Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. Gidra

Gidra Well-Known Member

Перебор придурков....А почему....??? Тяжкое наследие царского режима..???

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я безмежно радий , що ви за мене турбуєтесь. (Абсолютно серйозно кажу).
    Щодо "мого соло", яке нікого не цікавить.
    Вибачте, я не артист на сцені щоб когось цікавити чи не цікавити, зривати оплески та овації. Я тут в дещо іншому аплуа. Я рядовий дописувач, якому чиєсь соло до лампочки.
    Я викладую своє бачення по тих чи інших проблемах і не позбавляю себе заодовлення висловити думку стосовно таких же дописувачів як і я. Подобається це їм чи ні - справа десята. Я ніколи не протестую проти висловлювань та обговорення своєї персони. Бо вважаю неід"ємним правом кожного це робит на мою адресу. Я ніколи ні на кого не скаржився модераторам чи ще комусь. Я веду можливо і жорстку (навіть жорстоку часом) гру, але чесну. чого не скажеш про моїх недругів та відвертих ворогів.
    То хто із нас в такму випадку сильніший? Судіть самі.
    Стосовно досягнень.
    Скажу так. Вода каміння точе.Курчат по осені рахують. Ще не час збирати каміння. Слабкі та та невпевнені відпадуть як осіннє листя. Сильні та надійні ще більше зміцнішають.
    Навіть як що нічого і не досяг, але сумніви в головах посіяв точно. Не знаю з яким знаком, мінус чи плюс. але все одно результати згодом незабаряться. А можливо люди просто ще не готові до сприйняття та усвідомлення моїх думок та бачень. Не Боги рощики ліплять.
    Поясніть будь ласка, для чого повному нулю присвячено цілий розділ та маса окремих тем? Я нікого не просив це робити. Ба навіть більше, намагався протестувати. Ну нуль так нуль. Але нуль у якого в середині закладено міцний хребет, який на зовні не видно, але ВСІ без виключення про нього знають. І ви в тому числі.

3. ГРАНД

Про біологічний годинник нагадувати не стану.
    Але в результаті все одно прийде саме такий якого не чекали.

п.с. Життя змусить і сопливого кохати.;)

4. ГРАНД

Себе до придурків не забули причислити?

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Нет, тяжкое наследие ментальности. Плюс дурной характер. :rolleyes:

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Повторюсь, но такого мужчину как он такая женщина как вы даже видеть не заслуживает.
    Ждите своего ровного пацанчика-данбасяна. Искренне желаю недолго, а то время не ждёт. Бабий век короток.

7. Gidra

Gidra Well-Known Member

Оооо..!!! Вот тут - согласен...

Не буду распространяться насчет " восточного менталитета "- а то еще обидишься...

А вот насчет Западной Украины могу сказать,что Жизнь их тоже не баловала...

Правда, было светлое пятно- это времена цезаря Франца-Иосифа....Нормально люди при нем жили....

А потом- Война....и начавшийся Беспредел....

8. tanna

Понимаю. Нечего меня пугать своим видом.

Это да. Но как говорится

[Кнуров:] В нищенской обстановке, да еще за дураком мужем, она или погибнет, или опошлится. А. Островский, Бесприданница.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вы к ужасному виду вокруг привычны давно. В данбассе ведь живёте - сплошной кошмар кругом.

10. tanna

Кошмар есть. Но не сплошной. Местами очень даже гарнесенько.

11. Gidra

Gidra Well-Known Member

Ндя...??? Попробуем....[​IMG]

12. tanna

Это Самойлович? Я так и представляла...:))

13. Gidra

Gidra Well-Known Member

Нет....Это некий персонаж....вобравший в себя определенные черты....

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Чушь. По статистике женщины живут дольше, чем мужчины. :)

15. tanna

Не тот бабий век он имеет в виду. ;)

16. FourA

FourA Дуже важлива персона

Кто бы сумел догадаться, какие на Острове мужчины, если бы они сами себя не показывали во всей красе!
    Ах, какой был муСчина - настоящий полковник!

17. Gidra

Gidra Well-Known Member

Точно..!!! Имеется в виду шось вот такое...

18. bayard

bayard Дуже важлива персона

на выборы пошло

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[CENZ]Пояснюю - ви напрошуєтесь на комплімент, тому слухайте його, але увжно: вас нулем я ніколи не називала, більше того - ваш міцний хребет видно добре.
    Нулем я назвала результати вашої "полеміки" з тими, хто для вас "инакомыслящий" - не маєте ви тепер з ким сперечатись і кому доводити свою правоту, пішли вони звідси, але ні на йоту не відмовились від свого "інакомислія", тільки навпаки - ще більше в ньому затвердились.
    Свою відповідь знову "ховаю" під "ценз" - не вважаю за вгідне обговорювати людей і їх "стосунки", хоч і форумні, в політичних темах. [/CENZ]

20. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:) Может, Вы видите в них то, чего ет?
    Согласна. Никаких скидок на пол, а к женственности обычно и апеллировать не нужно)
    Какие громкие слова...
    Почти такие же, как Таннин глас вопиющего непонятно кому и зачем.

а де твій аватар? :)