Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

я его очень сильно зауважал после того как он спас нескольких детей из Норд-Оста. он рассказывал про беседу с вайнахами, про то как они все стояли (из уважения к возрасту) а он сидел. поступок, достойный Человека.

2. Фараон

Фараон Well-Known Member

[OFFTOP]В то время,как ярый демократ Немцов испугался и не пошел в Норд-Ост.[/OFFTOP]

3. bayard

покажите пример!

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так все ж чому те, що пише пане Гранд знаходять нестерпним тільки деякі форумчани, а інші - ні. :pardon:

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Лучше не буду - мой пример будет подлиннее вашего, виртуальный цверг. Опозоритесь ведь перед своей галереей фотожопных баб, грозный Котыгорошко.)

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я б на вашем месте так не хвасталась. Дал Боженька пример подлинее, но ведь где-то в другом месте обделил точно. Проверенная арифметика. :)

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Опытная барышня, натаскалась на примерах...
    Прислушаюсь, математичка.)

8. olegp

olegp миється в бані

Я, грешница, сама смотрела,
    намедни член у паренька,
    а посмотревши- обомлела-
    Ну, прям, пожарная кишка(Барков):))

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Декілька зауважень до цього опусу.

10. ГРАНД

Забагато слів на кшталт "Фіаско" і т.п. Це свідчення що ви із шкіри лізете вон, щоб вам повірили. Примітивна спроба зомбування слабкодухих та знервованих постатей багатослів"ям та повторенням однієї центральної думки вираженою одним повторюючимся словом та його синонімами. Це істерика.

п.с. Між іншим моя заборона вживати вампи на острові українську мову повністю відповідає вашим бажанням та переконанням. Радуватись мусили б, що нарешті дійшли консенсусу. А ви замість цього впадаєте в істерику. Ви не стабільна і не впевнена в собі і своїх переконаннях людина.
    "Курчат по осені рахують" - відоме прислів"я?

Тікайте-тікайте. Я почекаю.;):))

11. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Інго, пишаєтесь, яка ви об'єктивна, але тоді чому, взявши на себе роль Феміди, поскладали негатив тільки на одну чашу терезів, а іншу залишили незаймано чистою? Тим більше, що гілка благополучно вмерла, але відновив її Туркул і саме оцим:
    І далі пішло-поїхало:
    І повідомлення Рівнянина ви відрегували під себе - початок "Був я у вас на Сході. В порівняні з Заходом людно і багато вживають алкоголю. Нецензурщина так і пре " процитували, а от другу його частину не помітили:p
    А це вже називається підтасовкою фактів, або фальсифікацією фактів.

Так скажіть вже ще один раз "Афигеть", але тепер вже на адресу Туркул, щоб ваші терези стали хоч торхи об'єктивнішими, не хочете?;)
    Так, Гранда було в гілці більше, ніж мені запам'яталось, але ж і ви спочатку підтвердили це
    а потім - "мне смешно читать". Так посмійтесь і з себе, Фемідо об'єктивності.

А пояснити, чому і мені, і вам саме так запам'яталось, можу тим, що - не він (і його вірні мушкетери) співали соло за Острів, солістом був STK + хористи Баярд, Дункан, Невемайнд, Луна,Спайс ви і я. І саме Луна (єдина) намагалась врівноважити ситуацію, ви - ні, ви не сперечались з тими, кого зараз в негатив. Тоді - ні, але зараз - праведный гнев. Хороша ложка к обеду.:rolleyes:
    І Еліка відсиджувалась як у засідці - читала, помічаючи негатив тільки про Донбас, і образилась за Донбас. А чому не за всю Україну?
    Тому я знову повторюю за Спайс
    І про ваше останнє
    А хіба не реагує?о_О Чи та навала прйшла з Одеси, Харкова чи Дніпрпетровська? Хіба не донецькі зі своїми опричниками бульдозером по А. узвозі і схилах Дніпра, автопрбегом по Шацьких озерах і удавкою на вільну пресу? Далі не продовжую - питання риторичні.
    І найстрашніше, що несе ця вала - вона насильно тягне нас назад, і по причині, що СРСР вже немає, тягне в РФ.
    Хто де бачив той мир з боку Росії за останні 21 роки?
    І тепер вже останне від мене.:pardon:
    Наші островні баталії є відголосом напруги, в якій зараз живе наше суспільство, але вони - підліткові іграшки в порівнянні з тим, що нас чекає 28 жовтня. А буде війна - словесна, бюлетенів і фальсифікацій, і не знаю, чи наважаться януковичі стріляти в народ, але бити кийками і затягувати до автозаків - будуть.
    Тому ми нікуди один від одного не дінемось, разом будемо, мусимо. Маю таку надію.

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Та шо за проблема, шановный пан?!
    Власть переменится - опять вспомнишь старое, начнёшь разговаривать на великом и могучем.. И при случае, если властью хотя бы небольшой станешь - начнёшь гнобить тех, кто по-украински разговаривает...А то и доносы на них писать в органы... Обвинять будешь в буржуазном национализме..
    Точно так же, как это сделали при советах нынешние патриоты Яворивский, Драч и Павлычко - написали донос на В. Стуса в КГБ и Политбюро...
    Он же был намного талантливее их...
    Как же такое можно вытерпеть патриотам Украины?!

13. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

ВЛУЧНО.
    Инга, Вам действительно эта роль ни к чему. Появляясь как правило в разгар конфликта, Вы пытаетесь выступить в роли судьи, разжигая при этом чужие пожары.
    Зачем?
    Обобщения - страшная вещь. Я когда-то тоже обиделась за свой край, названный кем-то "АдЕсой".
    К тому же, Гранд использует личные оскорбления...

Дядько, дисквалификация на носу) Ну не тот уровень.Личные оскорбления - где-то там, на уровне торговцев рИбой.

14. Luna

Быть или казаться?))

15. ГРАНД

А подумайте. Для чого їй це потрібно.

Цікаво а не особисті бувають при обоюдному поєдинку?

Так, амплітуда коливань взята широка (чи глибока?) Нічого страшного не вбачаю. Колись новообраного гетьмана вся Січ посипала землею з голови до п"ят. Щоб не забував звідки вийшов та куди вернутись мусить.
    п.с. І рибу я люблю.;)

Не переймайтесь і не трактуйте метафори буквально.

16. ГРАНД

Льоша. Ідіть в сраку.:)

17. Luna

Конечно.
    Можно не уважать позицию человека в споре. Называть его при этом безмозглой курицей - слабость.
    Ценный совет для всех.

18. Luna

Поумничать)) Я тоже так люблю. че греха-то таить)

19. ГРАНД

Слабкість це погано? Добряче поїсти жирної, калорійної їжі - це слабкість ? Це погано чи ні? Випускання пару - слабкість? Викурена цигарка- слабкість? Випита рюмка? Просто пальнути із рушниці в порожню пляшку - слабкість?
    Курка? Безмозкла? Слабкість. Слабкість?

Дарую.

Слабкість?

20. bayard

фигассссе! зашел чайку попить, а попал в отдел аналитики:)) спешу заметить, что байард один, свой собственный и никому не принадлежит.
    так спросите ее.
    этой фразой вы мне напомнили Кушнарева, который словесами прыгал в РФ, и призывал гнать бандеровцев-оранжоидов. географический вектор только был другой.
    а донецкие шахтеры тоже участвуют в автопробеге?

а де твій аватар? :)