Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

начнем с того что человек считает его городом, но не считает его украинским;)
    ну наткнулся человек на радикалов-какашкометателей, с кем не бывает:))
    сохранит ли лицо? посмотрим....

2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я что то не заметил, или у Вас особое зрение, так называемый третий глаз?:)

3. STK

STK Дуже важлива персона

Як мінімум в Росії половину з мною перечислених уродженців ЗУ знають, а декого в західних країнах знають навіть краще, як в Україні (видатного письменника-фантаста Лема, видатного збоченця Захера-Мазоха :) і нобелівського лауреата Харпака).

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Проміжковий висновок.
    Ви безпредметний балаболка як і ваш побратим фора.
    Ви нге відповіли конкретно на жодне уточнююче питання. Ви зациклились на Прокоф"ву наче платівку заїло на прокоф"євському місці. З часів скіфії ваш край звався диким полем. Тепрер це дика руїна населена дикими людьми не маючими нічого крім СНІДу, алкоголізму та злочинносмті за плечима але з фотографіями Прокоф"єва.
    Ви голий та босий як і ваш край. Ні не в смислі одягу (хоча національного одягу у вас немає і ніколи не було) (хоча куфайка та спортивні штани з відтопиреними колінками це і є ваш національний одяг, але ви про нього скромненько мовчите), а в смислі духовності та справжньої культури. Ви і є людське сміття в історичному сенсі, яке з"явилсоь штучно, але природньо зникните. Статистика в цьому плні самий вбивчий аргумент і вона спростовує всі ваші солодкі пісні про квітучий донбас.

І на останок. Ви не підкажете, чому в середині країни сама велика міграція відбувається в з вашого вастока на наш центр та захід? А назад на рідний добас ніхто повертатись не хоче У вашу культуру та інфраструктуру. Думаєте що в консерваторії щось не те?
    Та ні. В консерваторії все як і було. Просто ви наглючий совко-к.ацап так само наглюче брешете. Ну гаразд. Прибрехуєте. Я тільки одного не розуумію, для чого ви це робите та кому хочете пустити пил в очі? Тут чи не 90% хто бував у вашому даунбасі і не з ваших байок, а реально знайомі з станом справ у вашому раю, із якого (повторюсь) сама натуральна втеча до нашого аду.

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Мабуть дауны и называть? :))

6. Turkul

Turkul Well-Known Member

Именно, равняются на лучших.

7. Turkul

Turkul Well-Known Member

Ну, а если у вас кишка тонка - зачем лезть в спор?:))

8. STK

STK Дуже важлива персона

Моя твоя не понимать :))

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

я сказав совок - досі ладом ходе та тримає рівняння на голову колони, на двічи несудимого. )))

10. White Snake

про що, про те що ти самий крутий?
    навіщо про це взагалі сперечатись?
    тут таких "крутих, як круте яйце" перед кожними виборами і всі розповідають як круто жити при ссср :))

11. Turkul

Turkul Well-Known Member

Твоим словам грошь цена, а моих знает весь мир.

Леонид Кизим...

12. STK

STK Дуже важлива персона

Зараз самий відомий уродженець Донбасу - Янукович, тільки щось не хочу я рівнятися на таких кращих, самі на дегенератів рівняйтеся :bad:

13. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я вобще-то практически здесь общался уже давно, многих даже знаю и они знают меня. Поэтому ты за собой следи ;)лучше.

14. White Snake

я бачу

один погляд і все встає на свої місця:

:)):)):))

15. STK

STK Дуже важлива персона

Аякже... Злови на вулиці американця, або німця і він зразу скаже хто такий Леонід Кизим...

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Щоб ти тут Туркул не розповідав, даунбасяне обирають гопника януковича та його синьожопу банду майже всі одноголосно. І це лакмусова бумажка їхнього світогляду, інтелектуального рівня та поглядів на життя. Можна навіть далі не дивуватися, що совковий співак Кабзон з Москви, по сумісництву трохи бандюк, їхня найвизначніша гордість та головний, як там у вас кажуть, "авторитет". Це вже не суттєво.

17. bayard

ну я же украинец, а вы - русский:)
    вы замечаете одно, я - другое;)
    а кто определил что лучшие? 1000человек или 100тыс. какая разница?

18. bayard

вы же видите:
    человек мыслит материками:)) больше чем уверен, что живя в РФ он мечтает и присоединении чего-нибудь к ней. не важно чего, лишь бы присоединить и побольше.
    я не знаю хорошо это или плохо:pardon:

19. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я знаю полковника, любит он отсебятину порассказывать, :)) оникса, невермайнд, кертиса и т.д. Все мы в одном котле варимся.

20. White Snake

та ти крутий чувак!!! :))
    "а ты федю рашпиля знаешь?" (с)

а де твій аватар? :)