Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. spice

spice Дуже важлива персона

Треба бути "православнутим" МП :rolleyes:

2. Фауст

Фауст Well-Known Member

А Вас за что выгнали с киевского Форума?

3. Ilya_Nikitin

Ilya_Nikitin New Member

Донецк и Львов

Уважаемые форумчане! нет отличий между регионами Украины, всё что мы слышим про это - навязано политиками... Я жил в Донецке и часто посещаю Львов - везде люди хорошие, и относятся уважительно к другим)))
    Кстати, о помощи ближним: недавно я узнал из информационных блогов, что помимо работы «правительственной горячей линии», возможно обращение к органам исполнительной власти через веб-сайт http://ukc.gov.ua/login/ . Стоит отметить, что обращения в режиме on-line обрабатываются также быстро, как и обращения по телефону. Ещё один неоспоримый плюс – это то, что формулировка вашего обращения остается неизменной, т.е. не корректируется операторами, а сразу отправляется на рассмотрение в соответствующие органы. Таким образом, вы получаете гарантию того, что ваше заявление не было искажено сотрудниками контактного центра.

4. Gidra

Gidra Well-Known Member

Давай, уродец моральный..точки над "І " расставим....

Заблокировали- это во первых....Я сказал уроду,по кликухе Романио... что он есть урод....Доступно...???

То же сейчас говорю и тебе...То, что ты в подражание тамошней срани, пытаешься провоцировать в диалоге под бан, лишний раз говорит о тебе, как о фекалии социума..

5. tropico

tropico Well-Known Member

На побутовому рівні одна фігня - маладьож львова слухає русский шансон і вконтакті переважно бавляться в ігри Тюряга і так далі. Я особисто різниці ніякої не бачу. Україні давно протухла через вплив такого генетичного мусору як кацапія.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  7. Saszko

Saszko Well-Known Member

О так. Це таке "негалицьке" зазбручанське жлобство, хахаха. Правда.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Та вони самі гнилі. А обвинити когось — святе діло. Вони ледачі, але бояться собі признатися. І при чому тут держава? А як же їхні батьки? Їхні гнилі батьки — батько-мати говорять по-російськи, а дід-баба по-українськи. Хто гнилий? Держава. Хто всрався? Невістка.

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Якщо не держава, то тоді виходить дід-баба. Тут два варіанти бачу. Або таки держава своїми механізмами. Або дід-баба, які не змогли зберегти у дітях рідну мову. Або інакше як? Діти самі відреклись від рідної мови без причини? Це смішно.

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Мені не смішно, бо я бачу приклади, коли саме діти відрікаються. Не маленькі, а такі, що вже вміють робити власний вибір. Правда, я бачу те, що є в наш час. Мені мало років, щоб говорити за часи Союзу. Але все ж механізм мабуть схожий. Є ті, що і за Союзу зберегли мову, і ті, що пішли легшим шляхом.

10. tanna

tanna Дуже важлива персона

Чому легшим? Коли мої батьки із україномовного села приїхали у російськомовне місто (до речі, Київ мається на увазі) і потрапили там у повністю російськомовне оточення - думаєте, їм було легко? Зовсім ні. Але "в деревне одноногих идут на одной ноге". Прийшлось вивчити російську мову для того, щоб вчитись, а потім працювати. Так, можливо, якби вони залишились назавжди у селі і стали трактористом/дояркою, вони, мабуть, залишились би україномовними.

• Подобається Подобається x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я не страждав такою фігнею, і не збираюся. Хоч маю пару землячків, які саме так і роблять, а на мене дивляться роззявивши рота.

• Подобається Подобається x 3
  12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ландшафтом, мовою, історією... Лиш можна здогадуватися про суть думки автора з цих безвідповідальних слів.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

На відміну від подібного бидла я не жив по суті в селі, виріс в місті, де правила нав'язали окупанти, вчився теж в окупованому Харкові, служив в "лєгєндарной і почтінєпобєдімой", але мову свою не забув і не зрадив їй. А жлоб завжди пробує знайти виправдання свого жлобства.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знакомый тип людей. Состоял в преступной кпсс, колебался в соответсвии с линией партии, дружно голосовал за власть "оккупантов". А сейчас - прям ангел в белых одеждах. Впрочем - оттуда - все ТАКие. Фарион вон - была комсоргом факультета - единственным членом партии на потоке. А сейчас - клейма негде ставить, ТАКой борец...
    Хоть бы не позорились на старости лет, шановний!
    Тут не дети, и мы в курсе - что было. :)
    Не стройте из себя Левка Лукьяненко - не поверим. :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дебілізм навіть в цьому одному реченні. Як зв'язати логічно початок речення з кінцевим словом?
    А ось ще один приклад шизофренії. Спочатку він стверджує вірогідність в старому віці

А потім спробує опертися на свій вік

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну, мої батьки переїхали з україномовного села до того ж Києва в розпал "застоя", позакінчували там університети і якось не перейшли на російську мову. Тому моя твоя не розумій.
    А ще колись чув, як дядько моєї матері "виховував" свою доньку, мою однолітку, яка виросла в Білій Церкві і щось зневажливе сказала про українську мову. То він їй своїм полковницьким басом нагадав, що між закінченням 9 класів і її народженням провів 20 років у Рязані на військовому заводі, де по-українському було ні з ким і ніяк, але як повернувся в Україну, то повернувся і до мови, а їй має бути соромно і щоб більше нічого подібного від неї чути не було. Ніби допомогло :)

• Подобається Подобається x 4
  17. biruk

biruk Well-Known Member

Только придирки к словам. А по существу и ответить то нечем.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)