Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

это ключевой смысл вашего и вам подобных нахождения и на Острове и в стране?
    что вы там про баррикады и хвастовство писали?

2. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

ну так и реализуй свои ... фантазии.
    Что тебя держит?
    Вперёд, на волю...

3. STK

STK Дуже важлива персона

Хто всі інші? Жителі донецька? Бо я ще ніколи не чув, що Одеса - це захід, або центр, а Чернігів - південний-схід.
    "Дерьмо" - це те, чим ти наповнюєш форум.

4. STK

STK Дуже важлива персона

А звідки це знаєш ти?

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ага, тож прямий висновок з цього, що наркоманія, алкоголізм і злочини, за якими Донецька область обганяє Львівську вдвічі, є прямим наслідком донецьких вузів, більших зарплат, а також кількості імен з великолї літери

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Мечтай, Туркул, мечтай. У вас там сплошные энергоемкие производства, все на газу :)) И с какой радости Путин понизит цену за газ? :))

7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Можна щось пояснювати/переконувати тому/того, хто здатний зрозуміти про що мова... інакше - шкода часу і зусиль.

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Нет. Странно видеть признаки отсутствия чувства юмора у психолога. Как же вы людей лечите? :pardon:

9. Turkul

Turkul Well-Known Member

Че именно? Что демо делают кто захочет? или что фото из Ужгорода? Я это фото фолт видел в одном из фотоотчетов Ужгорода. Был такой Сайт Жопа.ЮА, в остновном там были красоты ЗУ.:)) А сейчас он ломаный, может мэр Львова постарался и вылез из кожи вон, чтобы прикрыть сей злаполучный сайт разоблачающий культурную столицу.:))

10. Turkul

Turkul Well-Known Member

Т.е ты хочешь сказать что у вас есть нормальная качественная музыка? :rolleyes:

11. Mr. Blick

От мені смішно, розкудахталися - зарплати, ввп. Ну то й що ? На донбасі в радянські часи в шахтаря зарплата була разів в п'ять більше за зарплату професора з Львову, або вілончеліста з Києва. Але той шахтар як був бидлом, у порівнянні з ними, так і залишився. :pardon:

12. STK

STK Дуже важлива персона

Звичайно бачив, а ще панельні багатоповерхівкі в центрі Львова і Ужгорода ти теж бачив ;)

13. Turkul

Turkul Well-Known Member

Понизит, ты не сомневайся. Энергоемкие пр-ва уже потихоньку переходят на новые техноголие. От черт, опять ты не в теме.:rolleyes:

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пацталом :)) Это если я на правом берегу Днепра, то я в ЗУ, а если через полчаса перееду на левый берег, то буду в восточной. :))

15. Turkul

Turkul Well-Known Member

Без комментрариев.

http://www.youtube.com/watch?v=P_Q6FLJXGGQ

Т.е. за чужой счет жрать и жар чужими руками загребать не быдло? Как у тебя язык поворачивается, примат?! Безсовестный.

16. Mr. Blick

О, знову висрався фотографіями.
    Бидло воно бидло і є. Не важливо, урка це єнакієвська, чи шахтар єнакієвській. Тим більше, що вони классово близькі елементи. І тяжка праця почотного звання бидла не позбавляє, якщо в людини потреби і світогляд бидла. Аж ніяк.

17. tanna

Нічого, ситуація почала вирівнюватись. Сьогодні і серед професорів незалежно від місця проживання знайдеш немало бидла. Це головна причина, чому вищі навчальні заклади по всій території України позбавляються ліцензій. В більшості - приватні, де ті самі професори вважаються працюючими у п'ятьох закладах, а насправді працюють в одному. А в інших просто продають своє ім'я за добрі гроші.

18. STK

STK Дуже важлива персона

Ось ще декілька карт

Зразу видно, що Донбас - найрозвиненіший по всім параметрам регіон України, а на Заході одні рагулі живуть :rolleyes:

19. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

мені не потрібні таки жлоби як ти, не треба робити послугу - просто звали нахер і все :)

20. tanna

Припини ображати шахтарів! Усі люди різні. При чому тут професія?

а де твій аватар? :)