Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Так, це погано. Для України. Для вас може і добре, а для України погано. Вибирайте.

Про індика який забагато думав нагадувати не варто?
    Взагалі то думки це перш за все процес асоціативного мислення та ситуативного аналізу і пов"язакий перш за все з певними образами, предметами, обставинами. Ваш язік тут може бути задіяний лише опосередковано.

Ваша позиція виявилась "раком" або "впоперек" . Навіть попри те, що ви декларуєте.

Не правда. Совість та свідомість займають перше місце, а вже на них базується громадянська позиція. Відсутність однієї із складової нівелює решту.

Я би сказав не по бабськи (фу як огидно звучить назва жінки на вашій собачій мові). Це по ідіотськи. Принаймні сьогодні.

Дурепа. Тут вже не громадянський рух , а партизанські загони треба організовувати. За ради виживання нації.

Забули Мінні та пр. голосувавші за уголовніка донбасяку. Тепер вже забуваєте і ви. Бо ви з ним однієї крові.

Бла-бла-бла.

Немає нічого простіше. Громадяни України які володіють українською мовою одномоментно переходять на спілкування нею. Виключення можуть становити лише ті, хто відверто позиціонує себе антиукраїнського форумчанина, любителі московського міра і проча навколишн цього шолупонь. А також громадяни московщини як іноземці. Ті хто позиціонує себе як проукраїнські обов"язково повинні доисувати державною мовою. І проблема відпаде сама собою.
    Треб а робити конкретний вибір - або їхати, або шашечки.

Роль зіграна клоном Єлєни , котра була забанена давно. А спорити з радіоприймачем я намірів не мав і не маю. Все що я хтоів протиставити цій ідіотці із даунбаса я предоставив доволі ефективно. вона обіісралась раз і назавжди. Це стосовно вихідців із західних областей України, їх статуси та якість в порівнянні з приведеними даунбасяцьких урок на кшталт кабздона.

2. ГРАНД

Вишліть на адерсу адміністрації. Я якось забіжу і візьму.
    п.с. Заборона діюча, не забувайте.

3. Inga

Inga Дуже важлива персона

Забуду, конечно :haha:)
    Вся надежда на то что Вы будете бегать по форуму и бухтеть: "Забороняю дописувати українською мовою! Забороняю дописувати українською мовою! Забороняю дописувати українською мовою! " :haha:)

Ладно, месье Гранд, на сегодня всё, а то не дай бог от огорчения до администрации за валерьянкой не добежите... :pardon:

4. ГРАНД

Я не шуткую між іншим.

Сама принесе. Або подумаю, щоб таку честь надати вам.

5. ГРАНД

Собаки з собаками собачим язіком.
    Це всі ви наволоч в одному "чарівному обличчі. Щоб у вас вирісло по два хвости.

-------------------------------------------------------------------------------
    Сучий пёс

http://www.youtube.com/watch?v=DuGpJRVEeHY&feature=player_embedded

6. olegp

olegp миється в бані

ну, я не меняю этнос в зависимости от коньюнктуры,
    а вы меняете, то ж ваши слова-(хоча був такий період в житті):))

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Дякую, Інго, за ваше довжелезне послання - попрацювали...:rose:
    А я і не намагалась нічого "зловити" - я давно знаю, що можуть сказати Еліка і Гранд один одному, їх аргументи, звинувачення і навіть лексику, і їх дуелі не читаю - креативу нуль з обох боків, і користі теж.
    Я встряла тому, що не зрозуміла і не розумію, чому діалог Туркул vs Острів Еліка сприйняла як поливанння Донбасу брудом.
    Коли киян називають "куянами" і звинувачують, що обрали Космоса, погоджуюсь і не ображаюсь - так, обрали, це факт (купив він стольний град за 100 гр. щомісячно всім пенсіонерам). І регіонали можуть купити, на жаль.
    Про його радикалізм, наскільки він шкодливий саме зараз перед виборами, писала Грандові не один раз і багато сперечалась - результатів нуль, що і не дивно - це його глибоке переконання.
    До речі - ви можете привести приклад з Острова чи іншого форуму, щоб хтось когось у чомусь переконав? Я ні.:sad:
    Так, вважаю: приймати принципове рішення (а сьогодні питання мови це принципово) на зло комусь іншому - це по-бабськи. Вважаєш, що не маєш відмовлятись від рідної мови - не відмовляйся, пиши російською, але не роби цього комусь на зло. І навпаки.
    А ось тут про бабізм з мого боку не було нічого - додумали за мене.
    Сказати падлюці, що він падлюка один раз (ну, може, два) - це вагомо, а повторюватись-повторюватись і підставлятись під нові образи - це вже сварка і елементарна НЕповага до себе. ИМХО
    Великі плани - ви візьметесь за їх реалізацію? Для мене був важливішим один, але реальний крок.
    Давайте. Як будемо боротись з тими, хто порушує закони Острова? Почнемо нову кампанію за чистоту рядів? - Усі попередні провалились, і я особисто не бачу жодного іншого способу, крім не підтримувати тролів і не опускатись в дискусіях до їх рівня. (Визнаю, що ноді це порушую.)
    А мені не дивно, це не його жанр - сперечатись щодо фактів, він теоретик і практик проявів генетично-підсвідомого українства і його ворога - москальства.
    І добре, що його не було - не заважав STK і Ко.

