Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. Turkul

Turkul Well-Known Member

Именно. И первое и второе.
    У нас нет никаких проблем.
    Хватит уже, я уже тысячи раз эти байки слышал.

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

я сперва подумал что человек пришел поделиться гордостью за свой край, а потом понял что этой гордости так мало что хватило только на Донбасс....

3. STK

STK Дуже важлива персона

О, вже істерика почалась :yahoo:
    Turkul, я тобі дав посилання на IMDB, де написано, що цей фільм отримав Оскар за саундтрек і саундтрек був в виконанні Квітки Цісик (1953-1998), а ти питаєш, чи я нормальна людина, пишеш, що її тоді на світі не було і називаєш інформацію з найбільшої в світі кінематографічної бази даних маячнею?
    По-моєму, це мені потрібно спитати, чи ти адекватна людина ;)

4. olegp

olegp миється в бані

три русские-Дементьєва , то понятно, с Харькова, а вот Шемякіна Яна - Львів,Коженкова Анастасія - Ковель (Волинська область)-удивило,
    за Дементьєву горд,
    Шемякіна Яна - Львів,Коженкова Анастасія-тоже молодцы

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Ты дал ссылку на какое-то дерьмо, конкретно покажи мне, где она получала Оскар. Покажи ее песню. Все покрыто тайной, не надоело бред нести?:ireful:

6. STK

STK Дуже важлива персона

Тобі не набридло виставляти себе ідіотом? Я дав посилання на IMDB
    Там вся інформація про фільм, в тому числі написано, які фільм отримав нагороди і хто виконує пісні. Якщо тобі не вистачає розумових здібностей хоча б з допомогою електронного перекладача прочитати, що там написано, то вибач мене, але "дерьмо" в тебе в голові :pardon:

7. Turkul

Turkul Well-Known Member

По твоей ссылке фильм 77 года с саундреком исполняемым Joseph Brooks. Какая нафиг Крихитка Цихес?

8. STK

STK Дуже важлива персона

:)) Значить я не помилився стосовно вмісту твоєї голови :yahoo:
    Joseph Brooks - це режисер, а співає Квітка Цісик (Kvitka Cisyk/Kacey Cisyk), а не Крихітка Цихес :))
    Turkul, іди попий пивка, полускай сємок, чи займись ще якимсь звичним заняттям і не позорся на форумі ;)

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ти тупий даунбасянин - яскравий представник

Кві́тка Ці́сик (англ. Kvitka Cisyk, "Kacey" or "Cassie" Cisyk; * 4 квітня 1953, Квінз, Нью-Йорк — † 29 березня 1998, Мангеттен, Нью-Йорк) — американська співачка українського походження (сопрано), виконавиця українських народних і популярних пісень.
    Виконувала заголовні пісні у фільмах, виступала на американському телебаченні (у рекламі); співала у Гентській опері (Бельгія). Фільм «You Light Up My Life»(1977), в якому вона виконувала пісні, було відзначено «Оскаром» та «Золотим глобусом» за кращу пісню до кінофільму.[1][2][3] (Цісик також грала в епізодичній ролі у цьому фільмі.[4])

10. Turkul

Turkul Well-Known Member

Е-мае, в какой я дурдом попал до меня только доперло каким вы дерьмом хызуетесь, да, такого я еще не всречал. Значит на этом дерьме сидите?:))

Надо же было додуматься рассказать о какой-то идиотке и гордится тем, что ей чего-то там дали. Полный шлак, зря время на вас убил, приматов. Спокойной ночи.

11. White Snake

злий ти СТК, людна цілий день працювала, а ти його залишив без безкоштовних щєй :bad:
    ))))
    і керівника осередку на ім'я фора теж )))

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

[CENZ]
    [/CENZ]

Ой, ржунимагу с Туркула... :)) :)) :))

13. Turkul

Turkul Well-Known Member

Смешно, а мне еще смешнее, если подумать каким боком этот оскароносец ее отнес к украинцам из ЗУ и хвалился этой идиоткой. Видать, не дружит с тем, что в голове находится. Надо же было, а?! Я покидаю ваш дурдом, спать охота.

14. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[CENZ]І всі спочатку так думали, а потім пішло-поїхало - "Шахтер - лучший в мире стадион", в аєропорту Донецка лучшая в Европе ВПП (взлет-посад-полоса) и лучшая музика+кино+балет, а Кобзон - авторитет в усьому світ, і взагалі "на востоке все лучше на порядок", а ми не хочемо це визнати, бо неграмотні і заздримо.
    Розсердив нас трохи, але й розвеселив. :))[/CENZ]

15. STK

STK Дуже важлива персона

Донецькі інтелектуали і поціновувачі високого мистецтва знають ще якісь слова, крім "дерьмо"? :rolleyes:
    Ти знав цю жінку, що називаєш її ідіоткою? Чи, просто, виріс моральним уродом?
    Біжи, поплачся FourA :))

16. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

[CENZ]мабуть що ФГМ?[/CENZ]

17. White Snake

[OFFTOP]дарма, я сразу вказав чий це дружбан.[/OFFTOP]

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ні! Це ДГМ! Донбасс Головного мозга! :))
    Дарую цю абревіатуру інтернету безкоштовно.

19. STK

STK Дуже важлива персона

А, всього лише, завантажив цю пісню, навіть не писав, що вона краще за щось створене на Донбасі

http://www.youtube.com/watch?v=6eg5dkDsu6A

І, в результаті, скільки бруду і ненависті вилилось на виконавицю і форумчан :sad:

А ось ще трохи "дерьма" від американської "ідіотки" українського походження

http://www.youtube.com/watch?v=vntpkr7q3-w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dF1j-SQzrCg

http://www.youtube.com/watch?v=JqT_odrrSP0&feature=related

20. Turkul

Turkul Well-Known Member

Да какого украинского, клоун. Она родилась в США! Ты че совсем уже? Вы, даже, не понимаете насколько ничтожно то, о чем вы говорите. И самое интересно, если бы та о ком я продумал сначал чего-то заработала я был за нее больше рад, и песни у нее лучше, а здесь этой идоткой гордиться надо же так опустится. Впрочем это ваши проблемы, тем и отличаемся. Здесь развитость и культура, а у вас каменный век и нищета с подменой понятий.

а де твій аватар? :)