Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Мова була не про бабський "прийом", а про бабську позицію.
    А по суті можу додати: не подобається вам спілкування з Грандом - не спілкуйтесь, відправте його в ігнор і як людина доросла і самостатня вирішіть, з ким, про що і якою мовою спілкуватись. Ви можете бути і дотепною, і цікавою.
    (І я вам вже писала, що неможливо захистити того, хто сам підставляється.)

2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

БРЕХЛО генетическое, еще раз, может дойдет - в коротких пояснениях почему поставила минус нет ни одного слова, которое я бы уже не написала открыто.
    Хотя БРЕХЛО оно на то и брехло, чтобы гавкать хоть типа по русски, хоть типа поукраински, что грандурас и делает с благословения морераторов.

Мало нормальных людей ушло с форума? Вам тут нужны гранды с какашками?
    Не, ну на вкус и цвет...
    Тогда не обессудьте, что то, кто еще пока заходят на Остров играют по правилам, которые вам нравятся. :rose:

3. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ви знову все про себе та про себе (непогрешимую) і які інші погані. І мені теж набридли ваші простійні вияснення відносин з усіма, хто під руку попадеться, тому
    No Comment

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Українська мова солов"їна, і нею гавкати не получиться ні у кого. Навіть як що дуже постаратись. А от Ви язіката гавкаєте на собачому язікє. Тут і старатись немає чого, бо цей язік для гавкання і створений.

Пішли собі і пішли. Ви теж можете йти за ними слідом. Як що захочете. Однією язікатою менше буде. А значить корисніше для українства. Та і я трохи приглушу радикалізму. Одним словом корисно буде. Хоча і недостатньо.

І ви по них граєте і будете грати аж поки не підете геть.Ми українці настирливі, як що ви цього ще не зрозуміли.

І останнє. Про уподобляння ГРАНДУ.
    Я наприклад залюбки поуподобляюсь Блікові та Прокопу, Ортодоксу та СТК, Рівнянину.... Хоча Рівнянину під питанням, бо він не дотримується даних обітниць. А це не добре.

5. ГРАНД

:good::good::good: Яке яскраве влучання!

6. ELiKA

Неужели?!? А это избавит от пошлости, скабрезностей и вранья в адрес того, кто пошлет это... в игнор? Если кому-то нравится быть статусом - его дело.

Нетушки - захочется заглянуть на Остров - на какашки в мой адрес отвечу тем же. Общения здесь, судя по всему, уже давно не клеится.

тут вообще интересненько - ты не заходишь, но все равно тебя склоняют, как хочется ... Очень этично, так и хочется быть вежливым и толерантным.
    Извините, Milena, но Ваш совет - это реверанс грандам, а не здравому смыслу.

7. ELiKA

Да неужели?!?
    А может, прежде, чем писать подобные умности Вам бы не мешало разобраться с чего обычно все начинается?
    Кстати, на форуме есть правило не коверкать названия. Донбасса это не касается?
    Или я должна по -вашему делать вид, что получаю массу удовольствия от того, что Ваш визави сознательно пытается оскорблять всех и вся7 Кому-то это нравится, мне нет.
    Русский язык я не считаю ни чужим, ни плохим. Я не нарушаю правила форума, но при этом некое отребье называет русский собачьим и я должна мило улыбаться?
    А что модераторы? А НИЧЕГО!!! А потом еще и типа сам такой.
    На украиноязычном форуме я пишу посты по-украински.
    Здесь по-русски, правила это позволяют. Или нет?

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так какое общение? Здесь дрессировка какая-то. В свете последних тенденций надо понимать так: разговаривающие на украинском языке - люди, разговаривающие на русском языке - собаки. Вот первые пытаются дрессировать вторых, но у них это не получается. Во-первых, отсутствие квалификации, во-вторых, собачки конечно сопротивляются. На общение мало тянет, а на цирк да ещё бесплатный - вполне.

9. ELiKA

Не примазывайтесь к украинцам, безродное брехливое отребье. :rose:

И не переживайте так, завистливое БРЕХЛО, для меня Остров - это не смысл жизни.
    Есть желание и время захожу - нет не захожу :pardon:

10. ГРАНД

Ні не торкається, і ви це чудово знаєте. Особливий регіон. І ви з Туркало та форою це чудово довели. Даунбас і крапка. Ви переконали форумчан саме в цьому.

Не перебільшуйте. Тільки язікатих, і то не всих підряд, а самих принципових на кшталт вас, туркала та фора. Ну ще інколи Танна під гарячу руку трапиться.

Можете поплакати над собачим язіком. Ми ж понад триста років плакали коли ви потвори його хотіли викорінити. Тепер ваша черга настала нести відповідальність за скоєне.

Для цього є спеціальний розділ.

Дозволяють. але таким як Форестер, Чалдон, Ваня і т.д. Тобто ті хто за об"єктивних причин української мови може не знати. але навіть вони так затято та вороже не ставляться до української мови як ви вісолючка з собачим язіком.

11. tanna

Я спросила в теме про Донецк модератора Nevermind по этому поводу. Она прочла мне увлекательную медицинскую лекцию про даунов, но на мой вопрос о правилах форума не ответила. Убежала в кусты. :pardon:

12. ГРАНД

Краще не заходьте. або заходьте перед прийомом їжі. поганий апетити я вам гарантуватиму.;)

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Гранд ображає москалів, росіян та перетворених на росіян мешканців України. Ну є в нього така звичка. Ну що поробиш ? :pardon:
    Але українця це не зачіпає, хіба не так ? Тож... мабуть, ті, кого це дуже зачіпає... не українці ? о_О :o

14. ГРАНД

Нічого дивного. Вас донбасяків шарахаються цілком природньо наче від крис та тарганів. Це я вас не боюсь і стараюсь витравляти а не тікати як тендітні українські дівчата.

15. ELiKA

Брехло Гранд еще и сцикло? ))))

Кишка у вас тонка испортить мне хоть аппетит, хоть настроение.
    как и одерживать "победы" )))))))))))

16. tanna

Дійсно, нічого. Повна беспорадність і неспроможність - це теж є така звичка. У багатьох, на жаль.

І що? Оце поняття - не українці - це що? Нова національність у світі?

17. ELiKA

Брехло грандурасное, ссылочку, где я написала что-то против украинского языка, гадости о каком-то регионе или об Украине и украинцах. :rose:
    БРЕХЛО безродное!!!! :rose:

18. ГРАНД

Тепрп ви схожі на оскаженілу собачонку.

19. ELiKA

Пишите еСЧо Брехунец, может полегчает. :))
    То что вы БРЕХЛО - это факты, а ваши бредовые фантазии - это ваши бредовые фантазии, которые ни на что не влияют, ничего не меняют и живут исключительно в вашем больном воображении.
    Так что сбрасывайте агрессию и желчь в виртуале, может в реале это убережет ког-то от ваших психов и химер :rose:

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Любі мої, я лише констатую факт. От говорить Гранд - "росіяни такі тра-та-та". Але мене і ряд форумчан це якось не зачіпає. А вас, Еліку, Луну, Улла9 це зачіпає ? Навіть бісить. Чому ? Ви є і хочете бути українськими росіянинами ? Чи руськими громадянами України ? Так і кажіть так. Дайте собі раду.

а де твій аватар? :)