Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. Turkul

Turkul Well-Known Member

Зависть, что восток более развит, да еще и с РФ...она такая. Культура это все что проходит сквозь призму маразматичной мисис Фарион, а люди с мировым именем как Прокофьев, Писарев, Кобзон, Бубка, Куинджи это так...:))

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ще і який сенс - страх.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Наприклад я готовий повторювати по сто і більше разів те в що вірю і в чому переконаний. Навіть як що мене якийсь совок на кшталт вас або к.ацап (здається теж ваше) називатиме папугою. А те у що не віриш та в чому не переконаний повторювати лінь та недоречно. Бо одного разу прийдеться пошкодувати коли вилізе гола правда.
    Правильно робете що боїтесь повторювати по сто разів наче папуга.

Тоді чому вашу "культуру" ніхто не хоче сприймати та перейматись нею? При чому ані на вашому вастокє і тим більше в центрі та на заході? Дивна якась "культура " получається. Скажіть, скільки ви знаєте народних пісень на пам"ять? Ви можете описати ваш національний костюм? Опишіть його елементи, зброю тощо. Назвіть який у вашого народу національний музичний інструмент? Який муз інструмент народився на вашій землі? Та і взагалі, скільки років існує ваш край? Хто його засновник?
    Соціальне становище вашого краю найгірше в державі. І інфраструктура та "культура" не допомагає. Отака інфраструктура получається.

Та зрозуміло, Не папуга ви.

У вас гірше , а відповідно у нас краще ЛЮДИ!

Ні. Краще ви їжте гівно та м"ясо з к.ацапами із однієї миски. А ми якось по вегетаріанськи, але без вас та к.ацапів.
    Що таке "культурні герої"? Це у вашій "культурі" таке поняття мається? Чи не пора виходити з ним на міжнародну арену?

4. Turkul

Turkul Well-Known Member

Меня этим цирком не разведешь, Донецк был первым городом откуда началось мировое шествие имени Проковьева ознаменованое годом под эгидой ООН. В Донецке предпочитают дорогие рубашки, а не сорочку с джинсами за пять копеек.:)) На нашей земле рождаются гении, чтобы творить. Посчитай со времен Скифии сколько прошло. Бог.

Я от тебя кроиме бреда и воды снова ничего не услышал. Имена хотя бы будут великих (если они есть, конечно)?

5. White Snake

це має чітку назву - дешеві понти.

6. STK

STK Дуже важлива персона

Це до того, які всі тупі на Заході, не те що на Донбасі.
    Тобто ти сам не можеш прингадати навіть десять відомих вихідців з Західної України? І, після цього, ти ще будеш щось говорити про мої розумові здібності?
    Іван Франко
    Станіслав Лем
    Леопольд Захер-Мазох
    Улас Самчук
    Лесь Курбас
    Василь Стефаник
    Дмитро Павличко
    Святослав Вакарчук
    Андрій Кузьменко
    Дмитро Гнатюк
    Володимир Івасюк
    Олександр Положинський
    Ані Лорак
    Руслана Лижичко
    Богдан Ступка
    Роман Віктюк
    Леонід Кравчук
    Степан Бандера
    Михайло Грушевський
    Петро Конашевич-Сагайдачний
    Дмитро Вишневецький
    Георгій Харпак
    Олег Лужний
    і т.д.
    По справжньому культові імена в сучасному українському спорті - це Андрій Шевченко, Олег Блохін і Віталій з Володимиром Клички.

7. STK

STK Дуже важлива персона

Я вже писав. який смисл і ти вже перебрехав навіть FourA :yahoo:
    До речі. західноукраїнські міста, які вимерли і перетворились на села, ти теж сам бачив? :rolleyes:

8. Turkul

Turkul Well-Known Member

Да, я же сказал за пять копеек.:)) Че это за колхоз?:rolleyes:

Я то как раз и считаю, что народное творчество должно преподноситься людьми которые его изучают, учатся ему, я ж ене против? Но я против фальша и подмены понятий.

9. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Та ви з тих адептів радянської економіки, які вважають, що тільки шахти, літєйки, кузні і т.д. - це промисловість і економіка...:p
    Читайте і вчіться, як з цим в високорозвинених країнах!

Уровень развития малого бизнеса напрямую определяет степень развития экономики государства в целом. Достаточно упомянуть, что на 1000 российских граждан приходится примерно около 6 предпринимателей, в то время как в странах - членах ЕС не менее 30. В России доля малых фирм в общем числе всех предприятий составляет только лишь 30%, в странах ЕС предприятия малого бизнеса составляют около 90% от общего числа предприятий.

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

сейчас - да. никто не спорит. и развили его люди, поэтому давайте о них.
    и кстати как был развит он в 1492 году?

11. STK

STK Дуже важлива персона

Ой дарма ти про Кобзона згадав ))

12. White Snake

та хоть за півкопійки
    якщо ти вважаєшь, що тобі на ринку донецька приклеїли лейбл "гуччі" чи "майдеінканада" і ти вже крутий чувак, то це твоя особиста головна біль.

П.С. гранд правий - колючим дротом обнести, хай "форестери" та "рукоши" їх кормлять.
    себе запитуєш? сам і відповідай собі :))
    П.С. да, донбасяни віджигають.

13. Turkul

Turkul Well-Known Member

Из них только пара изветна в мире, и половина среднего пошива на Украине, половина, конечно герои только у вас. Дай время я парирую, имя к имени, просто сейчас немного занят.

Да, а Тимощук, который был "вырощен" Донецком нет, Лилия Подкопаева, Бубка - человек легенда, его рекорда до сих пор не побит в мире, это уникальное явление, тоже, Виталий Старухин, Онопко, Дегтярев и Виктор Чанов?

До Кличко был донецкий боксер известный во всем мире.

Ягубкин Александр

Эдуард Кауфман - легендарный Донецкий боксер.

Федор Емельяненко тоже из Донбасса и т.д. Я люблю Кличко обоих, но признаться честно Федя порвет их обоих.

http://www.youtube.com/watch?v=JAZAY0F3e4o

14. STK

STK Дуже важлива персона

Обвішайсь ще золотими ланцюгами, щоб ні в кого не виникало сумнівів, що ти з Донецька ))
    Цікаво, чому ж таку прекрасну землю в народі прозвали Даунбасом? ;)

15. White Snake

виключно совкова школа - "а у нас ракеты есть".

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А как его тут недавно грязью поливали? Царство небесное ему, к ночи помянутому.

17. STK

STK Дуже важлива персона

Те саме можу сказати про твоїх донбаських знаменитостей.
    Про Тимощука забув, це теж наш.

18. bayard

мабуть і гісторію в Черкасах викладають охоронці:))
    Бі́ллі Грем — американський християнський євангелист. Належить до південних баптистів. Був духовним порадником багатьох американських президентів.

19. bayard

признаться он не подойдет к ним ближе чем на расстояние в 63см - ударная длина руки Виталика;) вы никогда не задумывались почему супертяжи-боксеры никогда не принимают участие в боях без правил?

20. bayard

и поэтому они менее значимы? для вас актуальны те которых знает весь мир? масштабности не хватает?

а де твій аватар? :)