Я теж попрацювала...

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Чого це раптом?) Викреслюйте мене з того списку, аж ніяк не бісить. Зачіпали не образи моєї національності, скоріше - неприємне ставлення людини, думку якої з окремих питань я поважала.
    Те, що тут відбувається зараз, має ознаки певних розладів.
    Еліка, Ви поради не просили, тому вибачте, що лізу не в свою справу - спробуйте приборкати емоції , не підгодовуйте нездорові емоційні реакції опонентів. бо дійсно Вас це зачіпає. Дядько мети досяг:) Нахіба це Вам? Ви розумна людина, дійсний патріот України, я в це вірю. Дядько зараз грає на іншому боці, не ми йому судді.

9. ГРАНД

:)):)):));)Досяг точно. А вона не вірить. До останнього не вірить. Але ж ви знаєте як ніхто інший, що таки досяг.

п.с. Цікаво щодо "іншого боку". Конкретніше. Бо я не зовсім зрозумів.:rose:

10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Конечно, знаю. Как и то, что цель - меленькая, гнусная и совершенно недостойная. Тупо вывести на эмоции. Вы возомнили себя мессией, дядько...и если Элика чуть успокоится - ее эта ситуация заставить только...улыбнуться:rose:

Я уверена, что Вы все поняли.

11. Inga

Афигеть :) Вы действительно не понимаете или претворяетесь от нечего делать?
    Ну, ничего, мне не трудно Вам помочь (хотя, конечно, от этих постов ужасно тошнит )
    Хотела поудалять имена авторов, да лень и потом с никами прикольнее

Итак, пани Мilena, специально для Вас, наслаждайтесь:

12. Inga

Пани Мilena, а это реакция Элики на вышепреведенной дерьмо:

Правда хороший ответ?

А это Ваша реакция на ответ Элики:
    И смешно и грустно читать Ваше Гранд не участвовал, или типа мы же не против патриотизма Туркула.
    А вот посыл "А ви приходите і, кинувши з порогу "Знову брешете?", починаєте з задоволенням..."клеймить кремлевского маразматика"..." - это, мягко говоря, за пределом объектианости.

На самом деле был следующий диалог:
    И последнее, не расписывайтесь за всю Украину когда в патриотическом экстазе снова захочется сказануть что-то типа "вся Україна так негативно реагує на все "донецьке"!"

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

По поводу Туркула:
    не-а, он ничей не клон, никакая он ни Єлєна, ни клон Форы, ни клон Гранда - это абсолютно аутентичный и оригинальный Туркул. :)

[CENZ]
    Я с ним сталкивалась на очень многих форумах: и на Киевском, и на Одесском, и на Харьковском, (на последних двух у меня другой ник), и на старом Львовском форуме Туркул тоже был...

Вообще, Туркул хороший, иногда. :)
    [/CENZ]

14. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Я делаю свое дело, а ты делаешь свое дело.

Я живу в этом мире не для того, чтобы соответствовать твоим ожиданиям.

И ты живешь в этом мире не для того, чтобы соответствовать моим ожиданиям.

Ты – это ты.

А я – это я.

И если нам случилось встретить друг друга – это прекрасно.

А если нет – этому нельзя помочь.

(Ф. Перлз, 1951)

15. ГРАНД

Це перший раз коли ви нічого не зрозуміли.
    Викликані емоції лише один із елементів, ланка загального ланцюга що має два кінці.
    Решту спробуйте додумати самі.

Безумовно змусить. Але як що спроможеться посміхнутись, в чому я сумніваюсь, то буде доволі добре.
    Решту додумуйте самі.

Я завжди все розумію.
    Я ж мессія...?:)):)):))

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Подурели человеки, ей-богу.
    Хер знает кто строчит здесь фиг знает что хрен знает для чего - а они тут диссертации защищают.
    На улицу погулять выходите, больные.
    Пчёлка майя, так много городов, почему бы вам ещё на парочке форумов жисть не профукывать

17. ГРАНД

Відповіді даються на поставлені питання. А ви навели не відповідь , а реакцію.
    Якою була та реакція питання інше.

