробництво картоплі на душу населення
    Донецька 0,153 т
    Рівненська 0,314 т
    Поголів'я великої рогатої худоби на душу населення
    Донецька 0,034 голів
    Рівненська 0,18 голів
    Поголів'я свиней на душу населення
    Донецька 0,13 голів
    Рівненська 0,33 голів
    Поголів'я птиці на душу населення
    Донецька 3,76 голів
    Рівненська 6,73 голів

Донецька область - це 10% населення України, а ось відсоток основних видів сільськогосподарської продукції, який вона виробляє.
    Зернові 5,6%
    Картопля 4,7%
    Велика рогата худоба 3%
    Свині 7,3%
    Птиця 6,5%

14. Turkul

Turkul Well-Known Member

Откуда данные, ссылку дай? У меня другая инфа, официальная и она отл. от твоей.

Все верно ты показал. Во-первых посмотри весь юго-восток бурокрасный, а ЗУ серобуропошкарябаная. А во-вторых кто тебе сказал. что высока и чернозем в данном случае абсолютные синонимы? Ты открой карту почв, там все видно. Или ты в школе не учился?:))

Если даешь цифры, давай в общем контектсте, твои цифры отдельно взятые ни о чем не говорят. Вот возьми рядом напиши по Ровенской обл. Тогда будет видно.

15. STK

STK Дуже важлива персона

Державна служба статистики України. Але там інформація не офіційна, офіційна - це та, яку ти на ходу вигадуєш :))
    Ти говорив про Донбас, а не про Південний-Схід. Чи вже так забрехався, що не пам'ятаєш ;)
    На відміну від тебе, вчився

Якщо вірити карті, то Донбас займає більшу частину України, бо чорноземи починаються майже від польського кордону :yahoo:
    Очі протри, я на початку повідомлення порівняв цифри по Рівненській і Донецькій області.

16. STK

STK Дуже важлива персона

Що і Хмельницький вже теж Західна Україна? І ця людина ще буде питати, чи я в школі вчився :rolleyes:

17. ГРАНД

Як що бути об"єктивним, то більше всього жебраків я бачив як не дивно в Одесі. Їх там справді натовпи.
    У нас переважну більшість ніщіх складають спившіся приїжджі даунбасяни, які після скорочення хім.виробництва не схотіли їхати на свій даунбас. Саме вони поповнюють ряди алкашів, наркоманів і проч. відбросів суспільства. Це не важко перевірити, бо вони всі 100% язікаті, тоб то розмовляють на вашому язікє. Це ті кого привозили за собою із сіверодонецького "Азоту" таваріщ Б.Райков (до речі теж сраною метлою не вигониш його на його даунбас, наче піявка присмоктався, попри те що його усунув Фірташ).От же шматком хліба ви допомагали своїм земолякам. Це як побачення в сліпу. Самі не знали що допомогали своїм же ж алкашам у вигнанні.
    Друге місце по жебракам звичайно ж Харків . І тертє - даунбас.

По вашій фотографії це видно.
    На даунбасі вже вивели свиней без суцільного покрову щетини?

Дебіле, херню не городіть.

Для того щоб вивчати цифри, ви повинні мені їх надати.
    Так як же ж на даунбасі з вівчарством?;)

Даунбаська "економіка" являється реальним тягарем економіки всієї країни.

18. Turkul

Turkul Well-Known Member

Во-первых твои цифры даже на сайте статистики не верны. Говорю же дай ссылку, уверен, ты как всегда не там ищешь.

Во-вторых, что такое с/х? Это свиньи и куры? Нет, дружек, если бы ты был умнее, то считал бы суммарные объемы сельхоз продукции в грн. А подсолнечник это не с/х? А кукуруза? А пшеница? А сады? Овощи и т.д. Ведь развитое с/х хозяйство не предполагает наличие только лишь свиней и чтобы их было больше чем у всех остальных. В каждом регионе свое структура. Но итог определяет колва бабла приносящее с/х вцелом.

Но я не говоил, что все. Я сказал большая часть. Тебе того, чьтол на карте мало, учитывая что в Украине четверть мировых запасов? Я так не считаю.

Якшо вирыты карти, то у вас там кроме гавна ничего нет.:)) Посмотри внимательно, все серое с оттенками это черноземы. Они находятся в степи и лесостепи. Т.е. юго-восток средняя полоса. У вас всякий шлак в основном.

Да ты бред привел. Не сделал полного анлиза, повырывал какие-то непонятные цифры из контектса и пытаешься сыграть на публику.

19. Turkul

Turkul Well-Known Member

Такое впечатление, что я разговариваю с обезьяной.:)) Вобще полный бред, абсурд и маразм. Дядьку, вы с перепоя?
    У нас все ок! Можешь здесь поизучать.
    1.http://ru.wikipedia.org/wiki/Ильич-Агро
    2.http://www.apk-invest.com.ua/ru/home

А как у вас с осетровыми в рыбхозе?:rolleyes:

20. Turkul

Turkul Well-Known Member

Сомае смешное, что так и есть. Она тянет многих на своих плечах и явл. локомотивом.

а де твій аватар? :)