Вы пахнете дорогим рестораном Ты очень ценишь, когда люди свои слова подтверждают действиями. Раскошность всегда идёт рядом с тобой, маня окружающих особей противоположного пома
"Горькота и сладость — Главные черты твоего вкуса в жизни. На вид — сладость, а внутри не врегда такой характер, как хочеть другим." Тю, а я всеодно буду білою і пухнатою
сказав тест що пахну кавою..... я дійсно буваю гіркою всіх своїх попросила пройти його, шоб знати з ким маю справу. А тут я бачу сама смакота зібралась
Вы пахнете дорогим рестораном Ты очень ценишь, когда люди свои слова подтверждают действиями. Раскошность всегда идёт рядом с тобой, маня окружающих особей противоположного пола Ну і де той протівоположний пол?Шось вони троха брешут...
Вы пахнете лесом после дождя Глубна характера вашего несёт в себе много талантов. А я посоветую купить маленький домик в лесу, чтобы дать проявиться этим талантам.
ви пахнете красками хіба що тими, що після ремонту більше нічого спільного не бачу - навіть в переносному значенні, бо - ніякого відчуття ні барв весни, ні квітів, ні взагалі яскравого творчого розмаїття нема - повний застій