Так от саме в реакціях і знайдете відповідь на головне питання яке було завдане. "Чим відрізняється......" Склад учасників з одного та іншого боку та взаємні реакції і є ілюстрацієй. І марно тут шукати хто правіший хто винуватіший і т.п. Різниця , як її не називайте очевидна і для вас невтішна. чому? Та багато чому. І надумана територіальна цілісність і комплекс меншовартості , який так яскраво продемонстрував Туркул в загальному хорі з Елікой, Танной та Вами. Як не дивно, але Баярд до вашого хору не потрапив. Скоріше навпаки. опонував і доволі ефективно та переконливо.

Вам багато чого видасться смішним в дописах Мілени і навпаки. Це теж один із елементів відповіді на головне питання. Шукати тут логіки в побудованих фразах марно. Тут керує не логіка, а природні інстинкти які утвроились в різних місцевостях.

Вона має повне право розписуватись за всю Україну. І вона розписалась абсолютно вірно. А ви не хочете помічати очевидного.

18. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Луна, я не думала сегодня заходить на форум, просматривала его за чашечкой кофе и прочитала Ваш пост. Я благодарна за понимание и совет, но хочу кое-что уточнить.
    Да, мне непонятны и неприятны тупые и ограниченные нападки на Донбасса, но по причине того, что это не дает людям реально оценить ситуацию и двигаться вперед. Зачем думать, что-то делать, что-то менять, если есть виноватый? зачем присматриваться к действиям оппозиции, которая сдает выборы - Донбасс виноват и точка. Позиция удобная, но неконструктивная и пагубная.

Теперь о Гранде. Извините, но я над товарисчем стебаюсь совершенно спокойно, осознанно и не без удовольствия. Я достаточно долго ждала, когда модераторы обратят внимание на то, что он съехал с катушек Минни, Танна, Инга, Вы ....
    Этот тип СПЕЦИАЛЬНО оскорбляет унижает и при этом рассказывает о том, как он тут всех "побеждает". То, что этот "гений" реализует свои планы, которые считает "гениальными" и вовлекает в них других форумчан - было понятно сразу. И сразу же надо было это прекратить, но увы.
    Он тут намекает о некой своей миссии, неких "победах", о том, что он де чего-то добился, что он тут проводит какую-то работу :)) При этом изголяется этот "мужчинка" исключительно над дамами.

Он хотел провернуть подобное и со мной, создал группу поддержки, рассказал, что меня надо прессонуть, унижать, оскорблять и я в соплях и слезах выполню все, что от меня требуется, а требуется одно - посты не украинском - но увы и ах, ничего у "стратега" не выходит, он психует и истерит. :pardon:
    Дядечка не ожидал, что ему ответят его же монетой. Отсюда истерика неудачника, вопли про победы и сопли про покаяния.
    И огромнейшее желание, чтобы я ушла с форума.
    Не удивлюсь, что дальше Град будет писать, как он любит Остров, а я нет и искать новую группу поддержки для реализации его новой стратегии.
    Гранд в патовой ситуации - его план рухнул, он ничего не добился. Если я уйду с форума - Гранд победно протрубит, что это его заслуга. :rolleyes:

Хочу сразу расставить точки над і - если меня не будет на форуме, то не по причине Гранда, а потому, что у меня нет или времени или желания. :rose:

19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Ребята, это уже полное фиаско Гранда
    Это в открытой переписке, поэтому привожу очередную страшилку от Гранда
    Вопрос - ТАКОЕ мог написать адекватный, здоровый человек?
    Потерпел Гранд фиаско, сел в лужу, ничего не добился - я писала и пишу посты по-русски.
    Теперь "великий стратег" решил, что он меня "попугает" и я быстренько перейду на украинский, т.к. мне "запретили" это делать ))))))))))))))))))))))))))
    Народ, неужели вы не видите и не понимаете, что происходит?
    У человека клиника.

Гранд, я убегаю - работа ждет.:) Но я еще вернусь. ;)

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

:)) так ведь преподов в ФСБ и СВР (не знаю как правильно) не хватает, вот и учат охранники и физруки.
    1. схожість! МОСКАЛЬ! Гранд=москаль!
    2. тока не нада за меня тут расписываться. куда я тягну - моя личная сексуальная трагедия:yahoo:
    и украинизированный настолько же насколько и Элика.

а де твій аватар? :)