Чим відрізняється Західна Україна від Східної? Нічим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 6 чер 2012.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Та все нормально, тільки на "лебединому озері" донецькі глядачі думають, що за лібретто чорні лебеді - це мусора, які намагаються пов'язати фартового пацана та його вірну подругу. :))

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

У кожного своя думка.

3. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

але більшості донбасян це довподоби.

4. STK

STK Дуже важлива персона

Тільки не кожен свої вподобання видає за вподобання всього світу.

5. White Snake

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
    я тобі відкрию таємницю - донбасом весь світ не обмежується, а земля має форму кулі. :))

6. Mr. Blick

Я б сказав - абсолютній більшості. Бо це ж наш, доенцький пацан, що круто піднявся. ;)

7. Mr. Blick

Та це й не вподобання насправді. Зовсім ні. Ну що Туркул слухає співи Кабзона ? Ні, не слухає. Тож яке це вподобання ?

8. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я как человек мыслящий шире тебя, слушаю разную музыку и так как музыка не делится только на черное и белое умею понимать суть происходящего и культуру музыки в каждом направлении. Это жизнь, люди любят разннообразие, кто-то рэп, кто-то классику, кто-то попсу и т.д. Я меломан и не выступаю против ни из одной субкультур, разве, что брутальные маразматичные вещи меня мало привлекают, а так поп, панк, рок, тяж, классика я всеяден.

Сразу видно уровень твоего кругозора.

9. White Snake

бо грошей не заплатять, від тут відіграє роль "культурного інтелектуала":)):))

10. STK

STK Дуже важлива персона

Осьще ще пиклад "низькоякісної і примітивної музики" (третє визначення Turkulя більш не хочеться повторяти), тільки не зовсім західноукраїнської, а західноукраїнського походження.

http://www.youtube.com/watch?v=6eg5dkDsu6A

До монстрів року світової величини далеко, але можна послухати :)

11. White Snake

"всеяден" віключно руською мовою та донбасом - це вже всі зрозіміли.
    молодець :))

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Світ не світ, а на Острові більше половини всього спілкування зводиться до обговорення Донбасу. Отак от! :))

13. Mr. Blick

О, так.
    Але ж той, хто не веде дискусії, не відповідає на запитання, і не окреслює своєї позиції по питанням, які цікавлять інших, а тільки постить довжезні простирадла з фотографіями - той тролько. ;)

14. White Snake

для тебе, як для жителя донбаса - обмежується :))

15. STK

STK Дуже важлива персона

Я теж різну слухаю, тільки не плутаю справжню музику і ту, під яку можна просто подуріти.
    Бо не вважаю Кобзона знаменитістю світового масштабу? :))

16. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Та Спайс вам вже писала - як тільки заберете Януковича з його янучарами і баблом назад у Донбас, спілкування (з нашого боку) про Донбас закінчиться.:rose:

17. Turkul

Turkul Well-Known Member

Далеко, не только до монстрив року...до всього. Музыка не интересная, красивыми картинками меня не проймешь. они к музыке не имеют никакого отношения.:) Вобщем слабенько, не цепляет.:pardon:

Вот здесь класс музыки совсем иной, повыше и посерьезнее.;)

http://www.youtube.com/watch?v=pn4Rdw3VPmg

18. Turkul

Turkul Well-Known Member

Еще как, ты зря сомневаешься. День победы, Поклонимся тем великим годам и т.д.

19. STK

STK Дуже важлива персона

А американців зачепило, навіть Оскар і Золотий глобус дали за саундтреки в виконанні Квітки Цісик. "Ну тупые!" :))

20. Inga

Inga Дуже важлива персона

Да в том-то и дело, что в сравнении с Януковичем...
    А ведь на самом деле они, все четверо, практически близнецы-братья, а если прямо - просто гниды, как впрочем, коими являются и всяки кролики, нацики-урологи-недоучки, ньюкоммунисты и т.п. отребье, называющее себя политэлитой :)

Вот когда научимся сравнивать не с худшими, а с лучшими, тогда, глядишь в стране что-то и изменится к лучшему.

але наразі, маємо що маємо... :)

а де твій аватар? :)